Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Alukard

senior tag

válasz End #95 üzenetére

Kúltúrált, és civilizált emberekhez méltóan húzzuk meg a határt a romák és a cigányok közt, a könnyebbség kedvéért defíniálom a 2öt.

Roma: Rendes, becsületes, dolgozó és nem utolsó sorban adófizető ember akinek az ősei indiábol kiindúlva bejárták európát.

Cigány: A becsületnek még az írmagja is hiányzik belőle (csak tömegben nagy a szája), munkától távol áll, az adófizetők pénzéből él, és nem utolsó sorban a TVben sajnáltatja magát miközben a barátnőm nagyanyját a rendörség épülete elött verik össze (sajnos nem voltam a környéken).

Hogy tovább menjek, a romákkal NINCS semmi bajom, sőt elég sokat évek óta ismerek és sajnos megbízhatóbbak mint 1-2 magyart (a politikátol vonatkoztassunk el, az 1 külön faj). Valóban más kúltúrák termékeit élvezzük, de sajnos a magyar lovas ijjász tudás este a cigányoktól nem véd meg miközben az asszonnyal mész hazafelé. (Amúgy nem ez az ok amiért elkezdtem harcművészekkel foglalkozni.)

Akinek nem teccenek a definíciók attól szívesen várom a saját szemszögéböl való pontosítást.

• Integra

titán

válasz End #95 üzenetére

a te kedvedért romának hivom akkor őket
    kurvára nem változtat az egészen, ahogy azon sem hogy 28 évem alatt én még nem láttam ilyet csak romáktól.
    pedig nem keveset mozogtam az éjszakában.
    és éjjeli buszoztam is anno jó sokat.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák