- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
Aktív témák
-
Cardinella
aktív tag
(Feladom. Nekem a granulált hangyairtó bejött...)
tomcsi23! Inkább költözz el...:) -
Goose-T
veterán
Amikor a Balatonon dolgoztam szakácsként (ugye ott erdő van - qrwa sok hangya mindenfelé, pillanatok alatt ellepnek egy elejtett morzsát a konyhában), akkor sok Hypo-t locsoltunk mindenfelé. Ez befolyik a fészkükbe, járataikba (repedések, lyukak a fal sarkaiban, csempék között), hosszú időre kiirtva és elriasztva őket. Higgy nekem, én tudom, mitől döglik a hangya! :)
-
Josh
tag
válasz
Cardinella #9 üzenetére
Itt az előnye a vidéki életnek..... De úgy gondolom, hogy érdemes ültetni a cserépbe egy kis diófát, és amikor elkezdenek nőni a levelei, akkor levagdosni róla az ágakat.
-
Phantom
tag
Hello
Mielőtt nekikezdenél az irtásnak, nem árt a szellőzőket valami olyan anyaggal beburkolni, ami a levegőt átereszti, de hangyákra nézve szigetelőként viselkedik. Így megelőzöd azt, hogy a holtak csak az új beköltözők előtt nyissák meg a terepet :)
Erre a célra tökéletesen megfelel pl. a nylonharisnya. Sőt, még atomtámadás ellen is... Várjunk csak... Igen. Nem. Mittudomén. Véd? :D -
w9033626
aktív tag
Neked valami ''érintőméreg'' kell, ami ugye több hónapig is fennmarad és tisztálkodáskor kerül bekajálásra. Ajánlanám neked a REGENT-et, de ez egy szántóföldi felhasználású szer (ha jól emlékszem 1g/400l )de se meg nem veheted, meg nem is használhatod ''zöld könyv'' nélkül (és ugye lakásban). A lyukakat esetleg be lehetne tömíteni :) Ha valami nagyon prof kell, akkor keress egy EÜ fertőtlenítőt, vagy gázmestert ők fogják tudni, hogy mi kell neked, a munkájukra pedig garit vállalnak. A 2*jönnekegyévben rágcsálóírtóst pedig ell kell felejteni
-
Josh
tag
válasz
bLaCkDoGoNe #7 üzenetére
Igazad van! Meg kell keresni a fészket, és érdemes egyből oda tenni a diófalevelet.Nálunk működik. Lehet, hogy valahol találtak valami kis morzsát, és most egy-kettő szólt a haverjának, hogy itt mennyi kaja van.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Annyit fűznék még hozzá, hogy érdemes egy alapos nagytakarítást csinálni, hátha ruhák között, újságok alatt, videokazettában rábukkansz a fészkükre. Azt kell ''likvidálni'', de a fáraóhangyáknak általában több fészkük van, tehát alapos ''kutatómunkára'' lesz szükséged.
-
Josh
tag
A megoldás valószínűleg ott hever az orrod előtt. Nagyon egyszerű a dolog. Diófa levelet kell mindenhova tenni, csak 2-3 darabot, mert annak olyan az illata, hogy a hangyák nem bírják elviselni és elmenekülnek. Ez humánus megoldás, mert nem döglik meg a hangya, és nem lesz belőle politikai üldözött, megtarthatja az állampolgárságát, csak kiköltöztetik a környékről.
-
tomcsi23
veterán
válasz
Cardinella #2 üzenetére
Köszi, majd benevezek egy ilyenre. Egyenlőre, még nem tudtam vele foglalkozni, így marad a fújás. :)
szerk: elütött karakterek
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
esetleg egy hangyászt. :)
-
Huma
addikt
Ja, egyetértek Cardinella-val. A dezodorokat felejtsd el, nem jók ilyesmire. Gyógyszertárban is lehet venni valamit (sajnos nem emlékszem a nevére) amit össze kell keverni cukorral, kirakod és utánna a hangyáknak sanyi. De asszem eredetileg nem hangyaírtásra lett kitalálva így nem is fogod úgy megkapni, hogy ''Kérek valami hangyaírtó szert'' csak érdekességként írtam vagy ha valaki tudja a szer nevét esetleg leírhatja.
-
Cardinella
aktív tag
Fújogatás helyett szerezz szilárd halmazállapotú irtót(nem tudom mi a neve, kis piros-sárga szemcsés sz@r, vegyszer-mezőgazd.-i boltban biztos lehet kapni).
Azt szépen bekajálják, ill. beviszik a rejtekhelyre is, és niente problemma többé...
Családnak annyi, (mármint a hangyáknak). :)
[Szerkesztve] -
tomcsi23
veterán
Üdv!
Történetesen nem a filmről van szó. :)
Szóval, a téma adott. A fürdőszobában elszaporodtak a hangyák. Jönnek mindenfé nyílásból. Konnektorból, vízvezeték mellől, minden olyan helyről, ahol valamilyen nyílás van a falon levő csempén. Van szárnyas, meg ''sima'' hangyusz.
Befújtam már több féle - eladó által szuperbiztos gyilkoló eszköznek minősített - spray-jel. Pár óráig döglenek tőle, aztán újra jönnek elő, mintha hegyilevegőt fújtam volna a rájuk. Mi a fenét lehet ezekkel csinálni, bontsam le a falat?
Az épület egy társasház, olyan 20-25 éves lehet.
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Diablo 3
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Nintendo Switch 2
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged