Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Thulcandra

senior tag

válasz lajafix #445 üzenetére

Tulaj itt lakik, én biztos nem nyomom fel apehnál, nem az én stílusom ez. Szomszédok úgy is bejelentették már mindenhol ahol tudták. (Elég ratyi, hogy ilyen sunyiskodás megy az országban, de a problémák persze megoldatlanok maradnak...)
    Határrendészet is volt már kint itt, én kétszer láttam őket, de azt nem láttam, hogy vittek-e el valakit. Mentő viszont néha vitt el embert, egyszer a tulajt vitték el, azt láttam.

(Egyébként is mit tudna tenni apeh, simán mondhatja azt, hogy haverok, ingyen vannak itt. Nem tudják bizonyítani, hogy fizetnek a szállásért. Szomszédok egyébként is már olyanokat pletyóznak, hogy nem is fizetnek az öregnek, kihasználják.)

• Thulcandra

senior tag

válasz Drizzt #439 üzenetére

Családi házban lakom, nem igazán volt probléma csendháborítással a környéken, de mióta egyik szomszéd kiadta a háza felét egy román (vagy román cigány, fene tudja, nem értek a lovakhoz) pereputtynak azóta állandó a műsor.
    A csengőt nem ismerik, ha valaki megérkezik addig dudál (éjjel is simán) míg valamelyik ki nem dugja a fejét az ablakon. Ezek után vagy beszélnek halkan, vagy ordítanak.
    Ordítás van dudás előjáték nélkül is, az egyik faszi teljesen hihetetlen, néha végigordít 5-6 órát anélkül, hogy berekedne. Csukott ablak mellett nem lehet tőlük aludni.
    Néha az utcán is ordítanak a ház előtt, párszor meg pofán is verik egymást ököllel.
    A rendőrség is hetente itt van, mert a környéken lakók állandóan kihívják őket, de semmit sem érnek. (mi pont ezért nem is hívtuk őket soha)
    Pár napja is itt voltak a rendőrök, be sem engedték őket. Amíg itt álltak kuss volt. A rendőrök reakció híján (meg gondolom papírok híján amik feljogosítanák őket arra, hogy behatoljanak) pár perc után odébbálltak. Az ordibálás meg kezdődött előröl.

Ez van. Ha ébren vagyok felhangosítom a zenét, aztán reménykedek, hogy mikor aludni akarok, akkor ezek is kussban lesznek végre.

• Thulcandra

senior tag

válasz asturel #1 üzenetére

Először is annyit mondanék a topik átnyálazása után hogy talán egy nagyon picit levehetnél a basszusból.
    Nem tudom miért jó az neked hogy zörög az egész ház, most a zenét élvezed, vagy a ritmikus csörömpölést? Én speciel utálom ha v.mi berezeg a túl sok basszustól, de a 2x12 sávos equalizer könnyen megoldja az ilyen gondokat.

Én családi házban lakom, de itt a házak egymás melett vannak közvetlen az utca felé, én szobám ablaka is arra néz, s nálam is gyakran bömböl a (metal) zene, ha épp ittvan a dobszerkó akkor dobolok is néha, érdekes módon még egyik szomszéd se panaszkodott.
    Haverom meg panelban lakik, 99óta folyamatosan tartunk nála kisebb bulikat, ahol persze ahogy emelkedik az alkoholszint úgy nől a hangerő, éshát ott is elég durva metal zenéket szoktunk hallgatni, gyakran hajnali 2kor is. A legszebb a dologban: még soha nem hívták ki ránk a zsarukat, s most történt meg 3 hete először hogy egy szomszéd lejött szólni, hogy egy picit hangos :(((

Új hozzászólás Aktív témák