Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
figyelj, nem tudom, miért nem lehet úgy zenét hallgatni, hogy másokat ne zavarj vele.
Én speciel útálom az olyan bunkókat, akik üvöltetik a tuc-tuc zenéjüket, nyitott ablak mellett, vagy esetleg a kocsiból, hadd szóljon jeligére.
a legjobban a mélynyomó tud zavaró lenni, hogy mozog az ágyam, pedig egy másik házban vagyok, és zárva van nálam az ablak... mert a kedves szomszéd úgy döntött, hadd hallgassa mindenki.
útálom az ilyen embereket, és biztos mások is így vannak vele.
szépen csukd be az ablakot, vagy vegyél fülhallgatót.
[Szerkesztve] -
djtörök
senior tag
nalam 5.1 van 300w-os magnat melynyomoval(es panelba
)
volt időszak mikor csuman nyomtam, ekkor gyakran atjott a szomszed.
Aztan visszevettem a hangerot(de meg aranylag hangosan hallgatom) es azota halistennek nem szoltak -
asturel
őstag
amugy nyaron szokott lenni csomo koncert meg etc zene a tiszaparton ami nallam joval hangosabb a dombok ugy visszaverik.. a hazon a cserep is rezeg neha.. akkoris szoltak valahol.. ujsagoltak anyameknak h beszoltak h mien hangos a zene lent.. vannak utalatos szomszedok.. sajnos
amugy telleg gondolkottam mar rajta h valahova egyedul kikoltozni ahol senkise szologat be meg azt csinalok amit akarokde ez asszem megvalosithatatlan normalis korulmenyek kozott meg 16 evesen nem koltozgetek egyedul sehova
-
_Volkovy_
nagyúr
Megoldás:hifit a kocsiba kell rakni,nem a szoba sarkába..
2 x 30cm sub egy olyan kicsi zárt térben..és csá,elrepülsz.. -
TitiRii
senior tag
persze panelban társasban más a tészta
engem sztem kiutálna a ház ha panelban leknék
és a társasház is cska akkor türne meg ha haverok lennének a szomszédok
nem sok elmebeteg szereli a motorját a zsobában meg halgat(na) még hajnali 2 kor is rock,vagy punk zenét
más életritmusban élek mint az átlag, itthon is csak ösök miatt halkulok 10-11 fele, de ha majd elkötltöznek akkor öcsémmel mi itt nem nagyon fogjuk zavarni egymástkb hasonlo életritmus csak más zenei izlés
meg zárt ajtoknál utcán se vészes, és azért nekünk a szomszédság van anyira jó hogy feleslegesen nem boszanytuk öket igy az ablakok zárva is maradnak -
asturel
őstag
azer valahol oket is meg tudom erteni.. de ok is tehetnenek ezellen valamit.. meg gondolom tekknot meg hiphopot nem komajjak tulzottan de vannak velünk szembe is.. sokkal közelebb és ott meg kisbaba is van azok sose szoltak meg !
hungeek: mikor apam itthon van akkor meg 1/4ed hangeron se hallgathatom..ha meg tvzik ki is kell kapcsolnom.. anyam meg felhangero mellett is alszik meg mindenki mas csak o nem.. arra is felebred ha hugyozni megyek.. meg ilyenek
[Szerkesztve] -
TitiRii
senior tag
-
TitiRii
senior tag
sztem nyugodtan halgass
zavarja öket? na és? téged meg az hogy nem hallgathatsz
azt mogyák nem vagy tekintettel rájuk meg mit tom én
és ök?
ök se rád ha egyfolytába baszogatnak
kül is
te öket zaklatásért feljelentheted mig ök semmien jogcimen nem
ugy nem birom az ilyet
nálunk is van az utcában egy ilyen 40es házas pár
mindenkinek beszolnak hogy mivel mi a bajuk és ha lehet javitcsa ki ne legyen az ott ne szoljon má hangosan
mer öket zavarja
komolyan
mintha valami kiskirály lenne és még neki áll följebb, mikor ö udvariasan megkért mindenkit hogy semmit se csináljanak ami az ö nyugalmát zavarja...
mondanom se kell hogy az utca röhög rajtuk
(szerik: 3 szomszédunk van 2 oldalt mögötünk még senki,azén szobám felé egy idös néni lakik
eddig egyszer nem szolt hogy zavarná a közel ful hangerön este 10 kor is szolo soad vagy alvin, öcsém oldalán két fiatalabb házaspár egyikünek kisgyerek is van, mégis sose szoltak öcsémre hogy hangosan dübörög éjfél fele a techno(pedig már én át szoltam neki..) és mi se szolunk semmiért ami esetleg zavaró lenne.Néha meghivjuk öket sörözni, levágjuk elötük a fövet vagy elsöpörjük a havat átvezsük a postát megetetyük a kutyát és vigyázunk a házra ha nincsenek otthon
[Szerkesztve] -
asturel
őstag
naya de meg a teto + mi felolunk levo ablakot becsukva nem lattam.. a teto ablakon az eso is beesik.. 1x neztem ahogy zuhogott befele az eso.. de nem zavarja oket.. fel is hivtam oket hogy beazik a lakasuk.. aztan szartak ra..
ha nekik ennyire nem szamit minden mer pont ez?
Rebirth: en nem hagyok nyitva semmien ablak, ajtot. a hangfalhoz 2 meg 1 meterre ulok.. szoval nem a haz masik felebe hallgatom
[Szerkesztve] -
Rebirth
tag
Hááát! Én néha szívesen felrúgnám a szomszédomat
(ez is vidék)
A mocsokállatja napi 4-5 órán keresztül üvölteti a cigányzenét, de úgy, hogy az utca felőli szobában van a hifi, ő meg hátul dolgozik a kertben!!! Kicsit gyagyás, mert már páran szóltak neki, (amúgy 50 éves nő) hogy legalább az ablakot csukja be, vagy valami, erre ő: neki ne mondja meg senki mit csináljon... Már egy kicsit unom a sramlit)
-
CuKoR
senior tag
érdekes....nekem is van Genius 5.1 fa ami azért elég jol szol....namármost idén lett nálunk szigetelve & ablakcsere....és eddig 50 méterröl lazán lehetett hallani ha felcsavartam....mostmár nem tudom ugy feltekerni h hallani lehessen.... ennyit a szigetelésröl...másrészt nyáron átlag 30 bol átlag 20 lett....
-
pabadam
aktív tag
Törvényileg úgy van, hogy este 10 után kell lehalkítani a cuccot annyira, hogy az ne zavarja a szomszédokat. Addig mehet akár csutkán is, csak maximum igen erősen ki lesznek akadva rád, de nem jelenthetnek fel csendháborításért.
-
asturel
őstag
nem vagyok bp-i.. tiszafuredi vagyok ~14000 lakos
nem kibaszni akarok a szomszedokkal.. te nem szoktal zenet hallgatni ? ha te 12 eves korod ota nem hallgatsz semmit akkor az a te bajod..
hangszigetelest meg hogy a fenebe csinajjak szedjem le a cserepet? meg bontsam le a fel hazat? ugyanis stablon deszka is rezeg.. meg falazzam be az ablakokat meg ejjek 1 gorodbe igaz ? igy gondoltad ?
viharhozo: akkor becsukjak azt a kib*szott ablakot ami folyton nyitva van nallunk..
ha nem kivancsiak meg hallgassanak maguknal amit akarnak.. erdekes mas szomszed szinte kozvetlenul mellettunk lakik (9 is) meg 1 se szolt csak ez az 1..
egy szolt ezen kivul de az telleg az en hibambol.. azota se panaszkodott..
[Szerkesztve] -
CuKoR
senior tag
Tipikus pesti.....
Tanyán miért lenne büdös ? nem kell állatot tartani és nincs büdös....én pl egy 6000 es kisvárosban lakom....de nekem még mindig falu ...és soha nem mennék el innen....egyébként a nagyvárosnál büdösebb nincs... és ha lenne 1 kis eszed akkor a hangszigetelés az hőszigetelés is egyben...és ami hő nem jut be attól nem lesz meleged... amugy meg a ''hallgassunk hangosan zenét h kibasszunk a szomszéddal '' elég gyerekes....én kb 12 évesen találtam ki ilyeneket... -
asturel
őstag
válasz
TudorVigyor #15 üzenetére
nem szivatasbol hallgatok zenet..
de alig hallaccodik ki az utcara.. csak a deszka rezeg a hazon meg a csatorna.. ennyit kibirnak szoval nem a hang miatt szolnak hanem a mely miatt.. masik szomszed 1x jott at mer a kisgyerek nem tudott aludni.. de becsuktam az ablakot es utana nem sirtak tobbet..
tudom hogy erted amugy.. -
divot
veterán
Nem a szomszédokra gondoltam.
Télnyleg az a legnyugisabb megoldás, ha megteremted magadnak a zenehallgatás feltételeit. Amíg nincs normális hangszig a falon, addig nem veszek semmi cuccot, mert zavarna, ha tudnám, hogy zavarom a szomszédomat. A házatokban biztos vagy olyan szoba, ami a tied, azt kellene szomszédkonformá tenned, és máris nincs probléma. -
-
PrinczA
őstag
Anno ugy 4-5 eve egy ismerosnel rendeztunk hazibulit, csendhaboritas info miatt (nagy bulinak nezett ki, az is lett) becapplattunk a keruleti kapitanysagra (IX.Ker) ott azt mondtak, hogy nincs olyan hogy ''csendhaboritas'', azaz nincs megszabja, hogy xyDb alatt-felett szabja meg a torveny, hanem ha zavarja a szomszedokat, kihivhatjak a rendort aki felszolit a hangero csokkentesere majd 2. vagy 3. alkalom utan vmi altalam elfelejtett ok miatt szepen hazakuldhetik a resztvevoket (persze igazoltatas, motozas es egyeb macera utan) a tulajt meg penzbirsag megfizetesere kotelezhetik (vagy birosag).
Ugy oldottuk, meg, hogy a szomszedokat is meghivtuk, akik illedelmesen el is jottek, majd a szulok leleptes a fiatalok maradtak. -
_Volkovy_
nagyúr
Én egyszer nyomattam ATB-t csutka hangerővel,azóta fejhallgató a nyerő megoldás.
Nem hiányzik hogy megharagudjon rám a szomszéd,aztán poénból éjszaka leöntse a kocsit valami festékoldóval például.. -
asturel
őstag
hello all
szoval szoktam itthol zenet hallgatni (ki nem) es a szomszedok kedvelten hivkalnak jonnek at.. etc..
szoval mit tehetnek hogyha napkozbe maximum este 7ig hallgatok hangosan zenet? vagy mien kovetkezmenye lehet azon kivul hogy megharaxanak rank.. mer unom hogy folyton rinyalnak hogy ilyenkor meg ilyenkor hangos volt a zene ...
szoval ha igy folytatom mit tehetnek ? vagy nyugottan hallgassak zenet ? ;>
a topik cimet nem tuttam eldonteni nem talaltam ennek megfelelot
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Háztartási gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest