Új hozzászólás Aktív témák

• Brian_GT

őstag

válasz Szemi82 #220 üzenetére

okés...köszönöm...
    igen mindenki az FCMP-t indította mármint a launcherjét aztán ott az FCMpre mentünk és láttuk is a többiek tört szervereit, csak ha rámentem a készítre akkor hiába csináltam meg a szervert nem látták a többiek.
    mondtam nekik mennyenek manuálisan rám tehát irjanak be ip-t..ott mivel hamachin voltuk hamachi Ipt kell beirni de amikor beirta akkor megint jött ez az IP korlátozós üzenet mint amivel indultunk alapban.

Nem tudom miért nem megy az hogy mi csinálunk szervert de a társak nem látja hiába csinálja más.

Apropó mondtad hogy nem ekll hozzá hamachi?
    Dee szinte mindenkinek router van tehát az meg nem fogja kiengedni, hamachira meg már rávan portforwardolva.....
    De szerintem akkor sem menne..vmi másl ehet itt még a baj.

Amúgy most megvettük-illetve vesszük eredetiben..holnapra érkezik meg...azt szeretném kérdezni, hogy itt próbáltuk a törtökre felmenni de csomónál úgy jártam hogy ugyebár csak akkor mehetek be ha megy a punkbuster...de az meg csomószor kidobott....én kapásból a magyarosításra gondoltam mivel fő célja a proginak az hogy minden olyan dolgot ami nem gyári a játékban azt kivegye...
    dee aztán jó lett ha leszedtem a magyarosítást...

Hát nem tom..az nem értem hogy ha sima lanon itthon swichen át játszunk akkor kapásból látjuk a szervert..tehát tuti vmi itt a netes körül nem stimmel....
    dee hát majd csak egyszer jó lesz.....

Új hozzászólás Aktív témák