Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
válasz
sambenez #22974 üzenetére
Egy evet mar kibirt
Elsonek ez volt mint opcio,meg nem voltam vele tisztaban,hogy mennyi helyet foglalnak a felvetelek.Igy utolog mar boven eleg bele.A felhoszolgaltatas meg kb fel eve jott.
Atol nem tartok,hogy esetleg illektektelen hozza fer,hogy kiszedje mert olyan helyere van szerelve.Max zsiraf nyakabol tudja megpiszkalniHa meg tonkremegy veszek masikat,nem nagy osszeg,ha nem meg ott a felho.
-
Gubu0101
veterán
Azzal csak az a baj,hogy ha tobb mozgolodas van az eppen aktualist mindig felulirja,ezert nem hasznalom igy.Ezert van nekem felho+sd kartyara mentes.A 16GB-os sdt kb hetente kell formazni,kibirhato.A felhobol meg nem kell,mert az sose telik meg.Az havonta torlodik automatikusan.
-
Gubu0101
veterán
Aki esetleg veszmajd vagy venni akar Tp link Vigi C340-es kamerat az ugy keszuljon,hogy nem adnak tapegyseget a keszulekhez.Bestmarkt-tol rendeltem,ma megerkezett,doboz kibont,erre nincs hozza tapegyseg
Termeszetesen sehol nem szerepel leiras,hogy mi van a csomagban,egy tesztet talaltam most,ahol megemlitik ezt.12V ~5W tap kell neki.Mazlim volt,mert a Telekomos belterihez pont ilyen van,azzal kotottem be
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
Üdv!
Mai nap szereltem föl 1db Tplink C310 kamerát,akinek esetleg van,az tudna segíteni abban,hogy a riasztásnál ki lehet e kapcsolni a hangot,hogy csak a fény jelzés maradjon?
Én nem találtam rá lehetőséget,de azért megkérdezem
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Red 64 GB
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- X1 Carbon 10th 27% 14" 2.2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest