Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Napkollektor - csak úgy
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
-
LOGOUT
IP Kamera kérdéssor:
Így kérdezz, hogy tudjunk segíteni (katt a linkre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi86
csendes tag
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani olcsó poe switch-et, amire 3 ip kamerát rá lehet kötni?
-
szabi86
csendes tag
Sziasztok!
A kompletten vásárolható szettekről mi a véleményetek? Ezt nézegettem most, árban egész jó, és 4 kamera van hozzá, 2MP, POE képes, stb.
-
szabi86
csendes tag
válasz
markussandor #7202 üzenetére
Köszönöm szépen az infókat!
-
szabi86
csendes tag
válasz
markussandor #7200 üzenetére
Szia!
A ház környékét szeretném megfigyelni a kamerákkal, kb. 20 m-es látótávolságra van szükség szerintem. Olyanra gondoltam, ami legalább 2MP-es, POE-képes. Néhány kérdés az általad írtakkal kapcsolatban:
- Neked pontosan milyen Hikvision kameráid vannak?
- Milyen hozzá a szoftveres támogatás? A telepítéshez elég egy alkalmazás PC-n?
- Okostelefonnal (iOS) rendesen használható, illetve riasztás esetén az emailben küld képet, vagy csak szöveget?
- Miért fontos a kábel ellenőrzése?
- Mennyire hekker biztos? Szükséges esetleg VPN-en használni?
- A Foscam-eket nézegettem még. Azokról mi a véleményed?Köszi!
-
szabi86
csendes tag
Sziasztok!
Házilag szeretnék összeállítani egy kültéri IP kamerarendszert 3 kamerából, aminek viszonylag jó a képminősége, forgatható, éjjel is lát, beállítható rajta a mozgásérzékelés, LAN kábellel lehet csatlakozni hozzájuk és telefonról is vezérelhető. Tudnátok ajánlani ehhez eszközöket?
Másik kérdésem pedig, hogy van megoldás arra, hogy a rögzített felvételeket rögtön FTP-re mentse le, hogy ne legyen szükség külön adattárolóra otthon?Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest