Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
IP Kamera kérdéssor:
Így kérdezz, hogy tudjunk segíteni (katt a linkre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack72
aktív tag
Sziasztok,
Valaki tudna nekem segíteni, hogy a Reolink kamera appban hogyan tudom a távoli elérést beállítani?
Megnéztem tucat videót de az istennek se sikerült. IP címet nem fogad el az UID kód helyett meg vonalkód van a kamerán és nem találom a QR kódot sem, amit be tudna olvasni a teló. -
-
Lokii
aktív tag
válasz
kunberci #28144 üzenetére
Csőkamerát főleg , dóm egy másik helyszínre kéne , de ott is főleg csőkamera lenne egy pár dómmal. Rá néztem kicsit , főleg 4 mmes lencsével vannak. A lényeg annyi hogy a feltörési kísérlet gyakoriságát lássam(szóval nem a személy azonosságot), meg hogy milyen sűrűn történik, milyen napszakban. 30 méterre van a garázs kb. Mondjuk most 2 hete nem volt változás
-
kiviszem 2
újonc
Rendeltem ilyen dobozokat a Temu-ról. Még nem jött meg,igy a rögzítési pontokat nem tudom pontosan jó lesz e a kamera talphoz,de más kötődobozt megfizethető áron nem találtam. Lehet a kamera talp is betakar a doboz fedél csavarokba,de szerelhető marad ha a kamerát a fedél záras után teszem rá. 1500 ft \db ingyen szállitva. Ok tudom Temu....lehet a sziloplast is előkerül vizes helyen.Keress rá ha érdekel: Univerzális Biztonsági Kamera Csatlakozódoboz Tartókeret Műanyag Vízálló Csatlakozódoboz Rögzítőkonzol IP-kamera Elektromos Házhoz, Beltéri/kültéri Fali Mennyezetre Szerelhető,
-
Kroni1
veterán
Tud valaki széles, legalább olyan 115-120 fokos vizszintes látószögű kültéri dómkamerát ajánlani nem túl horror árban? Syno NVR-re rögzitenék, 2mp elég lenne, nincs sok igényem, csak költeni nem szeretnék sokat rá..
Egy 360-fokban forgatható de alapvetően 90fokos Imou Cruiserrel próbálkoztam, de nem jött be. Ha a gyalogos és a kocsibeálló közé állítom akkor hiába van bekapcsolva a motion detection, magától nem fordul mozgás irányába, olyan kicsi ezzel a 3.6mm-es optikával a látószöge.
-
[w]
őstag
válasz
magortaltos #28138 üzenetére
a plafonra vagy egy szerelődobozra csavarozva teheted fel, vagy a saját talpát a plafonra csavarozod és arra a kamerát
nem másolnám ki az egészet, de a használati útmutatójában még a csavarméretek és furattávolságok is pontosan meg vannak adva
vagy a rajzok alapján készítesz papírból egy sablont és azt fúrod át, vagy magán a talpán lévő furatokon átjelölöd a plafonra és utána fúrsz -
maci25
aktív tag
Sziasztok!
Le cseréltem a bejárati ajtó fölött lévő kamerát erre a típusra ds-2cd2047g2h-liu.
A cél az volt, hogy az utca kapu és a bejárati ajtó közötti részt figyelje , KB 8 méter.
Funkciói között ott van, hogy ha eseményt érzékel akkor felkapcsolja a fehér fényű lámpát. Jó dolognak gondoltam amíg ki nem derült, hogy az észlelés random össze vissza csinálja. Nyugodtan végig sétálom a kb 8 métert mire a kamera reagál ha éppen ugy gondolja a kamera.
Az esemény észlelése és a lámpa kapcsolása egybe esik azt már meg figyeltem.
Van, hogy a cipőm orra beér a zónába már észreveszi a kamera, de van olyan is amikor oda vissza lehet járkálni a figyelt területen és akkor sem aktiválja az eseményt.
Kb 1 hónapja van meg és mintha egyre rosszabb lenne. Most a hétvégén mindenre riasztott Közben csak vonal átlépés és 3 db szóna van neki megadva esemény figyelésben. Normál esemény--->Mozgásérzékelés ki van kapcsolva!
Táp ki be segít a dolgon egy időre.
A tároló egy synology nas amire 0-24 ben rögzít.
Telefonon a hik-connecttel szoktam meg nézni mikor aktiválja a zónát.Kérdezzetek kérlek ha nem érthető a problémám mert egyenlőre nagy csalódás a hikvision.(én balga mindig itt a ph-n tájékozódom mielőtt veszek valamit, ez most kimaradt)
Köszönöm aki próbál segíteni -
kunberci
senior tag
válasz
Krilehor #28120 üzenetére
A Reolink Trackmix PoE
az Aqua-ba 65 eFt.Kinti rendeléssel, meg csak 57330 Ft. Igaz ebbe még van pár coin kedvezmény.
-
[w]
őstag
válasz
magortaltos #28134 üzenetére
bepattintósat nem ismerek, csak az Annke saját univerzális kötődobozát (amire csavarozni lehet), legegyszerűbben tőlük tudod megrendelni
de pl. kunberci vízálló dobozból gyártott saját magának, ami legalább olyan jó lehet, csak töredék áron
-
magortaltos
csendes tag
ANKE H500 set-et vettem Turret kamerákkal (az a fejjel lefelé lógós).
Azt szeretném megkérdezni, hogy hol lehet hozzá legegyszerűbben venni tartó konzolt, azaz amit fel kell csavarozni a plafonra és abba lehet belepattintani a kamerát ? -
kunberci
senior tag
válasz
merqree #28132 üzenetére
A fejmosást arra értettem, hogy nem szerettem volna nem megfelelő rendszert ajánlani Neked.
Mert már próbáltam, és ismerősnek is ilyen rendszere van.
Illetve inkább érdemes egy kicsit jobb (drágább) rendszert választani, mert a rosszabból már nehezebb kihozni egy jó rendszert.
Annak is örülök, hogy elnyerte a tetszésedet.
Remélem hosszú ideig maradéktalanul kiszolgál. -
kunberci
senior tag
válasz
merqree #28130 üzenetére
Csak azért, nehogy a végén én kapjam a fejmosást.
Felvázolom a lehetőségeket, a döntés mindig a tulajé.
Egyébként volt RLC 810A kamerám is.Illetve pár mondatból az is rögtön kiszűrhető, aki inkább a minőséget választja,
mert ilyen tételeknél már inkább az számít (szerintem). -
merqree
őstag
válasz
kunberci #28126 üzenetére
Engem meg “rábeszéltél” a Reolink RLC810A-ra.
És milyen jól tettem, hogy hallgattam Rád, és vettem rögtön 6 darabot, Reolink POE switch-el.
Szintén a topicban javasolt Dalhua Cat5e kábelt vettem egy dobozzal, és most már mind a hat kamera működik.
Hamarosan érkezik a Reolink RLN36 is -
kunberci
senior tag
válasz
Power17 #28125 üzenetére
Én már nem biztos, hogy beruháznék 2MP-es kamerákba.
Én is rendeltem kintről 5MP-es kamerákat (4db 64 eFt volt). RLC 510A.
Meg akkor itthon megvettem volna ezt az NVR-t.
Akkor 8 csatornás NVR-ed lenne, 4db kamerával 146 eFt-ért.
3 kamerával, csak 130 eFt lett volna.Hikvision csak 4 csatornás NVR, és csak 1TB HDD jár hozzá.
Erre az NVR-re már 8MP-es kamerákat nem lehetne rátenni. -
Jack72
aktív tag
válasz
Power17 #28117 üzenetére
Sokat felesleges vacilálni, mert mindig lesz jobb/szebb/ár-érték arányban jobb.
Én az itteni ajánlásra ezt vettem meg: [link]
Tegnap lett felszerelve, később írok majd részletesebb "élménybeszámolót" de az én igényeimnek bőven megfelel. Villámgyorsan települnek az appok a PC-re és a mobilra is, könnyű és gyors beállítás, jó képminőség.
170K a vége de ne sajnáld azt a plusz kb. 50 ezret, mert megéri. -
gumisxxx
tag
Sziasztok! Ez a nvr az Imou kamerákat tudja kezelni?[kép]
-
Lokii
aktív tag
Sziasztok , erre tudtok valamit? Garázs felé cső kamera kell, lencseméret mindegy 2,8-4-6 mm mert ugye az se rossz ha több szöget lát be az ember
Tanyára cső(itt egyelőre nincs internet így tavaszi akcióban Pl későbbre megveszem)és dóm is jó. 1 dbos és szettes megoldásokra(csak gondolom azt nem lehet 2 helyszínre bontani)is kíváncsi vagyok. Belföldi, eBay, Ali(anniversary sale később máshol húsvéti),Temu. Garázs helyen maradna egy SD kártya, itt gyakorolnám be a rendszer használatát. De NVRt is használnék lehet később
940mmes LED opcionális de nincs világítás arra
Bármilyen márkára kíváncsi vagyok és rugalmas/kompromisszum kész vagyok
-
Krilehor
tag
válasz
kunberci #28105 üzenetére
Vettem 2db Reolink RLC-81MA-t, Reolink Doorbell PoE-t és 2db E1 Zoomot beltérre Aliról. Vettem még egy Trackmix PoE-t Aqua-ból, mert ugyanannyi volt mint Alin, de legalább magyar gari, és a garázs elé egy Floodlight Duo-t Alzából, mert ez meg egyáltalán nem volt Alin. Udvarra meg rendeltem még 1 Eufy S120 wall lightot. Én egyesével fizettem ki őket Alin, így tudtam a legtöbb kupont érvényesíteni.
-
-
kunberci
senior tag
válasz
Power17 #28115 üzenetére
"1. 3 kamerát tervezek.
2. Nem lesz bővítés
3. NVR kerül be
4. Kapubejáró kb 6-7 méter plus 2-3 méter autóbejáró, másik oldal kerítés az kb 15-20 méter.
5. Okos funkcio, ha van jó ha nincs benne nem baj.
6. Nem
7. 100-130
8. vezetékes (telefon eléréssel)
9. Fx, Forgatható mindegy,Köszi
Csak ezt a szettet ajánlották amit belinkeltem abból a 2MP, de én 5MP-re szavaztam."
6. Külföldi vásárlás szóba jöhet-e (EU raktárból, plusz költség nélkül)?
Válasz:nem.Akkor nem értem a kérdésedet.
-
Power17
tag
Ez megéri?
JObb mint egy Fisotech AHD ?
[Hikvision szett] -
hzsolee
őstag
válasz
kunberci #28107 üzenetére
Hát nem tudom...nekem 17,8-at vont le. Lehet nem használtam ki minden lehetőséget. Kollegám is valami 16-ot említett... A négyhez is 2 külön rendelés kellett nem? Mert csak egy rendelést engedett azon az áron...vagymi
Ez a pet dolog a korábbi kameráidban is benne van? Direkt kiengedtem a kutyát, de még szerintem csiszolni kell rajta...mert aztán engem is blökinek nézett. Amúgy van frisebb FW, az imént mindent újra flasheltem még az nvr-t is.
-
hzsolee
őstag
válasz
kunberci #28105 üzenetére
Bocs, hogy belevaúúú... de én is meg a kollegáim is RLC-520A illetve 510A kamerákat vettünk. Én egy 510-et, meg 2 520-at. A meglévő 410-hez képest az éjszakai képe az 510-nek sokkal jobb. Nincs középpen az a fényesebb folt, jobban bevilágítja a teret. Ja és elvileg van benne pet érzékelés is a személy/autó szűrés mellett. Szerintem jó deal volt a kb 17ezres darabár. Gyorsan le is fogyott a német rendelési lehetőség...
-
tobias40
veterán
A "húsvéti akciók" amiket emlegettettek azok mikor várhatók ha egyáltalán rendszeres szokott ez lenni?
-
jézusom
addikt
válasz
Nadihun #28100 üzenetére
Annke szettet tudom javasolni, bőven kijön ennyiből. A c800 általánosan jó 4k kamera, az NC800 az éjszakai szÍnes verzió. De meg kell gondolni, mert én pl először teraszra raktam az NC-t és zavart a fénye, ugyanis úgy működik, hogy pici fehér fénnyel világÍt. Ki lehet kapcsolni nullára a fényét, de akkor kell legalább telihold, vagy valami közvilágÍtás és akkor fasza. Nálam kerÍtés mellé került végül, tökéletes van éjjel közvilágÍtás
-
code1005
senior tag
Sziasztok,
12V-os Hikvision kamera üzemeltethető egy Ubiquiti 24V POE Injektorral vagy tönkreteszi a kamerát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fedezd fel a Sharkoon 650W 80+ Gold erejét - elérhető most!0% THM-re is!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest