Hirdetés
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeriko2
tag
"Kevés konkrétumot írtál, link a rendszeredhez és milyen böngészővel használtad eddig."
"szerintem nem flash, hanem active-x kell neki, én erre a célra egy win7-et tartok, ott még működik a hiseeu, hikvision konfigurálása"Egy Hisseu 8 kamerás rendszerről van szó, erről: https://www.aliexpress.com/item/32761992170.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dSHjidR
Az NVR-re monitort kötve tudom használni, konfigurálni, csak az NVR olyan helyen van, ahol ehhez nem férek hozzá (spejz felső polcán más hálózati egységek mellett). Böngészőből szoktam nézni, általában chrome és/vagy firefox, eddig ment mindegyikkel. A felületet most is elérem, tudom konfigurálni a rendszert, csak az élő képet és a visszajátszást nem látom, mert ahhoz flash kell - az pedig január óra egyik böngészőből sem megy.
Linux alól használtam, szóval IE sem megoldás. Mobil app alól működik minden.
Ha valami más szoftverrel el tudom érni, az is jó megoldás. Írtam Aliexpressen az eladónak, keresgéltem a hisseu weboldalán, de nem találtam új firmware-t. Van egy reolink kamerám is (az csak önmagában egy kamera), ott jött új firmware, és azóta megy flash nélkül is. Gondoltam a Hisseu rendszerhez is van/lesz hasonló.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmgyűjtés
- Formula-1
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Mobilinternet
- Villanyszerelés
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- További aktív témák...
- AKG P420 Nagy membrános kondenzátor Stúdió mikrofon, újszerű állapotban, 1 hónap garancia
- Asus Prime A520M-A II alaplap (Új) + Ryzen 3 4300G prcesszor (Új) eladó.
- MSI GV62VR 7RF - 15.6" FHD, Core i7-7700HQ, 16GB, 128+456GB SSD, GTX 1060
- mini GAMER PC! I5-6500 /// 16GB DDR4 /// MSI GTX 1050 Ti /// 240GB SSD /// 500GB HDD
- Macbook Air M1 13'' 16GB / 256 GB - kiváló állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest