Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZakRob
senior tag
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
Én 3-szor vittem végig a játékot, de nem találtam a citadellában gravigun2-t, bár nem is kerestem.
-
ZakRob
senior tag
Az ütősebb gravity gunhoz ezeket kell beírni elméletileg:
-
SLYM
veterán
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére

-
SLYM
veterán
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
na ott énis paráztam. nagyon durva ötletekkel van tele a game. szerinted innen kinek eredeti

-
[HUN]Tyson
senior tag
Félve vallom be, hogy az enyém sem teljesen fehér, mégsincs vele ilyen problémám.
Bakker, a hidas rész mekkora!!! Télleg be voltam szarva a híd alatt hogy leesek, alig mertem lenézni. Reszketett az ujjam a wsad-n.
Ez a része sokkal jobban tetszik, ahol feladatot kell megoldani, kommandósra lőni, napos tengerparton menni, bár a buggy szerintem nincs olyan jó, mint a kétéltű volt. A fegyver is szarabb rajta.
Meg ahol az aksikat kellett megkeresni, és berakni a helyére, az is állat. -
VogrOn.
tag
A sima HL2 és a Collector Editon között mi a külömbség?
-
rup1u5
nagyúr
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
ez lenne az a bizonyos disabled ai hiba?

-
rup1u5
nagyúr
van egy problémám ezzel a nagyszerű játékkal.
még pedig az, hogy játszom, ellenek támadnak, ölök, élvezkedem, aztán mentek (mert néha aludni is kell) aztán mikor legközelebb tölteném vissza, hogy folytassam, akkor egyszerűen az összes ellen le fan fagyva. Nem mozdulnak csak állnak egy helyben. Úgy meg elég unalmas a játék.
Ráadásúl van egy nagy-nagy hibája ennek a játéknak.
Az, hogy a mentett állások képei mellé mindíg az éppen aktuális időt és dátumot írja ki amikor el lett indítva a program és nem azt amikor a mentés készűlt.
Remélem ezek jól ismert problémák és tudjátok az orvoslás módját.
üdv -
[HUN]Tyson
senior tag
Ok, ha ezt (ezzel a tempóval fél év
) kijátszottam, előveszem azt is.
Végre kijutottam a bányából, ez már jobban tetszik, hogy a tengerparton kell furikázni.
Állat az a rész, mikor elektromágneses darut kell kezelni, le billenteni a hidat, és felemelni vele a kocsit! Meg zuzni az ellent a felemelt konténerekkel!!! -
ZakRob
senior tag
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
Ajánlom figyelmedbe a F.E.A.R-t, ha még nem próbáltad, ennél is van néhány olyan rész, ahol gondolkodni kell a továbbjutáson. Nálam ez áll a második helyen a HL2 után.
-
SLYM
veterán
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
elején

-
[HUN]Tyson
senior tag
-
ZakRob
senior tag
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
A magyarítást tedd fel mindenféleképpen, ha még nincs fent, mert marha jó az öreg szövege, amikor gyilkolássza a zombikat.
-
[HUN]Tyson
senior tag
Még mindig nem volt időm játszani

Pedig kíváncsi vagyok mi lesz az őrült pappal. -
törölt tag
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
Az autókat a simával is odébb lehet lökdösni. A játékban nincs is szükség ennél többre.
A csalás megöli a játékot. -
SLYM
veterán
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
az a gond, hogy ahol majd megtalálod(azért írtam, hogy megtalálod, hogy ne lőjjem le a poént
) ott nem lesz autó, vagy konténer. ezért akarom előtte cheat-tel behozni és poénkodni 
-
ZakRob
senior tag
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
Szívesen!

-
ZakRob
senior tag
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
Már tudom, hol jársz. Abban az épületben, amelyiken leszakadt az erkély lesz egy létra egy felső szintre, itt egy ajtón ki lehet menni a tetőre, a tetőről le kell ugrani, ott ahol van egy olyan szörny, ami hordozza a kicsinyeit (ugyanolyan, mint amilyen a liftnél volt). A lépcsőn fel ezután a másik épületbe.
-
SLYM
veterán
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
nem az amikor le kell ugrálni? na mindegy. küldgy egy ScreenShotot és majd megmundja valaki. amúgy majd egy nagyonbrutál gravigunod lesz, csak nem tod majd kihasználni
ezért kéne most. (autókat dobál
) -
ZakRob
senior tag
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
Az épülettel szemben, ahol a fegyvert kapod az öregtől van egy nagy víztartály, abba kell átugrani. Ha ez nem az a rész, akkor nem szóltam, már rég játszottam vele.
-
SLYM
veterán
valaki nem tudja, hogy lehet cheat-tel lehozni a 2. gravigunt? mert amikor beírom az impulse 101-et akkor csak a simád adja(meg az összes többi fegyvert)
-
SLYM
veterán
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
ugorj le a léceken. mi ebben a nehéz?

-
Bencus88
nagyúr
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
Sztem lesz olyan aki tudja így kapásból és majd segíteni fog neked

-
Bencus88
nagyúr
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
Esetleg ha tolnál egy printScreent könnyebb lenne.
-
[HUN]Tyson
senior tag
Elakadtam ezen a ''majdbeszarok'' Ravenholm pályán. Ott tartok, hogy az atya odaadja shotgunt, aztán lemegyek egy lifttel, átugrálok roncs kocsikon, aztán át kell kapcsolni egy kapcsolót, akkor egy kötélpályán megy egy métert arréb egy ilyen trepni, amin tovább bírok menni, majd megin megjelenik az atya, és azt mondja hogy mi a szart keresek itt, menjek a templomba. Aztán eltűnik, én átugrok oda, ahol volt, de leszakad az állvány, de azért be tudok menni az emelet szobába, viszont onnan ugyanoda jutok, ahol már voltam. Na innen nem találom a tovább vezető utat.
Kicsit lehet hogy bonyolultan írtam, sorry. Remélem emlékeztek, hogy hol van ez.
Szerk: Lehet hogy ua a problémám, mint Zoltánnak a #3630-ban, majd megpróbálom a doboz, létra kombinációt.
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
Nem tudom Ukrajna-e a helyszín, de elég sűrűn lát az ember Zil-eket, Trabantokat, és ha jól emlékszem Moszkvics-okat.
-
Peet210
őstag
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
Üdv.
Szerintem a hangulata nagyon jó.Már az első rész is nagyon bejött és most ez is szuper
.És nem csak csúszó-mászó zombikra kell majd lőni meglátod(katonákat nem számítva), főleg Ravenholmban.Szerintem az a legjobb része a játéknak.Az atya barát úgyhogy nem kell kinyírni(nem is tudnád). -
[HUN]Tyson
senior tag
Ultrajó a gáma, de a hangulatát annyira utálom. Miért kellett ilyen atom horrorra csinálni az egészet? Azok a részek a faszák szerintem, ahol katonákra kell lövöldözni, akik visszalőnek, nem csúszó-mászó zombikra.
Most Ravenholm elején járok, ez az őrült akármi atya ki a túró, ki kell nyírni, vagy haver? Rászórtam először mindent, ami volt, de meg sem kotyant neki.
Apropó, ez tényleg Ukrajnában játszódik? Azt hittem csak vicc, de aztán tényleg láttam nagy lepukkant gyárépületek tetején cirill felíratokat. -
SLYM
veterán
ez hihetetlen. nem tom lehozni a consolt. nincs is consol. faszomat!
amúgy itt rákerestem de senki nem írja le egyértelműen hogy lehet előzozni. ja és ha esetleg segítene valaki azt is mondd már el hogy mi a 2. gravigun kódja. THX 
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
srácok a Lost Coast függ a HL2-től? kell HL2 a Lost Coasthoz? mert valamiért nem indul.

-
ToBeY
nagyúr
Mikor jelenik meg a HL2-höz a küldetés lemez,ha jól emlékszem valamikor áprilisban?
-
Zoltán
őstag
Eagl3, daa-raa, Peet210, Ripper03 : Köszi!
Most új problémám van: Megkaptam az őrült faszitól Ravenloftban a shotgunt, lementem egy liftel az utcára, de itt ne mtudom, hogyan tovább. Egy kart átkapcsoltam, de semmi, csak jönnek a végtelenített zombik. Valahogy fel kellene jutni a fenti deszka-járókra,de nem tudom, hogyan. Emlékeztek még? Köszi!
[Szerkesztve] -
törölt tag
Az AI halálát okozza pl az, hogy nem eredeti játék (erre gondolni sem merek!).
A HL1 melyik része ér véget hol?
Az alapjáték (ahol Gordon Freeman-t alakítod, aki egy tudós) valóban a Xen-en, de a ''pók'' után van még ez-az, a végén egy lebegő lényt kell lepusztítani. (Nihilant. A Vortingaunt-okkal lehet beszélgetni a HL2-ben és ott az egyik beszél is erről. Ha jól értettem Ő volt a vezérük, és mivel te megölted, Te lettél az új Nihilant.) Miután elimináltad G-Man ''az idő közi térbe'' (nem tudom pontosan hova) visz és alkut ajánl: vagy neki dolgozol a továbbiakban (és a következő melód a HL2 maga), vagy meglátod (= halál).
Az első kiegészítő (Opposing Force) a földön játszódik végig, egy tengerészgyalogos Adrian Shepard szerepében mutatkozol be. A cselekmény teljesen más, bár vannak azonos területek az alapjátékkal. A katasztrófa után a Black Mesa megtisztítása az alapvető feladata aaz osztagnak, ám a gép amin érkezel, már az elején lezuhan. Innentől kezdve tulajdonképpen csak az életedért kűzdesz. A végén viszont egy dimenziókapun (nem Stargate) átjövő lényt kell lenyomnod (sokkal könnyebb, mint Nihilant-et). Miután elimináltad G-Man ''az idő közi térbe'' (nem tudom pontosan hova) visz és ott hagy. Hogy mi lesz tovább az csak a Valve programozóin múlik.
A második kiegészítő (Blue-Shift) Barney Calhoun (vele találkoztál a HL2-ben is) biztonsági őr vagy. Csak magadért és a komplexumból való kijutásért kűzdesz. Közben elmész a Xen-e is egy teleport beüzemelése miatt. A végén kijutsz néhány tudós kíséretében (az egyik prof. Kleiner, a másik Eli Vance, velük szintén találkozol a HL2-ben). -
Peet210
őstag
Igen a Földön játszódik.A Black Mesa a kutatóállomás neve ahol az első rész játszódik és a végén atmegyünk egy másik bolygóra a Xenre aszem és ott valami nagy pókszerű szörnyt kel likvidálni aztán jön az aktatáskás pacák és vhogy így ér véget ha jól emlékszem bár írtózatosan rég játszottam az elsővel.
-
Zoltán
őstag
válasz
Bencus88
üzenetére
Megvan: 25-én, szombaton. Volt egy file a HalfLife könyvtárban, amire azt írta, hogy akkor lett módosítva/létrehozva. De csak egy a többinél mind mai/2004-es dátum volt. Most oké. Egyébként mi okozza az AI halált? Hogy kerülhetem el?
''B'' kérdés: Hol játszódik a HL? A Földön? Ukrajnában? Mi az a Black Mesa? Hogy ért véget a HL1? (Azzal nem játszottam)
Köszi a segítséget! -
Zoltán
őstag
válasz
Bencus88
üzenetére
Nem emlékszem mikor volt. kb. egy hete. Korábbi nap is jó?
Egyébként a rádióaktív tócsákon át gyalog átmentem a következő pályára, és aztán egyből meghaltam, mert közben elfogyott az életerőm. De így már tudtam új játékot kezdeni, a 4. résztől és ott volt a vizimotorcsónak! Így is vissza kell állítanom a rendszerdátumot?
[Szerkesztve] -
Zoltán
őstag
Segítsetek légyszi, elakadtam. A Route Kanal pályán, megtaláltam a csónakszerű izét, de nem tudok átmenni a fémkerítésen. Mellete áll egy lány, de az sem csinál semmit. Olvatam, hogy ''beragadhat az AI'', mit kell ilyenkor tenni? Mert lehet, hogy itt is ez van, mert a lányon kívül egy korábbi pasi sem akar megmoccani sem.
Köszi! -
Zoltán
őstag
Helló!
Nem játszottam a Half Life 1-el, szóval kicsit nem értem a HL2 történetét. Csak annyit tudok, hogy Gordon Freeman vagyok. Egy-két szóban leíná valaki a lényeget? Mi az a Black Mesa? Vagy esetleg tud valaki egy jó leírást valahol a progiról magyarul? Köszi! -
Integra
titán
válasz
maflame
üzenetére
kész, vége, finito, befejeztem.
sajnos.
hát ez valami akkora de akkora kibaszott nagy játék, hogy végállomás
non-plus ultra, brutálisan jó, az első perctől a végig, ilyet még más nem csinált.
ha eltekintek az elképesztően idióta segítőktől akkor ez egy csillagos ötös játék minden tekintetben.
egy gondom volt, hogy rohadt rövid
noha hardon nyomtam végig és emiatt nem keveset csapkotdam a gyorsmentésre meg a gyorstöltésre, de még így is rövid volt..
és ez a befejezés.... vazze, mikor jön a harmadik rész?
hülyét kapok ha megint 5 évet kell várni.....
a tornyos rész is nagyon állat volt
-
maflame
aktív tag
válasz
Integra
üzenetére
Hát eléggé a vége felé. Még majd be kell menni a nagy toronyba (citadell) Az volt a kedvenc részem, nagyon látványos!! pl. a ggun-nal embereket is röptethetsz!!
...tényleg, de jó volt!!!
nem is nagyon kellett töltény, az ellenség volt egyszemélyben az áldozat és a lövedék is! -
Integra
titán
ott tartok, hogy kilöttem a három generátort és megszűntek az erőterek, kilőttem jó sok három lábú lépegetőt a nagy téren.
hol tartok a játékban? nagyon a végén már?? -
[HUN]Tyson
senior tag
Én is tegnap kezdtem el játszani vele, pedig már elég régen megvan, hát le a kalappal. Állati szép a grafika, 6600GT 1280x1024 ben, high beállításokkal lazán 100-200 fps.
Az eleje rohadt morózus hangulatú, hogy mindig a csatornában kell kúszni-mászni, rusnya dögök között. Most a folyón tartok, asszem Veszélyes vizeken, vagy vmi ilyesmi a fejezet. Végig ilyen lehangoló lesz a hangulata, vagy azért ez majd javul egy kicsit? -
pacimik
tag
bocs, de nnem vol kedvem az egészet átböngészni
Azt szeretném megtudni, hogy a következő tesztet hogyan kell elindítani
„d1_canals_02 pálya- timedemo fps”
PM pls -
smob
csendes tag
Nagyon ottvan ez a játék srácok nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-
Integra
titán
végre van használató vga-m úgyhogy nekiestem a játéknak, hardon elég vérizzasztó meg idegtépő helyenként

most tartok a bányában
csillagos ötös!!
[Szerkesztve] -
BoneSpirit
csendes tag
Hell'
nekem érdekes gondom volt a CS vel, ami addig lazán 100fps el futott elkezdett szépen lassan lemenni végül 40-45 fps körül kezdtem megunni h mindig ilyen szar és újra raktam a vindózt
az mindent megold... amúgy meg sztem a Gamespy szar, az All Seeing Eye jó.. ill. jobb
Tiszteletem
-
Zsöpapa
tag
Sziasztok!
Van 1 nagy bajom a Steammel.
Sokat játszom CS-vel neten. Az utóbbi időben egyszerűen a gép nem látja a netes szervereket!!!!!!! Kivéve 1-2-t.
Mi lehet a baj?
Gép nem volt formázva, nincs rajta semmi változás (tűzfal, vírusirtó. stb...) -
zso73
veterán
Szép, vagy nem szép tényleg ez a helyzet! A steam frissítette magát.Preparing HL 2 fájl.....OK. Majd hibaüzi:'' This game is not redy to be played in ofline mode!!!!
Mother*>>**>*>*#&@*#*&*#*@* online meg GPRS mellett? SOHA!!!! TETŰŰŰŰ T MADZAG!!!! Nem hozza a netet! XVII ker RDSL mennyi? Tudja valaki? -
Mate86
csendes tag
Sziasztok! Április 21-23 ig LAN party t lesz Sajószentpéteren (Miskolctól 15 km re). 5 fős csapatok jelentkezését várjuk. Limit max 80 fő. Az első három helyezett csapat pénz és tárgy jutalmat kap. Részvételi díj 2-3 ezer forint.
Érdeklődni susztermate@freemail.hu és a +36-30-571-36-39 számon lehet -
zso73
veterán
Sziasztok!
Nekem meg e steam akar töltögetni aq játék indítás helyett! Gyári 5 CD-s HL2. A steam frissítve van.A játékhoz nem szedtem le semmilyen frissítést még! V****da GPRS.Nem fog elindulni a játék,a frissítések telepítése nélkül? Ha offline vagyok, nem műxik a játék single p. része? Nem tom. A játék orosz Help-es!!!!! Ne mondjátok, hogy olvassam el!
HLP!!! -
kisho
senior tag
Remélem nem volt még: [link]
-
Dilikutya
félisten
Hehe, ez nagyon kemény: [link]
. -
bagyulajuve
addikt
Half-life film?
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Apple iPhone 15 Pro Max / 512GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 84%
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) kijátszottam, előveszem azt is.
csúcs 

.
ezért kéne most. (autókat dobál