Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segnior_Barthez
senior tag
Még egy ilyen tetű megoldást az indításra
Az a qrva steam megkeseríti az életem. Telepítéskor kipipáltam, hogy ne frissítsen. Erre minden alkalommal szivat vagy 2-5 percig mire elindul a játék.
Megcsinálatam a magyarítást, most meg a francia nyelven töltögetne 326 minutes-nyi adatot.
Mivel tudom ezeket orvosolni...
Nemigaz, hogy nincs click&play. Felrobbanok... -
jimhun
senior tag
hali !
Elakadtam itt Bővebben: link
Ha nekimegyek a piros lézernek akkor a gépágyuk elkezdenek lőni azt vége. Hogy lehet átjutni?
thx -
Nosferatu
csendes tag
Én is a hidas részel szenvedek, vkinek vmi ötlet?
-
wrz
aktív tag
válasz
Segnior_Barthez #94 üzenetére
G-gun-al tudod pedig talpraállítani aztán skera onnan.
-
Segnior_Barthez
senior tag
hi all!
Leestem a buggyval a daruról (leejtett a csaj). Hogy kell a kerekeire állítani?
A grav. puskával nem tudom. Feljárat nincs a darura. A mágnest nem tudom magamhoz húzni. Mi a megoldás? -
DLDKox
aktív tag
Nekem mindig valami steam server lostal kilép.
Utána valami memóra írás hibát ír ki.
Mitől lehet?
Valami ötlet?
Please segítsetek. -
Shodan
őstag
a története nincs fent valahol magyarul? egy-két dolgot nem értek
-
Dilikutya
félisten
válasz
duracell89 #64 üzenetére
Az eredetisek azóta szopnak, amióta megjelent
Lásd steam, vagy a kis bugocska, hogy a cd-s HL2 telepitője a 4. CD-nél meghal, ha nincs fönn a CS: source, amit egyébként nem is adtak mellé, ha jól sejtem...
-
mormota
senior tag
lepörgettem.. igaz csiteltem, de így is iszonyat sokáig tartott.
a vége volt a legjobb, amikor a gravity gunt.... nem lövöm le a poént -
A.P.I.
aktív tag
válasz
duracell89 #66 üzenetére
Ha ez nem kérdés akart lenni, akkor örülök.
-
ATIFAN
csendes tag
--------------------------------------------------------------------------------
Leszálétam arról a légpárnás hajócskáról, a csajszi felnyitja előttem a kis kapucskát, a faszi meg fölöttem egy kis hidas átjárón áll és dumál...és nemtok továbbmenni, midengyik ott áll és les, nem tudok hozzájuk szólni sem!
Valszeg tovább kellene meni és kinyitni a másik kis kaput, hogy átmenjünk a légpárnással , de semmit nem lehet...
HELP -
A.P.I.
aktív tag
Az 576-ban is adnak cs source-t a hl2-vel?
-
F-ECT$
titán
Állítólag 99.9%-os már a magyarítás:
Bővebben: link -
wrz
aktív tag
Nyomj shiftet és sikerülni fog az ugrás
Azért ez kész, bármilyen HL2-vel kapcsolatos fórumot nézek, a hsz-ek 80%-a a következő:
ai_disabled, segitsééég
Nem jön velem a csaj a liftbe.
Nem tudok átugratni.
Végigjátszást kérnek egy tök lineáris játékhoz.
Mellesleg már most vagy 4-5 oldal foglalkozik ezzel a játékkal, csak rá kéne keresni.
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
Asszem, lassan a végére fogok érni...
-
Dreamcaster
senior tag
Valaki please magyarázza már el, hogy mi az a STEAM!
-
DLDKox
aktív tag
Nekem mindig valami steam server lostal kilép.
Utána valami memóra írás hibát ír ki.
Mitől lehet?
Valami ötlet?
[Szerkesztve] -
Supr@
senior tag
Hi!
Elakadtam benne. Ott amikor leszállok a légpárnásról vagy mi a tökömről és bemegyek a Dr. Judith Mossmann-hez, aki elvileg elvezet az Eli-hoz. Na most az a baj, hogy miután bemegyek a nő nem mozdul, nem beszél, csak áll és bámul. A pasi aki mellette van az pofázik ha benyomom az E-t, hogy örül hogy megismert megy blablabla. Mit kell csinálni? Vagy megköszönnék egy mentést is ,ami már ezen túl van. -
Danny-L
csendes tag
De vki helpezzen nekem is kicsit könyörgöm.(42#-es hozzászólás)
-
Danny-L
csendes tag
Mondjuk van egy sejtésem hogy ott még 1 párszor elfogsz akadni mert szar résznél vagy.Többek között én is ennél a résznél szenvedek
[Szerkesztve] -
Nosferatu
csendes tag
Sziasztok!
Vki please help elakadtamOtt tartok hogy két emberke szörnyeket lövöldöz, van ott egy helyes kis kocsi is ami oké, de sajnos vmi daru felszed a kocsival együtt és ledob a szörnyekhez.. Elöre is kszike a segítséget
-
Danny-L
csendes tag
Nem segítetek?
-
na én most fejeztem be
jó volt csak a vége már kicsit monoton volt. múgy mit mondott g-man?
-
Danny-L
csendes tag
válasz
duracell89 #43 üzenetére
szívesen nyomom, de hova nyomjan neked a shoot-ot?
Amúgy ha van MSN-ed akkor beírhatnád a címet úgy knnyebb lenne megdumálni.
Hálás lennék -
Danny-L
csendes tag
Sziasztok
Egy nagy nagy problémám van.Elakadtam a HL2 ben, remélem tudtok segíteni.
Tehát, épp a Highway nevű pályán vagyok, tudjátok mikor egy szar buggy-val kell menni minden fele.Elértem arra részre amikor a mágnesesdaruval lekell dönteni a hidat, felrakni a buggy-t és menni tovább.Na de itt van a probléma.Amerre menni kéne(szerintem) ott le van szakadva a híd.Igaz van ott egy kis ugrató szerűség de egyszerűen nem megy át rajta a kocsi.Van vmi megoldás?vmi gravitáció kikpacsoló vagy másfele kell menni?Nem tudom tudtok-e segíteni de előre is közsi -
doors
tag
tényleg! chaptereket nem lehet felszabadítani? semmi kedvem végigmenni mégegyszer a 6oson.. ha jól sejtem, már köüzel vok a 6os végéhez.
-
doors
tag
mondjuk az elég szar, hogy ők sebezhetetlenek, és hiába lövöm őket, semmi bajuk nem lesz.
Akkor miért nekem kell őket felszabadítanom, és miért nem szabadítják fel magukat?
[Szerkesztve] -
doors
tag
ja, az lesz, ha hazaértem. bár tényleg ez a legizgibb rész (eddig), de az alagútos téma nem tetszett, kicsit el lett hanyagolva
de ezettúl tele nyomom magam mentésekkel..
Valaki nem küldene mégis egy mentést a 6os fejezet végéről???? -
Drizzt
nagyúr
Srácok: Magyarítás: 60% körüli.: Idézet az sg-s hl2 magyarítás fórumból:
Az eredeti Steam-es verzióban így működik:
1. Hl2/cfg/config.cfg fájlban ezt módosítsd cc_lang '''' erre cc_lang ''french''
2.User-Name/Half-Life2/ könyvtárban hozz létre egy ilyen mappát ''hl2_french''
3. Azon belül egy ''resource'' mappát
4. És oda másold be ezeket a magyarított fájlokat: closecaption_french, gameui_french, hl2_french, valve_french
5. Majd végül a registry-ben módosítsd a HKEY_CURRENT_USER\Software\Valve\Steam ben lévő ''language'' értékét ''french''-re
6. N-JOY!
Ja, és a magyarítás naon állat !!!
thx
Bővebben: link -
krokk
senior tag
-
doors
tag
válasz
duracell89 #17 üzenetére
Mondom a helyzetet. a 6os fejezetben eljutok odáig, hogy kioérek a bányából egy vasútállomásra, és bemyegyek abba a hangárba, ahol egy néger, és pár ürge lövöldözik. Segítek lelőni az ellent, és a néger be akar kísérni egy csajhoz, egy hátsó szobába.
Na a csaj örül nekem, a néger behív a szobába, de megáll az ajtóban, és nem megy arrébb.
Megnéztem a New Game-nél az egész Ravenholm fejezetet újra kéne játszani, hogy hátha máshova áll az ürge. Ugyanis ugyanígy járt genya, de ő újrajátszotta az alagúttól, és jó lett neki. nekem nincs alagútos mentésem. csak a ranevholm elejéről tudnám játszani.
mert nincs olyan mentésem, hogy kijövök az alagútból.
de ha valakinek lenne olyan mentése, ami már elhagyta ezt a helységet, az jó lenne. -
Dreamcaster
senior tag
Ejj nem kell itt okoskodni... Ez nem W kérdés volt. Csak annak az aki annak akarja látni, hogy fontoskodjon...
-
doors
tag
Valaki próálta már a HL2-t, nem a CS-t multiplayerben? legalább olyan élvezetes, mint a HL1 volt?
[Szerkesztve] -
doors
tag
válasz
duracell89 #13 üzenetére
mi az a restartos megoldás?
-
krokk
senior tag
nah szóval ott tartottunk hogy dodó vagy doors vagy ki nemtud tovább menni mert nincs kimentése
new game-nél tuti ottvan ez a rész is nincs kedvem megnézni de gyanítom hogy ahogy kijössz a bányából az új rész vagy nem? -
duracell89
senior tag
előzmények: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
krokk
senior tag
válasz
duracell89 #5 üzenetére
az most mit jelent? ebbe nem kerül be a linkje?
-
krokk
senior tag
sorry de nemtudtam még nagyon új vagyok itt azthittem csak újat szoktak nyitni és semmi más... bocs még 1x
-
krokk
senior tag
nah ide a folytatást mert a rendszer is jelezte a 2db 4000essel hogy már sok a hozzászólás
Az előző folytatása: Bővebben: link.
Bash
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest