Keresés

Aktív témák

• eddie303

őstag

válasz vicces #90 üzenetére

''..Sok kegyetlen, gonosz embert szívesen ki tudnék gyilkolni...

ezt az álszent süket dumát birom a legjobban. aki ilyet mond, azt kezeltetni kéne.
    barátnőm is ilyen volt. eleinte. persze erre több honap után jöttem rá. ha leütöttem egy legyet szinte teleszaladtak a szemei könnyel. egy idióta picsa volt. ha egyszer gyerekeink lesznek, tuti elmeroggyantak lesznek ha igy neveli fel öket.
    konkrétan: a kuytájukat nem üti meg!!''

Ezzel nem bizonyítottál semmit be, csak azt, hogy mekkora paraszt vagy. Nem is tudom, melyikünket kellene kezeltetni. Javaslom, hogy menj haza, s feküdj le, s gondolkozz egyet a dolgokon.
    ''irány a doki és max 2 napig reménykednék. ha semmi változás, akkor szuri, ez jobb az embernek is, és az állatnak is.''
    Igen, szerintem más is ezt csinálná veled, ha lenne egy kemény tüdõgyulladásod, s nem tudnál már 2 nap alatt felgyógyulni, te is megérdemelnéd ha így gondolkozol. S nem tudom, hogy ha más döntené el helyedbe, hogy most két nap nem-gyógyulás után ha kinyikkantnak, jót tesz-e neked, vagy se, ahhoz mit szólnál? Semmivel nincs több jogod az élethez, mint annak a szerencsétlen macskának. Mi vagy te? Sintér? Azoknak van ilyen tipikus ''civilizált'' vadparaszt gondolkozása.... :(

• Yaye

őstag

válasz vicces #90 üzenetére

Azért ne felejtsük el hogy te is ''csak'' egy állatfaj vagy még ha beszélsz is. (no offense :) , ez mindenkire igaz, legalábbis amennyiben az evolúciót favorizáljuk a készre-teremtéssel szemben)

Szvsz nem arról van szó hogy valaki többre becsüli a macskáját a családjánál, hanem hogy szegény párának ugyanúgy joga van az élethez, és a felgyógyulás (akármilyen picike) esélyéhez, mint egy embernek. Utóbbi tud felelősen nyilatkozni, ha nem kíván tovább élni, a macska nem tud. Nem érzem jogosnak hogy az ember magához ragadja a más életéről való döntést, akármilyen fajú állat legyen is az élet tulajdonosa.

Aktív témák

Hirdetés