- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Amikor reggek nem indul az autó, küzdelem az ólomszulfát ellen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Aktív témák
-
eddie303
őstag
''..Sok kegyetlen, gonosz embert szívesen ki tudnék gyilkolni...
ezt az álszent süket dumát birom a legjobban. aki ilyet mond, azt kezeltetni kéne.
barátnőm is ilyen volt. eleinte. persze erre több honap után jöttem rá. ha leütöttem egy legyet szinte teleszaladtak a szemei könnyel. egy idióta picsa volt. ha egyszer gyerekeink lesznek, tuti elmeroggyantak lesznek ha igy neveli fel öket.
konkrétan: a kuytájukat nem üti meg!!''
Ezzel nem bizonyítottál semmit be, csak azt, hogy mekkora paraszt vagy. Nem is tudom, melyikünket kellene kezeltetni. Javaslom, hogy menj haza, s feküdj le, s gondolkozz egyet a dolgokon.
''irány a doki és max 2 napig reménykednék. ha semmi változás, akkor szuri, ez jobb az embernek is, és az állatnak is.''
Igen, szerintem más is ezt csinálná veled, ha lenne egy kemény tüdõgyulladásod, s nem tudnál már 2 nap alatt felgyógyulni, te is megérdemelnéd ha így gondolkozol. S nem tudom, hogy ha más döntené el helyedbe, hogy most két nap nem-gyógyulás után ha kinyikkantnak, jót tesz-e neked, vagy se, ahhoz mit szólnál? Semmivel nincs több jogod az élethez, mint annak a szerencsétlen macskának. Mi vagy te? Sintér? Azoknak van ilyen tipikus ''civilizált'' vadparaszt gondolkozása.... :( -
Yaye
őstag
Azért ne felejtsük el hogy te is ''csak'' egy állatfaj vagy még ha beszélsz is. (no offense :) , ez mindenkire igaz, legalábbis amennyiben az evolúciót favorizáljuk a készre-teremtéssel szemben)
Szvsz nem arról van szó hogy valaki többre becsüli a macskáját a családjánál, hanem hogy szegény párának ugyanúgy joga van az élethez, és a felgyógyulás (akármilyen picike) esélyéhez, mint egy embernek. Utóbbi tud felelősen nyilatkozni, ha nem kíván tovább élni, a macska nem tud. Nem érzem jogosnak hogy az ember magához ragadja a más életéről való döntést, akármilyen fajú állat legyen is az élet tulajdonosa.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Macbook air m4, 1 hetes új, 3év garancia
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- Core i7 Gamer PC: -8Gb Videokártya -16GB RAM -RGB ház -6 hó garancia
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest