Aktív témák

• Don Vittorio

őstag

válasz Zoltán #191 üzenetére

''Igazad van, hogy a többi arab nép lenézi a palesztinokat, de hát európai népek sem egységesek. Ez a lényegen nem változtat.''
    Dehogynem. Lásd SZU és Lengyelország vagy SZU és Balkán esete. Ha lehet, jól elnyomjuk őket, de ha más próbálkozik, akkor ''drága testvérek''. A lényegen azért változtat, mert ha Te háborogsz azon, hogy a testvérednek valaki okkal, ok nélkül elvette a lakását, de nem engeded be a sajátodba, ahol 30-40 üres szoba van, hanem tudatosan a lépcsőházban altatod őket kartonpapíron, akkor nem vagy jó ember.

''Ha a führerre akarod fogni az usa jelenleg politikáját a közel keleten szánalmas vagy.''
    Ja, Neked führer? :)
    Egyébként nézd meg még egyszer, hogy mit írtam, a kapálozás helyett. Azért van ekkora katonai potenciálja az USA-nak, mert a II. VH _miatt_ feltuningolta. Ennyi. Márpedig, ha egy gazdaság beáll a fegyvergyártásra, akkor nem nagyon mond le szívesen az abból befolyó pénzről.

''Tényleg volt szerepük a briteknek a közelkeleti problémában, de lényegében az usa és brittania politikája/vezetése egy.''
    És még én vagyok szánalmas. :) Hanyad éves vagy?

''Azonkívül ha a szándék meglenne azt a problémát már 50 éve meg lehetett volna oldani.''
    Lásd fenti példa lakás ügyben.

Aktív témák