Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
GyurosAki #39860 üzenetére
Ne aggódj, majd amikor 3-5 perceket kell pihenni egy sorozat után mert nem kapsz levegőt és a pulzusodat az agyadban érzed, akkor már nem lesz meg ilyen hamar az edzés.
pontosan
szoktunk azért levegőért kapkodni egy jó ideje, amikor kicsit komolyabb súlyokkal/gyakorlatokkal bohóckodunk kidobóspannal. ilyenkor mindig csodálkozom, h mások hogy vannak meg mondjuk 1óra alatt, mikor csak pofáznak meg járkálnak meg tükörben buziskodnak össze vissza. én meg 2 izomcsoportot tolok mindig (nincs sajna idő/verda, h heti 5x járjak, egyesével lebontva), oszt csodálkozok, h sokszor éppen hogy beleférek a 2 órás "keretbe"
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Trollok komolyan
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest