Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sutyesz96
őstag
-
Gsx-rr
veterán
válasz
fatboy32
üzenetére
Ugy latszik nem akarod megfogadni a tanacsokat!
Nagyon rossz az elkepzelesed! A testepito etrend nem neked valo sajnos ,hiaba szeretnel te testepites fele mozdulni!
Drasztikus es kellemetlen valtozasokat kell eszkozolnod ,mint itt mar paran irtuk!
Ezzel az etrendel es a szinte nulla kardioval ne szamits nagyon eredmenyre!
Ilyen szenhidratbevitel egy 100 kilos "testepito" tomegelesi etrendjehez kozelit! -
pocokxx
Közösségépítő
válasz
fatboy32
üzenetére
Ez nagy menet lesz. Kitartást hozzá.

Csak halkan egy-két saját tapasztalat. MyFitnessPal segíthet a kcal számlálgatásban, nekem bevált. (Van okostelefonos alkalmazás is) Egy csomó magyar kaját is ismer, de recepteket is írhatsz be, ha valamit nagyon egyedi módon csinálsz. Én kb. egy hónapja kezdtem 105-106 kg körül, most 93 kg vagyok. Napi 1500 körüli kalória bevitel, mellette mindennap 40 perc körüli futás/biciklizés. Makrókat is figyelem, de nekem nem jön össze sosem az előirányzott fehérjebevitel. 70-90g között sikerül összehozni általában, CH 120-150g, zsír meg kb. 50-70g) Mindezt úgy, hogy mindennap eszek vagy tojást, vagy halat, vagy csirkét. (Tudom: Itt "és" kéne a "vagy", és mindjárt meglenne....
) Külön táplálékkiegészítőket nem (v)ettem. Beszoktam pötyögni mindent, amit megeszek, így a tiedet látva nekem soknak tűnik a diétához. Több mozgás nem ártana, még, ha az elején nehezen is megy. Korábban én is heti kettővel próbálkoztam, de sokkal könnyebben kimarad/abbamarad, mintha minden napra terveznéd. Hajrá! 
-
Gsx-rr
veterán
válasz
fatboy32
üzenetére
Szerintem arra ne szamold.
Sajnos el kell keseritselek. Ilyen tulsullyal komoly valtozast kell eszkozolnod.
Tehat sajnos eloszor biztos ehezes nelkul nem fog menni.
Az utolso ket szenhidratos kajadbol kihagyhatnad a szenhidratot.
Amit leirtal az egy tipikus "testepito" etrend, ami szerintem nem megfelelo neked.
Az a kardio baromi keves lesz! -
sutyesz96
őstag
válasz
fatboy32
üzenetére
Szerintem még a 117 kilódhoz is sok lesz ez a fehérje egy napra. Kezdésnek viszont nem rossz, de tudd hogy tökéletes étrendet kvázi lehetetlen egyből belőni. Tesztelgetni kell, érezni magadon hogy mi számodra jó, nézni a tükröt és a mérleget. Nem írtad mennyit edzel, mit edzel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Villanyszerelés
- Programozási versenyek
- OTP Bank topic
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A tápanyagok egyébként tökéletesek, csak a mennyiségeket kell majd még belőnöd személyre szabottan.
) Külön táplálékkiegészítőket nem (v)ettem. Beszoktam pötyögni mindent, amit megeszek, így a tiedet látva nekem soknak tűnik a diétához. Több mozgás nem ártana, még, ha az elején nehezen is megy. Korábban én is heti kettővel próbálkoztam, de sokkal könnyebben kimarad/abbamarad, mintha minden napra terveznéd. Hajrá!