-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
válasz Parson #193443 üzenetére
azota amiota latom a tudomanyos megkozelitest en is novelem a volument. viszont max 2 rir mellett kezisulyzos gyakorlatokkal keptelen vagyok 20 sorozatot csinalni / het. gepeken lebecolva siman menne dumbellel mar a 10 is kemeny lenne. gyakorlatok szama is limitalt, ami jo is es vegezheto kezivel.
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
m3ss
veterán
válasz Parson #193441 üzenetére
en vilag eletemben igy edzettem, regen, 2x eve 1 sorozat volt kb / izom, nem hogy / gyakorlat
most par hete atalltam arra, hogy nem 0 rir, hanem 2 rir es mindenbol 2 sorozatot csinalok. meg azert tobb gyakorlat is van mar / izom. de a 10-20 sorozat / izom / het ajanlastol meg mindig nagyon messze vagyok.
amugy azert lehet fejlodni ettol is, 1 sorozat / gyakorlattal is novesztettem kb 8-10 kg izmot 5 honap alatt, igaz izommemoria. de tuti nem optimalis ez. mondjuk ezt a tudomany is megmondja..https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
aelod
veterán
válasz Parson #193129 üzenetére
Hát sajnálom ha ezzel a hsz-emmel úgy érzed, hogy nem adtam meg az esélyt, hogy kifejtsd a veleményed.
Ha tisztában lenne mindenki az alapokkal akkor nem lennének:
- vetkőző sorozatok
- intenzitás fokozó "technikák"
- finisherek
- bulkingok eszement kalória többlettel
- nem követné senki a profi testépítők edzéstervét
... és folytathatnám.Ahhoz, hogy izmot építs nem kell sok:
- mechanikai feszülés
- az ezt kiváltó súly és gyakorlat szelekció
- edzés gyakoriság
- intenzitás
- megfelelő mennyiségű fehérje bevitel (kb. 1,5g/ts kg)Minden ember legyen az férfi, nő, magas, alacsony stb. ugyan úgy fog izmot építeni mivel biológiailag ugyan olyanok vagyunk. Az eltérés minimális (idő, célok, korábbi sérülések, műtétek, eü problémák, stb.) és nem ez határozza meg izmosodás mertékét.
stickrs
Atom a forma
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
m3ss
veterán
válasz Parson #193108 üzenetére
1 izmot hetente 1x (mármint 1 napon) edzel, az szintfenntartásra jó, ha 2x, akkor már fejlödésre is, 3x pedig Arnold is csak évente 6 hetet csinálta…
lehet fejlodni a heti 1x gyakorisaggal is. de abban igazad van, hogy jobb a gyakrabb edzes. heti 3x kornyeken a legoptimalisabb tudomany szerint. volumen meg vhol 10-20 sorozat kornyeken. mivel mindketton emelt igy nem csoda, hogy fejlodest tapasztalt.[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- GTA V
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: mini PC Snapdragon X Elite-tel
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen switch-et vegyek?
- CES 2025: Műholdas nyakörv? Nem lesz olcsó
- Apple notebookok
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...