-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz w.miki #186275 üzenetére
A felsoroltak helyett inkább egyél olyan zöldségeket, amik eltelítenek és sok bennük a rost. Pl. brokkoli és lencse, én heti szinten tolom kb., mert nagyon szeretem. Illetve pár hónapja mindennap 70-80g málna és áfonya.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
benfolds
őstag
válasz w.miki #179920 üzenetére
engedd el ezt a dolgot. szerinted pl. a nicolas cage-nek mikiegér feje lenne, ha létezne jelenleg megoldás a kopaszodásra? valószínűleg megengedhetné magának bármelyik csodamódszert. vagy mondok jobbat: keress rá john travolta képekre. ő nem tudta elengedni ezt a kérdést. ne akarj úgy járni, mint ő.
-
Xelo
addikt
válasz w.miki #179920 üzenetére
mert mi, random phs "gyúrós" arcok, vagyunk annyira hitelesek hogy megmondjuk egy professzor hiteles-e?
-
Pocee
senior tag
válasz w.miki #179905 üzenetére
Te tényleg ennyire naiv vagy? Egy Angliában élő barátom csináltatott előre hajbeültetést,de már ott mondták neki,hogy nem lesz tartós,mert ahogy gyengül a fejbőr feszessége a beültetett mögött fog potyogni.
Egyszerűen meg kell tudni öregedni.
De ezt a tiktokos dolgokat engedd el mert sok csalódás fog még érni...Mr.Brightside
-
Rivaul
addikt
válasz w.miki #179905 üzenetére
Anno jobban bele ástam magam a témába, megóvás céljából. Kettő valamennyire hatásos szer van állítólag (ne kérdezd már) de egyiket sem tudod megvenni. Szakorvos írhatja fel. De az is olyan hogy bizonyos esetekben lehet javít a helyzeten, vagy legalábbis megállítja a romlást. Aztán 2-3 éve fogtam és leborotváltam az egészet. Rájöttem hogy kifejezetten jól áll. Ugyan hagytam visszanőni és szerencsére máig dús hajam van, de már nem zavar a gondolat hogy mi lesz ha. Fene fogja tűrögetni meg jobbról-balra fésülgetni. Letolom azt kész. Meg rá szokok a masszív koxra, mert azért nem árt kicsivel férfiasabb kiállás is hozzá, az tény
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
roti86
őstag
válasz w.miki #179893 üzenetére
Amit én tudok és nem reklámoznak, hogy hajbeültetés után, ha azt akarod, hogy tartós legyen finasteride vagy dudasteride tablettát kell szedned, ami blokkolja a dht, ami csökkent libidóhoz, erekciós zavarokhoz, csökkent spermiumszámhoz vezet... Akkor döntsd el, hogy hajad legyen vagy farkad
A minoxidil és társai jó lehet, ha az arcodra kened még a szakáll is dúsabb lesz.
Hajnövesztés témában is ajánlott moreplatesmoredates youtube csatorna ha tudsz angolul, főleg régebbi videókban foglalkozik ezzel a témakörrel.
[ Szerkesztve ]
-
-
stingy2
senior tag
válasz w.miki #179897 üzenetére
A kopaszodás alapvető oka férfiakban az, hogy a DHT leállítja a hajhagymák működését. Ezt az 5-α- reduktáz gátlókkal lehet csökkenteni (pl. finasterid). Értelme nem sok van, mert ha abbahagyod, a szintje visszamegy, ha meg hosszú távon szeded, elég "kellemetlen" mellékhatásai vannak. Esetleg hatásosak lehetnek még az antiandrogének, de én férfiként inkább kopaszodnék, minthogy ezeket szedjem. A különféle ilyen-olyan csodaszereket meg a hajadra kenheted
[ Szerkesztve ]
INTJ
-
Cs1csó
félisten
Ami "nincs" azt nem lehet növeszteni. Jellemzően a hajhagymák pusztulnak el, egy megoldás van, a hajbeültetés ami egy költséges és hosszadalmas (sok alkalom, időben eltolva) eljárás.
Keress rá Wayne Rooney-ra (focista) ő is erősen kopaszodott és rajta csináltak hajbeültetést. persze olyan sűrű nem lesz mint volt de sokat javulhat.
(igazán annak lehet ez hasznos aki bizonyos helyen kopaszodik mert kisebb területen könnyebb látványos és gyors eredményt elérni)[ Szerkesztve ]
-
m3tr0
őstag
A legjobb ha nem kezdesz el magadtól mindenféle cuccot használni, hanem elmész egy hajgyógyászhoz és tőle kérsz segítséget.
Amit tiktokon látsz annak a 99%-a full kamu,reklámfogás.
Tegyél egy próbát szakembernél, de túl nagy reményeket ne fűzz hozzá.
Mondom ezt úgy,hogy kb. 30 éves korom óta (10 éve) letoltam a maradék hajam,mert alig van. -
Apollyon
Korrektor
-
w.miki
veterán
válasz w.miki #179245 üzenetére
Hozzáteszem, ehhez hozzájárul(hatot)t a méhész havertól beszerzett 2 dl propolisz, + 5 dl mézes pálinkával leöntve.
Covid alatt marokszám szedtem az olcsó vitaminokat, azok semmit nem értek.
GAL külön kapszulába szedi oldódás szerint (is), sokkal igényesebb az egész.[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Qtya123
őstag
válasz w.miki #179243 üzenetére
Én ezt a fajtát szoktam rendelni tőlük: [link]
"Úgy érzem használ is, 2 nap után."
Ez alatt mit értesz egyébként? A vitamin nem teljesítmény fokozó, vagy serkentő, vagy bármi egyéb más, instant hatást kifejtő szer.
Maximum az van, hogy eddig minden télen megfáztál háromszor, mióta vitamint szedsz azóta meg csak egyszer. Vagy eddig a megfázásból 5 nap alatt jöttél ki, vitamin óta meg 3 nap alatt. Esetleg ezekre lehet "ráfogni" hogy a vitamintól van, de nyilván nem bizonyítható.De ezt a 2 nap után érzem dolgot nem értem. Mondom ezt úgy, hogy kb 15-20 éve szedek folyamatosan vitaminokat. Ami "hatást" tapasztalok az annyi, hogy rohadt gyorsan nő a hajam és a körmöm, továbbá a körmöm nem hajlik, mint a papír, hanem nyak elvágásra is lehetne használni, vagy vésésre.
De ilyet, hogy 2 nap után érzem, nem tudok hová tenni. Ez a haj és krömnövekedés felgyorsulása se pár nap/hét után jelentkezett, hanem később. Még abban sem vagyok biztos, hogy a vitaminok miatt.Én pl a Hayas Labs Long Jacktől sem tapasztaltam semmit. Edzéseken némi erőnövekedés volt mostanában, de az sem hiszem, hogy ettől, max rá tudom fogni.
De olyan, mint amit a fórumtárs mondott, hogy abba kellett hagynia, mert a legyet is meg akarta dugni röptében és agresszív is lett, na ilyeneket a 2. doboz után sem tapasztalok. A libidó ugyanolyan, az agressziótól féltem, hogy megnyomja, mert amúgy is nagyon impulzív vagyok, de abban sem lett semmi változás.[ Szerkesztve ]
-
bigmasterg
addikt
válasz w.miki #179226 üzenetére
Gyógyszertár?
Szerk: Dazsar:
Itten körül volt téma a dolog.[ Szerkesztve ]
-
Speeedfire
félisten
válasz w.miki #179226 üzenetére
Ez is jó vitamin, LIFE EXTENSION TWO-PER-DAY. De emellé kell D3, és K2 is.
Hát a GAL-ban normális vitaminok vannak, megfelelő arányban.
A legtöbb vitaminban vagy fos a minőség, vagy nem jó az arány.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Woodslave
félisten
-
t256
őstag
válasz w.miki #168781 üzenetére
Az izomlázat pihend ki!
Fiatal koromban volt divat azzal keménykedni, hogy ha valaki edzett és izomláza volt, akkor mindenki magyarázta, hogy rá kell dolgozni.A valóság az, hogy ilyenkor ténylegesen gyulladás keletkezik. Ki kell pihenni! Ahogy hozzászoksz a terheléshez már elmarad az izomláz.
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
Woodslave
félisten
válasz w.miki #168745 üzenetére
Nem tudom. Szerencsére kórházban nem voltam és úgy tűnik nincs semmi maradvány de majd ezt megnezetem. Két hete vagyok tünetmentes én elkezdtem edzeni de nagyon minimális volumen meg intenzitás. Nagyon vissza kellett fognom magam de jobban ment mint vártam
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- The Thing Remastered teszt
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Goddess of Victory:Nikke
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest