- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz
Dani82 #75044 üzenetére
Bradoline 500ml-es ~800 ft Rossman és Tescoban tuti ban, abból lehet utántöltögetni is az 50ml-est
:#75046) Ijk: én ezért akarok 90 kiló alatt maradni. Végigugrálok 1,5 órás tollaslabdaedzést 160-as átlagpulzussal, de a végén nem kell hogy lehúzzanak a pályáról.
100 kilós haverom nem érti, hogy miért mondom, hogy ha tudok, sem akarnék ismét 100kg fölé menni.
Voltam 120 kg, egész erős is mellé, illetve úgy hogy mellette versenyszinten sportoltam. Sokkal jobb így 86-88 kilósan a mindennapokban, legalább fel tudok menni a 10.-re gyalog, hogy lihegni sem kezdek.(#75045) madle: ahogy IJK írta, ésszel csináld. Még belőtt diéta alatt is ugrál a súly össze vissza, pl az enyém, pedig írok minden grammot: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest