- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Evil Snowman: Cumizás igen nagy Elan-nal
- esdR *: Van akinek még ismerős ez a PC játék? :D
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peddy789
őstag
szia, itt értelmes kérdést nem lehet feltenni, csak valami szar youtube vidit linkelni, meg röhögő arcos hülyeségeket irogatni hogy ki a jani,
a kérdéseddel kapcsolatban engemis érdekelne mi a magyarázata, de én úgy tudom azért kezd összehúzódni az izom mert nincs meg a megfelelő terhelés+nyujtás
nekem pl amikor a futást abbahagytam sokáig a térdem fájt, mert nekem a combizmom kezdet kicsit összehuzodni, feszülni, ez pedig "széthúzta" a térdemet, mindezt orvos mondta
probálj többet nyujtani, akár naponta? hetene min2? nekem hirtelen ezjut eszembe
amugy nevetséges hogy valaki kérdez valami értelmeset és csak az oltás meg f@szkodás jön, mint valami ovisok, de hát végülis a legtöbb gyúros az ilyen, aki régebb óta olvassa a topikot tudja ezt, csak a lapcsalád egyéb topikjaiban ez nem jellemző.
Igazából kéne egy normális Tesépítő információs és tapasztalat megosztó topik, legális tápkiegekről, edzésmódszerekről, csirke akciókról stb. Ezmeg megmaradhatna az itteni keménymag chatprogramjának mint eddig.
-
rwin5
őstag
Komoly embernek tűnsz. A színtiszta vasból összerakott 2e Ft-os nyakláncod arra próbál utatni, tele vagyok pénzzel aztán mégsem. A terminátor szemüveg tekintélyparancsoló 'émmá' hasta la vista baby
Látom a válledzés nem sűrűn van nyomva, de a trikót büszkén nyomod, tipikus amatőr 5x akkora egoval mint amit súlyokban elbírsz. Puszillak. Nyugodtan edzhetünk együtt szegeden a Fit Worldbe megtalálsz a babaörzőben (én csak legozni járok oda)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest