Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Peddy789

őstag

válasz rwin5 #40890 üzenetére

szia, itt értelmes kérdést nem lehet feltenni, csak valami szar youtube vidit linkelni, meg röhögő arcos hülyeségeket irogatni hogy ki a jani,

a kérdéseddel kapcsolatban engemis érdekelne mi a magyarázata, de én úgy tudom azért kezd összehúzódni az izom mert nincs meg a megfelelő terhelés+nyujtás

nekem pl amikor a futást abbahagytam sokáig a térdem fájt, mert nekem a combizmom kezdet kicsit összehuzodni, feszülni, ez pedig "széthúzta" a térdemet, mindezt orvos mondta

probálj többet nyujtani, akár naponta? hetene min2? nekem hirtelen ezjut eszembe

amugy nevetséges hogy valaki kérdez valami értelmeset és csak az oltás meg f@szkodás jön, mint valami ovisok, de hát végülis a legtöbb gyúros az ilyen, aki régebb óta olvassa a topikot tudja ezt, csak a lapcsalád egyéb topikjaiban ez nem jellemző.

Igazából kéne egy normális Tesépítő információs és tapasztalat megosztó topik, legális tápkiegekről, edzésmódszerekről, csirke akciókról stb. Ezmeg megmaradhatna az itteni keménymag chatprogramjának mint eddig.

• rwin5

őstag

válasz rwin5 #40890 üzenetére

Komoly embernek tűnsz. A színtiszta vasból összerakott 2e Ft-os nyakláncod arra próbál utatni, tele vagyok pénzzel aztán mégsem. A terminátor szemüveg tekintélyparancsoló 'émmá' hasta la vista baby
    Látom a válledzés nem sűrűn van nyomva, de a trikót büszkén nyomod, tipikus amatőr 5x akkora egoval mint amit súlyokban elbírsz. Puszillak. Nyugodtan edzhetünk együtt szegeden a Fit Worldbe megtalálsz a babaörzőben (én csak legozni járok oda)

Új hozzászólás Aktív témák