- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- moonlight115: Privát, oh!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcds
őstag
válasz
kolosanyi #40817 üzenetére
A csajok szoktak ilyen végtelen ismétléseket csinálni Rékával.
Ha nincs terem, jó a saját súly sztem. Jobb, mint a gumikötél. Persze ki kell próbálni mindent. Am van egy jó állóképességi edzésem, ha már a nagy ismétlésszámoknál tartunk. Te szereted az ilyeneket. Kiv vagyok, mennyit tudsz csinálni. Egyzser már leírtam itt, de senki nem reagált semmit. Lusta népség.
Ilyen köredzés féle. 3 gyakorlat van, amit egymás után kell megcsinálni 1 percen belül, utána annyi pihenő, ami megmaradt az 1 percből. 2. percben ugyanígy és addig, amíg bírod.
1. Húzódzkodás szűk fogással bic-re 5 ism
2. Fekvőtámasz 10 ism
3. Guggolásból felugrás 15 ism. Én annyira szoktam leguggolni, hogy az ujjammal a sarkam mellett megérintem a földet.A rekordom 30 perc, ami 150 húzódzkodás 300 fekvőtámasz és 450 felugrás. Igaz, utána rosszul lettem.
Amikor jó formában vagyok 20 perc megy, Mostanában 15 elég.Na, Kipróbálod?
-
_NCT
addikt
válasz
kolosanyi #40817 üzenetére
Gumikötél jó dolog, bemelegíteni, fárasztani kicsit az izmokat, magas ismétlésszámmal. De nem fogja helyettesíteni a súlyzós edzést. Én is használom, főképp bemelegítéshez,durrantáshoz (főleg vállnál) de szerintem nem sokat fog izomban hozni.
A semmitől persze jobb, kordában tart, bedurrant, nem lustulsz el.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Eredeti játékok OFF topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hálózati / IP kamera
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest