- Okos Otthon kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- moonlight115: Privát, oh!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Dorian #197987 üzenetére
Lábhajlító nekem sem megy igazán. A fekvő verzió, amin sikerül az izmot megdolgoznom, de csak úgy, ha 65-70kgot teszek rá és ~25 repet csinálok. Ha felteszem 80kg vagy nagyobb súlyra, akkor meg már nem tudom behúzni....
És igen, nálam is az működik, hogy felfeszitem a lábfejem és tolom lefelé a sarkam, mert egyébként totál belenyúl a vádlim.@tchriss: nem szedsz olyan cuccot/cuccokat, amik befolyásolják a kortizolszinted? Zöld tea, ashwa stb?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W