Hirdetés
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
válasz
Cranium #197009 üzenetére
nekem bevalt az oldalemeles, enyhen elore dolve. lassan, kontrollalt tempoval. valoban egyenletesebb amit Dorian irt, en elengedtem azt a gyakorlatot 1-2 honap utan, nem ereztem hogy annyival tobbet ad, ez kevesebb ido
meg szeles konyokkel vegzett fej folul nyomas ulve vagy allva. sztem mas nem kell, tobbi csak genetika.
bar mostanaban csinalok hatso vallra nautilus pecdecket forditva ulve, ha eljutok terembe ket hetnete kb. latom, hogy fejlodott amugy ott, de mondjuk tobbet kap a hatam, lehet azert is... -
Dorian
félisten
válasz
Cranium #197009 üzenetére
Dönthető padot beállítod 60 fokra, oldalról feltérdelsz az ülő részére, nekidőlsz a passzív oldaladdal a hattámlanak, a másik kezeddel meg csinálod az oldalemelést. Sokkal folyamatosabb a terhelés, mint állva páros kézzel, és csalni sem tudsz testből. Először ego-gyilkos, mert emiatt kisebb súllyal fog menni
A gyengébb kézzel kezded és az erősebbel is csak annyit csinálsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest