- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
válasz
Qtya123 #187558 üzenetére
+1. komedia. es majd beszamol rola 1 het mulva hogy mitol faj milyen testresze akkor valtanak valami mas gyakorlatra
es a kezdo aki nem tud maganak egy edzesprogramot osszerakni majd tudni, erezni fogja ezeket. meg rogton 25 fele gyakorlatot elkezd majd helyesen vegrehajtani azert, mert latott roluk 1 videot.
arra nem gondolt a parod, hogy eloszor a gyakorlatok technikajat kellene helyesen elsajatitani? nem csinalni valamibol 50 sorozatot, majd ha faj konzultalni rola?
remeljuk foleg gepen vegezheto gyakorlatokat ajanlottak neki...
durva, hogy ebben a szegmensben mennyire konnyen at lehet verni az embereket, plane akik fogyni akarnak. etrendekkel, csak hasrol fogyaszto cuccokkal, barmivel. meg az edzesprogramokkal. ez a legjobb. azt arul mindenki. ezen rugozik minden kezdo, hogy milyen program. mintha azon mulna barmi is, hogy ppl splitben vagy, vagy fullbodyban.
ez a konzultalos, tanacsados story sztem kb. haladoknal mukodne csak. ok meg mar megoldjak maguknak.
arra lennek kivancsi ezert mennyit fizet. -
Louro
őstag
válasz
Qtya123 #187558 üzenetére
Egy próbát megér
Egyre kevésbé akarnak kimozdulni az emberek. A VR-nyaralás is pár évtizeden belül be fog köszönni.
Emlékszem gyerekkoromban volt a TV-shop. Egyik reklámot elcsíptem, hogy van olyan hasra ragasztható "pillangó", ami úgy izmosít, hogy nem is kell mozognod. Bár gyanús volt a dolog, de megnéztem a promót és amikor arról beszéltek, hogy a TV közben nyugodtan eheted a popcornt és a chipset és akkor is fogysz, ott nekem sandított a sztori.
Bár amondó vagyok, bármi jó, ha elindítja az embert egy jobb irányba. Az online autószerelés is hasznos lehet, hogy ha felhívnak, hogy defektet kaptam, mit csináljak. Lehet életében nem használt még emelőt és lusta elolvasni a rajta lévő utasításokat. A lakás előtt pont múlt héten szereltek úgy autót esténként, hogy egyik youtube-ozhatott, másik meg dolgozott. Tippre, autószerelési tanácsokat nézhettek
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- OpenWRT topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen videókártyát?
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest