- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
celf
őstag
válasz
Woodslave #125259 üzenetére
akkor kb. szerintem meg is van a magyarázat a kiugró értékre.
amúgy vannak könyökre ilyen ortézisek. ezekre mondogatják, hogy segíthet teniszkönyökön. talán meg lehet próbálni. nem nagy, nem néz ki gázul, lehet nem is túl drága.
amúgy elképzelhető, hogy ebben a témában fogom írni a szakdolgozatom, bár engem pont a golf elbow, azaz a medialis epicondilitis érdekel. nekem valószínű ez van, illetve szerencsére nincs akutan begyulladva, de van rá hajlam (= kis instabilitás a könyökben.) golf elbow több dolog miatt is lehet. tennis elbow elvileg mindíg extenzor túleröltetés.
hétfőig kell leadni a szakdoga papírt... gondolkodom, hogy mit lehetne megvalósítani, mi az a téma, amiből van szakirodalom, de nem agyoncsépelt, mi az, amihez van eszköz, hogy kutassam... tiszta szopás lesz ez, már látom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari