Hirdetés
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
inkabb csak annyit mondanek hogy ezt ne itt hangoztassa.. raugrani senki nem fog valszeg..
annyi hogy neki a kuzdo sport tetszik nekem meg az ero sport(fekvenyomas..) meg a horgaszat
ja mer elvileg az is sport am
szal az ok amiert nem kell hangoztatni hogy kepzeld el ha a kuzdosport topicba odaallittanank hogy milyen egy fosgiliszta volt a bruszli.. eleg undormany volt, nem csak a feje.. amolyan gnom
de hat ez van.. ezztol meg jol tudott verekedni..
csak ugy eszembejutott -
Integra
titán
nem érdekelnek a kokszbohócok, azok majd 20 év múlva úgyis megdöglenek, nem kár értük.
a többiek tudják rólam, hogy nem gyúrok, de egyáltalán nem nézem le őket sőt. mert valahol az ember, legalábbis én pozitívan irigykedve nézem őket, hogy milyen esztétikusan tudnak kinézni, ha ésszel csinálják.
én ezt az erősödés dolgot nagyon másképp vallom, mint a többi topiclakó, ezért sem szólok bele ebbe a statikus testépítő dologba, teljesen a másik oldaláról közelítem meg a dolgokat.
viszont kaja és egyéb tanácsokat szívesen meghallgatok, mert lehet belőle tanulni
Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Napelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 5
- OLED monitor topik
- Apple MacBook
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest