- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Markgx10
őstag
Nehogymá beszedjél valami szart, mert mi poénkodunk!!!
Az Attack az tökéletes lesz, mellé mex Whey Pro-t vagy valamilyen fehérjét vegyél kiegészítésnek, meg költsd kajára z össze pénzedés akkor tényleg lesz eredmény. Tavaly én is azon a párton voltam, hogy napi 6 turmix meg stb, de mióta innkább eszek és csak kétszer iszok turmixot (egy dupla, egy sima) egy nap, azóta sokkal jobban fejlődök. Szerintem
Na eszek is, mert ENNI KELL! -
Markgx10
őstag
válasz
_Blank_ #3103 üzenetére
Hi!
Gratulálok az eredményeidhez, remélem ha egyszer én is belekezdek a diétába nem baszom el nagyonAmúgy tegnap óta már két szem Masterdrol megy, remélem jövő héten a 110-be belenyomok vagy 4-et
, két hét múlva meg remélem 6-okat fogok bele nyomni. Tudom, álmodik a nyomor
-
Markgx10
őstag
válasz
Boxer001 #3093 üzenetére
Nehogy besértődjél már
Comm: Bocs úgy néz ki átsiklottam felette, mégegyszer elnézést. Tehát: Napi 2 adaggal szedtem 6 hétig. Edzés előtt és után ittam. Nekem tömegbe sokat hozott, de ez nem csak annak volt köszönhető, hanem annak is, hogy a tavalyi évhez képest viszonylag rendbe raktam a kajálásomat. Tehát majd 10kg jött fel, ebből utána le is ment 4kg ami az elején nagyon hirtelen jött fel, ez valószínű víz volt. Erőben nem túl sokat hozott előtte az egyéni csúcsom decemberben 100kg-ba 8 ismétlés volt, utána 105kg-ba 7 ismétlés, ami szintén visszább ment utánaÉn nagyon meg voltam elégedve vele, sztem Te is meg leszel. Kb. ennyi.
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #3069 üzenetére
Tényleg akkor Te most diétázol már vagy ez még tömegelés? Vagy az utókúrás téma az egy harmadik kategória?
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #3031 üzenetére
Nézze meg az ember!
Egy kis ON:Szombaton volt egy jó csaj edzeni, a hát-tricepsz edzést ezen a héten is átrakom szombatra, szigorúan szakmai szempontok alapján
Na jól van jóccakát mindenkinek -
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #3020 üzenetére
Kíváncsi vagyok rád 90kg-osan, 46-47-es karral, az már zorall lesz
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #3015 üzenetére
Így van
én egy fél évig küzdöttem 8eredméyntelenül) mire beláttam, hogy csak ez a célravezető módszer
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #3010 üzenetére
Nála is majdnem ez a helyzet, (bár most kicsit javult
) de amikor 95kg voltam az Attack után 93cm volt a derekam, amikor tavaly 83kg voltam akkor 83cm volt. Szóval hasonló cipőben járok
-
Markgx10
őstag
válasz
Boxer001 #3005 üzenetére
2:1 oda csak szólok
Wood: Vegyél egy Masterdrolt és úgy fogod érezni, csak edzeni akarsz.Amúgy már vannak első heti eredmények de nem írom be őket amíg pár nap múlva meg nem ismétlem a méréseket.
Eddig egyedül egy dolog ami Bubeenál előjött és nálam is, hogy ma alig volt étvágyam szó szerint tömni kellett magamba a kaját, de legalább sikerült
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #2969 üzenetére
''2x12kg beton súllyal''
az igazi hárdkór
Wood: 3mp-cel gyorsabb voltál
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #2964 üzenetére
Azt már nagyjából gondolom, hogy nem lesz tovább blog.
De legalább beszámolhatnál, hogyan állsz méretekben, súlyban ha nem túl nagy gond
Mennyi marad meg a dolgokból. Előre is köszönöm
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #2946 üzenetére
Természetesen csak viccelek, nem magamtól találom ki, azt mondták jól csinálom
Attól még nem biztos, hogy jót tesz a térdemnek
-
Markgx10
őstag
Na ma reggel mell-bicepsz volt. Fekvenyomásnál legalább a múltkori iszonyatos visszaesést tudtam valamennyire feledtetni, 100kg-mal viszonylag könnyen mentek a szériák (az egyéni csúcs 105kg-ba 7 ismétlés ez még ma nem volt reális). Lejárt az egy szemes hét, mától két szem azaz 20mg megy. Ezt az egy szemes hetet amúgy nyugodtan ki lehetne hatni, csak arra jó ha valaki nagyon nem bírná, akkor még 10mg-nál kijöjjön a mellékhatás, ne rögtön 20-nál, amúgy sztem szart sem ér. Tehát jövő hétre már azt várom, hogy megdőljön az egyéni rekordom minden gyakorlatnál, ma már voltak erre utaló biztató jelek, például a Scott-padon (lapsúlyos gép) nem tudtam olan nagyra tenni a súlyt amivel ne tudtam volna 6 ismétlést megcsinálni, ebben az egyben új egyéni csúcs született.
A kedvem az határtalanul jóalig várom hogy holnap edzhessek. Mára ennyi lett volna.
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #2925 üzenetére
Azt mondta egyik haver (Egerben sokat beszéltünk róla, régi kokszos a srác) hogy régebben nyomattak csak HCG kúrákat is (ő 10+ évről beszélt) mert akkor nagyon olcsó volt és a tesztószint emelés vagy mijafaszom miatt volt akinek jobban hozott mint valami lájtosabb koksz. Ez igaz lehet?
-
Markgx10
őstag
válasz
Woodslave #2917 üzenetére
Nem vagy dagadt csak belédmagyarázzák ha jól értem.
Lehet azért egy dobozzal beverhetnél a MD-ból
, mert én mióta eszem azóta annyira biztos vagyok a sikerben (és nem 2,5kg növekedésben mint ahogy előre várható, hanem többen) mint még soha. Az Extremefit fórumon olvastam egy külföldi fórumozó Superdrol leírásának a fordítását és ott volt a legjobb szó erre, hogy megállíthatalannak érzi magát az ember
Nagyon jó érzés
Komolyra fordítva, viszont mindenkinek másképp hat, pl. Bubeenak a vérnyomását nagyon megnyomta, de erőben neki valami eszméletlen sokat hozott (meg azért karban majd 2cm 3-4 hét alatt és nem vízben az kurvasok), na abban már én sem merek hinni, hogy nekem közel annyit is hozna.
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
válasz
Woodslave #2903 üzenetére
Én nem tennék le a helyedben csak máshogy csinálnám. Pl. a 100 kilóig van kb 9-10kg Neked. Ezt elosztanám 3 részre és megpróbálnék 3 kúrában (nem koksz) felszedni kb. 3 kg száraz izmot kúránként. Ez egy év alatt ha komolyan csinálod sikerülhet is. De ha ''csak'' 6kg száraz izom jön fel rád ezalatt az idő alatt, akkor sem lennél elégedetlen, sztem
És ha azt veszed, hogy kb annyiba kerül egy doboz Attack vagy Strom mint egy doboz Masterdrol akkor nem is olyan drága ez. Márpedig súlyban többek között az én eredményeim is alá fogják támasztani ennek a lehetőségét, hidd el.
Ha nagyon hülyeséget írtam, akkor vedd úgy hogy nem szóltam -
Markgx10
őstag
Szerintem zárjuk le a témát, mert én fórumozás közben eszegetek, turmixot iszogatok, aztán lassan kijön a belem. Azt aki meg ilyen faszságot előhoz, bannoltatni kell, esetünkben Manitou-t
-
Markgx10
őstag
válasz
Moddingfan #2893 üzenetére
Tuti nem lettél az, max ha kiderül előtte kokszoltál és most összezuhantál
Amúgy meg majd ha addig visszajön az életkedved, akkor július közepén Egerben leket öntünk beléd. Megint lesz fehérje most már dupla annyi, most lesz steaksütés, medencézés stb. szóval ott a helyed, bár tudom az ország másik végéből elég megterhelő utazni.
Janesz: -
Markgx10
őstag
válasz
attilam #2890 üzenetére
Csak ilyenkor beleültetitek az ember fülébe a ''bogarat'' (nem pont Te) aztán gondolkodik rajta, hogy lehet megdöglök pedig nem is drogozom csak vizet iszok
Szép újsághír lenne: ''Napi 8l víz az életébe került az egri férfinak''
vagy ''Ölt a csapvíz!''
Remélem azért ennyire nem veszélyes a víz, bár meg kell, hogy jegyezzem, mióta olvastam amit írtatok, azóta sokkal megfontoltabban kortyolgatom a vizemet -
Markgx10
őstag
válasz
attilam #2888 üzenetére
Na megvárom mit ír erre Janesz, mert neki azé kicsit jobban hiszek
(nem akarok megbántani senkit
) de lehet, hogy visszaveszem én is 5-6 literre, de az most a Masterdrol alatt, az erős vízhajtó hatás miatt kicsit kevésnek tűnik, már úgy hozzászoktam, hogy egész nap iszom
Mondjuk engem most 8 liter megállít, amúgy meg nem ittam azelőtt 6 liternél többet. Kíváncsian várom mi legyen.
Az első hét katasztrófája után
viszont úgy érzem irgalmatlan jó lesz a Masterdrol, de nem akarom elkiabálni.
Először úgy kinyomta belőlem a vizet, mint a szar, minden méret, erő minden visszaesett, de mára nagyon erős fordulat kezd bekövetkezni, azért ezt a 3 hetetmegvárom kíváncsi vagyok mi lesz belőle.
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #2878 üzenetére
Jóvammá csak viccelek, nem volt ott smiley?
Boxer: na ha ilyen rendes vagy akkor újrakezdhetjük a számlálást, mert már nem emlékszem hogyan is álltunk, de most 1:0 oda, az fix -
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #2873 üzenetére
Nekem semmi problémám, jó a vérnyomásom (múlt héten voltam a dokinál 120/80) abszolút nem görcsölök. Akkor most mi van?
Csak azt ne mondd, hogy ez majd később okoz gondokat (a vízivás), mert az nem igaz
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
válasz
Moddingfan #2859 üzenetére
Amúgy Te is tudod, hogy egyáltalán nem hiányoztál, csak a szokásos udvariassági köröket futottuk meg a többiekkel
-
Markgx10
őstag
válasz
Moddingfan #2845 üzenetére
Azé kicsit gyakrabban is írhatnál, remélem a nyári találkozóig, amin OTT LESZEL
, összekapod magad lelkileg
-
Markgx10
őstag
Jó estét!
Na kicsit dícsérem már az SNI-s fehérjémetAzt már írtam , hogy kanállal keverve is azonnal tökéletesen oldódik, de ez az első olyan fehérjeturmix amit én próbálta, hogy nincs telebaszva cukorral. Igaz ez érződik az ízén is, közel sem olyan édes mint a többi, de már ezért megéri. Szóval a legjobb fehérje amit eddig próbáltam.
A Masterdrolról meg nem mondok semmit, mert még korai lenne, de egyre jobbak az érzéseim -
Markgx10
őstag
válasz
Agyzuzo #2677 üzenetére
Egyelőre addig jutottam, hogy az aprítottban kb 135-140gr maga a hal a víz nélkül, az meg kb 27-28gr fehérje, ami pont fasza
, sajna még nem vettem törzset
Na már az SNI-s fehérjét eszem és mondhatom ilyen oldódást én még nem láttam, mivel eddig én csak koncentrátumokat ittam ez meg izolátum + konc. akár kiskanállal is két keverés és frankó. Az íze tényleg szar, de hát az meg kit érdekel
Na a hétvége többi részét a kisfiammal töltöm, majd holnap este leszek legközelebb. Mindenkinek jó szavazást, meg esetleg edzést, ha valaki éppen holnap menne. -
Markgx10
őstag
Na szóval nem voltam top formában ma sem
, de már látom a fényt az alagút végén.
Ezt a hirtelen nagymértékű gyengülést, ami ma már jóval kisebb volt mint csütörtökön (most kb 5kg-mal kevesebbel csináltam mindent mint az egyéni csúcsaim) a vízhatjó hatásnak tudom be, jövő hétre végére sztem elérem az egyéni csúcsaimat, aztán meglátjuk. Reménykedem a rekorddöntésben
-
Markgx10
őstag
Jó reggelt!
Megyek edzeni, megnézem hogyan is állok erőben, mert a lelkesedésem határtalan, esküszöm hangulatra meg önbizalomra nagyon jót tesz nekem a MD
Csak szóltam...
-
Markgx10
őstag
Azért azt megmondom, hogy nem ajánlom senkinek, hogy kiderüljön szivatás volt. Csak szólok
-
Markgx10
őstag
válasz
Szőkeamazon #2608 üzenetére
Akkor nálam fiatalabb vagy. (Na nem sokkal
) Jó edzést, meg szórakozást!
Etilin: Ja, igaza van Boxernek, vegyél vissza, jó hogy márengem meg nem vén szarosnak szólítasz
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
válasz
Szőkeamazon #2606 üzenetére
Mi főzni, borozgatni szoktunk péntekenként a haverokkal, ezt a jó szokásunkat megtartjuk ma is
Amúgy te milyen idős vagy?
Már csak azért kérdezek ilyen illetlent, hogy csibészeknek hívsz minket, pedig már mis em vagyunk olyan kis gyerekek.
-
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #2566 üzenetére
De tényleg miért nem próbálod ki?
Az Androlicnál biztos jobb
Bubee: Fogadjunk eladtad egy vitaminpakkért?
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
válasz
Bubee82 #2560 üzenetére
Figyu én az erő miatt választottam a Masterdrolt, és ha erőben akár még csak közel annyit is hozna mint neked, már azt mondanám nagyon megérte.
Tömegre ott lesz a következő majd júniusban vagy júliusban egy hat hetes Phera-Plex ha minden igaz. Az már állítólag lájtosabb sokkal, de olvashattad az Extremefiten is, hogy nagyon jó.
-
Markgx10
őstag
válasz
Bubee82 #2555 üzenetére
Csak azon nevetek, hogy Andro valamiért nagyon nem bírja a Legal Geart és ahogy meghallotta, hogy azt eszel, rögtön betámadta, hogy megmondta, hogy a Legal Gear szar
Kíváncsi vagyok mit mond, ha kiderül, hogy SNS Methyldrol XT-ről van szó
Amúgy meg nem értem mert 100%-ig pontosan megegyezik a kettő, a képlete pont ugyanaz. Akkor miért jó az egyik és miért nem a másik?
-
Markgx10
őstag
A reggeli edzés után borzalmas izomlázam van a mellemben, mert nagyon erőltettem azt ami nem ment
Lehet, hogy ilyen keményen kellene edzenem mindig?
Az Andrós témához semmi hozzáfűznivaló?
Ezután a kis bevezető után már alig várom, hogy 20mg-ra emeljem az adagot(jajjjjj ezer bocsánat csak egy
)
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #2536 üzenetére
Változik a világ
De ennyire
-
Markgx10
őstag
Akkor az nagyon gyorsan tisztázni kellene Andro-val mert, ugye mást ír a blogjában Bubee, Andro meg az orrvérzés miatt szidja a Legal Geart aminek köze nincsen a Bubee féle cucchoz, sőt Andro pont most fogja forgalmazni az SNS-t.
Szóval ez druván gáz. A blog alapján mindenki azt hitte, hogy Masterdrolt nyom Ő is.
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #2526 üzenetére
Erre gondoltam rögtön reggel, de azért volt bennem annyi tisztesség, hogy leírtam.
Ja és már vártam a válaszod -
Markgx10
őstag
Amikor beszéltem a sráccal akkor, rögtön meg is rendeltem
Amúgy figyelek
Woodslave: Köszi a bizalmat, de már február eleje óta, fehérjén kívül nem ettem semmi mást, szóval érdekes lenne a felvetésed
Ja a vízhajtó hatást egyre durvábban érzem lehet, hogy 18 szemről mégiscsak vissza kéne venni 1-re -
-
Markgx10
őstag
válasz
Szőkeamazon #2503 üzenetére
Az jó minőségű fehérje, de nagyon drága.
Azt a fajtát kaptad ami ki van adagolva? Mennyit kaptál belőle? Egy egész dobozzal?
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
válasz
Bubee82 #2493 üzenetére
Így fogok tenni, holnap még keményebben edzek, aztán meglátjuk. Remélem egyszeri alkalom volt
Janesz: Ez 100% hogy nem pszichés alapon volt, mert úgy mentem le , hogy mindenen emelek és meg voltam róla győződve, hgymenni fog. Márpedig nálam lynekor szokott is menni, ha meg vagyok győződve valamiről.
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
válasz
Bubee82 #2491 üzenetére
Azért erőltettem mindent
, mert nem vagyok egy feladós típus, egyszerűen nem akartam elhinni. Nem néztem maxot, mert ma értelmetlen lett volna. Mindegy, ilyen is volt, holnap már más lesz, csak leírtam
Amúgy a kajára most tényleg semmi kifogás nem lehet, még soha nem ettem ennyira precízen. Tegnap is 250gr felett volt a fehérjebevitelem, ch is ment rendesen és kizárólag rizs szóval az nem lehetett a gond. -
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #2489 üzenetére
Jó reggelt!
Na ma mell-bicepsz volt. Felkelek tele energiával, megyek a terembe, aláfekszek a súlynak és sokkot kaptam!!!Annyira gyenge voltam minden gyakorlatban, hogy min. 10 de inkább 20kg-mal!!!
kellett visszábbvennem. A srácok akikkel edzek azt kérdezgették, hogy mi a fasz van velem, hogy ennyire gyenge vagyok, de nem tudtam semmit mondani, mert nem éreztem semmit, hogy valami gáz lenne, közben meg semmi sem volt rendben.
Egyszerűen ilyen szintű gyengülést egyik napról a másikra nem tudok hová tenni. Na mindegy nem sírok tovább, de ez borzalmas érzés volt.
Ja és nem fogom semmire, csak úgy leírtam, bár furcsa az egybeesés -
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #2474 üzenetére
Van rengeteg, tudom tartani ez abszolút nem gond és nem érzem a vesém (pontosan tudom milyen érzés, mert az első kreatin alatt, tavaly amikor kezdtem, nem ittam csak napi 2-3 litert aztán akkor éreztem)
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #2471 üzenetére
Jólvan akkor inkább rátérek a lényegre
2 nap után 2 dolgot érzek ami fix.
1. Finoman hajtja a vizet és a 7 liter víz tegnap meg ma kevés volt, 8 min kellett, mert nagyon száradtam kifelé. (Ma még jobban mint tegnap)
2. Abszolút nem durranok úgy fel edzésen mint eddig, de ez nem gond mert bedurranva sem nézek ki jobbanSőt kicsit mintha szikkadnék meg
(De komolyan)
Na jó egyelőre ennyi, de mivel nem írok blogot, ide írogatom be amit tapasztalok.
Egyelőre a hangulatomnak nagyon jót tett, bár ez a pszichés része, de remek hangulatban várom az edzéseket és egész nap jó a kedvem (bár ettől letargiára lehet számítani, de annyira vártam már, hogy nálam egyelőre fordítva van)
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #2469 üzenetére
Hülye
Jóvanna kicsit okoskodok, aztán olyan finoman elküldesz, hogy alig veszi észre az ember és már ég is a pofája (ez én vagyok
) hogy megint túljátszotta a szerepet
-
Markgx10
őstag
válasz
ithomas #2466 üzenetére
Én azt basztam el, hogy túl magasra emeltem a ch-bevitelem. Mivel már nem vagyok 18 éves, ezért nekem lassabb az anyagcserém, mire kitapasztaltam, hogy mennyi az annyi, amitől még növök, de nem vészesen zsírosodok, addigra 3-4kg zsír felszaladt.
Meg aztán nagyon sok szemetet ettem mellette és nem figyeltem közben is arra a szimpla tényre, hogy tömegelés ide vagy oda, ha este 6 után beverek egy pizzát, akkor zsíros leszek mint a szar
De most már nem gondolom azt, hogy a tömegelésnél bármit ehetek, mert mindegy, mert egyáltalán nem (nálam semmiképpen). Mert abból a sok kajából ha feljött + 20dkg izom meg 4kg zsír amit kurva nehéz lesz nekem eltávolítani, szóval nem érte meg. Most kezdtem ugye megint a tömegelést, de most itzstábban eszek mint a tavalyi szintén szarul sikerült diétámnál. Remélem most összejön a minőségi fejlődés -
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #2459 üzenetére
Ne keserítsd már el
, mert nekem sikerült kreatinnal majd 10-et felszedni 6 hét alatt, abból 4 ment vissza víz gyanánt és kb még 4-5kg között van a jött zsír. Tehát 1-1,5kg izomnál (jóvan legyen 1
) többet én sem tudtam összeszedni, de a 10kg ''tömeg'' egyáltalán nem lehetetlen
Most 2-3kg-mal számolok, de más elosztásban -
Markgx10
őstag
Nem a lefkevés előtti fehérje fontosságát vitatom, mindig megy rendesen olyankor sőt mostanában az egyik késő kajálásom az nem is turmix, hanem túró vagy hal.
Rendben úgyis csak hétfőtől megy 2, a 3-at meg tolerálni fogom, ebbe biztos lehetszMeg ha nem akkor 4-re emelek
-
Markgx10
őstag
De hát a harmadik héten úgyis 3 megy, ezt Te javasoltad
meg egyébként is
Azért gondoltam 8,12,16-ra mert ugye ez megemeli jócskán a fehérjeszintézist és akkor legyen már maxon amikor ébren vagyok és tudok is étkezni meg inni
Vagy alvás közben is dolgozzon azért? Akkor mi értelme van? Ezt komolyan kérdezem mert nem tudom. -
Markgx10
őstag
Na körülbelül kezdem érezni mennyi a ''felezési'' ideje a Masterdrolnak. Reggel 8.00-kor kajálással együtt veszem be és 12.00-ig nagyon durva éhség és szomjúság gyötör, aztán ez elkezd csökkenni 14.00 körül pedig megint ''normál'' minden, ebből azt a következtetést vonom le (bár még korai) hogy a 3 szem lesz az igazi 8.00, 12.00, 16.00 elosztásban és akkor az egész napot lefedi majd
-
Markgx10
őstag
válasz
Szőkeamazon #2372 üzenetére
Nem Te, hanem Zúzó ajánlgatja magát neked
-
Markgx10
őstag
válasz
Agyzuzo #2368 üzenetére
Csak nehogy valamelyik fórumtársunk szórakozzon, Te meg ajánlgatod magad
Komolyra fordítva, ma megnézem amit mondtál, vagyis, hogy mennyi a hús az aprított tonhalban és ha tényleg kevés akkor átállok a tonhaltörzsre, mert ez már egy korrekt indok volt, ezért érdemes váltaniKöszi
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
válasz
Szőkeamazon #2363 üzenetére
Én akkor sem hiszem el
De a lászat kedvéért ez a fogyókúrás topic linkje, ott majd segítenek. [link]
-
Markgx10
őstag
válasz
Szőkeamazon #2336 üzenetére
Persze 10 perce regisztráltál ez az első hozzászólásod. Ráadásul egy hw fórumon rögtön a gyúrósokhoz találtál ide.
Ezt hányszor fogjátok még eljátszani srácok, mert már kurvára unalmas kezd lenni? -
Markgx10
őstag
Akkor már tényleg nem hívhatnám magam hobbigyúrósnak, ha tömegelés alatt ennyire tisztán kajálnék.
Így is csak csirkemell, tonhal, tojás, sovány túró és tejsavó a fehérjebevitelem, a ch meg szinte kizárólag rizs, zöldség és néha egy kis mazsola Fless után szabadon
Ezt akkor sem fogadom el, hogy bármi is múlna ezen -
Markgx10
őstag
válasz
Boxer001 #2314 üzenetére
Én nem igazán tartom már sokra a véleményét, biztos jókat mond, majd meglátjuk, hogy azon múlik-e a fejlődésem, hogy naponta 30dkg aprított tonhalat eszek tonhal törzs helyett. (ez a fehérjebevitelemnek ötöde kb.) Ha ezen múlik, akkor abbahagyom az egészet.
De mindenki tudja, hogy kurvára nem ezen múlik, ez már csak szőrszálhasogatás szerintem.
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Excel topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Gaming notebook topik
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Motoros topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P245 i3-4010U 4 GB RAM 120 GB SSD (Samsung)
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Fotó állvány eladó
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged