- Fórumok
- Egyéb
- Gyúrósok ide! Archívum IV.
- (téma lezárva)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Markgx10
őstag
Köszi mindkettőtöknek, megpróbálom.
A másik (megköszönném, ha Agyzúzó is tudna rá valamit mondani), hogy tegnap kíváncsiságból vettem egy First magazint, ami a First American Nutrition és az NTI termékeivel foglalkozik nagyon részletesen (állítólag az Egyesült Államokban ezek nagy márkák). Van-e valakinek tapaztalata ezekről a termékekről, hogy minőségben milyen színvonalat képviselnek (mert árban elég drágák)?
Még egy másik téma
: olvastam, hogy összehasonlították a hagyományos kreatin-monohidrátot, a pezsgő kreatint meg a pezsgő kreatin + ribóz formulát és az jött ki, hogy a pezsgő kreatin a hagyományosnál 300%-kal jobban hasznosul, ugyanez ribózzal kiegészítve 400%-kal jobb mint a hagyományos por alakú kreatin monohidrát. Ezt csak érdekességnek szántam, lehet, hogy senkit nem érdekel 
Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
Sziasztok!
A téma még mindig a diéta. Nos most már határozottan kijelenthetem (múltkor még úgy gondoltam csak valami időleges dolog), hogy elkezdtem gyengülni. Ahogy halad az idő a kevés szénhidrát beviteltől (gondolom...) érzem, hogy már közel sem vagyok olyan jó erőben mint voltam. Azt írtátok, hogy ha kisebb súlyokkal vagyok kénytelen dolgozni, akkor az izomvesztést jelent. Tehát már nemcsak zsír, hanem az izom is megy lefelé. Ilyenkor mi a teendő? Abbahagyjam a diétát (amit még csak aug. 1-től csinálok és még hat hét lenne belőle), vagy egyszerűen törődjem bele, hogy a diétával szükségszerűen izom is veszik el?
Az mennyire igaz (régebben itt olvastam), hogy ha nincs elég szénhidrát, akkor a szervezet a fehérjét égeti el energiaként? Ha így van akkor még feljebb kell vinni a fehérjebevitelemet? Most már szépen beálltam a 200 gr-ra. Van értelme ezt feljebb vinni?
Előre is nagyon köszönöm a válaszotokat, üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
Igazad van, bocs, hogy előhoztam ezt a szörnyű témát. 
Na de megint rendesen off vagyok ma, bocs mindenkitől, de ilyenkor délután már túl jó kedvem van. Sorry:
Márk -
Markgx10
őstag
Erről a Superbodyn részletesen elbeszélgetünk
Természetesen csak szidni fogjuk és elítélni ezeket az ocsmány dolgokat.
Triangulum: Előbb leestem a földre a röhögéstől attól amit írtál. Gondolj már bele ha egy szutyok 20ft körüli román gyógyszertől 3 napig áll a farkad, akkor a Pfizer gyógyszergyár (tudod a Viagrás) nem lenne a világ legnagyobb gyógyszergyára
Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Fless: Te mit szednél, ha szednél (Tudom nem fogsz, csak a kíváncsiság kedvéért)
Üdv:
Márk
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
Javasoltalak a másik topicban titeket
legjobb PH-snak.
Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
Ezt biztos csak mesélték neked a teremben, te honnan tudnád ?

Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
Miért nem kérdezed meg őket, hogy mit néznek. Én meg szoktam, ha valaki les, akármekkora darab is, legfeljebb verekedés lesz. Ott meg akár győzhet is az ember

Bár én könnyen mondom, itt vidéken nagyjából tudni lehet mik az erőviszonyok, de nálatok lehet lelőnek,
szóval nem osztogatom a hülye tanácsaimat 
Újabb apró eredmény: az alkarom ''tetején'' (vagy elején) is kezdenek egyre jobban látszani az erek, nemcsak a ''hátán''. Nem nagy cucc, de én örülök neki
Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
Akkor nem is állok veled szóba
Mert én is szeretném, de nekem nem lehet.
Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
Elég lesz 2 év is mondom, csak jó kell kajálni, meg a friss levegő
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
Úgy nekem is könnyen menne, fél év alatt 15kg garantált. Amikor a (volt) feleségem terhes lett, vele (meg a haverokkal) ettem, annyi jött fel 6 hónap alatt. Ja és gyógyszerkönyvi tisztaságú zsírban 
Nálam a távlati cél, 95kg és kockás has
Ez még sok év távlata, de meglesz mert én nem adom fel. 
Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
Én úgy gondolom két éven belül meg lesz neked is a 120kg. Én bízom benned.

De addigra én sem 83kg leszek.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
Én meg melletted, mint egy etióp

Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
Havi 4 kiló Whey Pro az jó
Én is így nyomom napi 5-6 (régebben 4) whey turmix, igaz ez még csak a negyedik hónap, hogy edzek (május végén kezdtem), de határozottan látszik valami 
Foci előtt egy Carni-FX és végigrohanod a 2x25 percet. A hugom férje szintén edz (már vagy 10 éve) és mellette kispályán focizik. Kerek 2m magas, 118kg a súlya (ez nagyon nagy százalékban izom) és az L-Carnitintől (nagy adagban) úgy fut a kispályás focimeccseken mint a nyúl
Pedig azt a tömeget megmozgatni se lehet könnyű.
Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
Na ezt érdemes elolvasni (nekem feltétlenül):
Bővebben: link
A tesztoszteron.hu-n kötelező cikk felkiáltással tették közzé, üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
És ráadásul a 3,6-os tejtől, otthon két kézisúlyzóval

Na visszakanyarodva a testépítéshez, bár nem a kedvencem, de azért jelentős
:
Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
Rendben, kíváncsi vagyok mikor válaszol. Addig fel sem állok a gép mellől.

Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
Ez rágalom! Ismerem Lee-t kisgyermek kora óta és bátran állíthatom, hogy soha nem szedne be semmit!!! Ő a 3,6-os tejtől, meg a fehérkenyértől lett ilyen. De komolyan.
Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag

És bocs befejeztem az offot.
Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
Hány kiló vagy? Testsúlykilogrammonként minimum 1,7 de inkább 2 gramm fehérjét kell bevinni, tehát 120 gramm fehérje egy 60-65kg-os embernek kb elég a fejlődéshez, ha nem jól mondom javítsatok ki.
Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
Rendben főnök
én hiszek neked, ha nem mondja a Bunny akkor is. A diétában is azt csinálom amit írtál és működik, szóval nincs okom kételkedni. Egyébként mindig próbálok valamit kitalálni (rozskenyér, gyümölcs, stb.) de be kell látnom rizsen meg csirkemellen kívül kevés ilyenkor a variáció. A rizst egyébiránt Uncle Ben's mártásokkal szoktam nyomatni (erről nem teszek le még ha árt sem
) mert enélkül nehezen bírom megenni.
Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
Bizony, bizony nagyon igazad van. Nekem, ha 40 évesen nem akarok 100 kiló felett lenni (természetesen zsírban
) akkor k... keményen kell dolgoznom, mert egy pár hónap, fél év kihagyás és 5-10kg simán feljön színtiszta zsírban.
Boxernek: Szóval nézd pozitívan a helyzetet, sokkal jobb alkatod van gyúráshoz mint mondjuk nekem, én mégsem keseredek el, mert akarom, hogy jobb legyek és jobb is leszek.
Üdv: -
Markgx10
őstag
Azt ne felejtsd el, hogy 6 éves koromtól cselgáncsoztam, majd bokszoltam csak mióta megnősültem tunyultam el, amúgy egész életmeben sportoltam (bár ez nem látszik meg
), tehát ha ezek sokat nem is jelentenek, de azért egy kicsit biztosan. Erika (volt feleségem) öccse is lejár, ő is 30-cal kezdte meg én is, ő 35-nél tart én 90-nél, ez azért mert egész életében nem sportolt semmit és eleve olyan ''habteste'' van. 
Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
Én is 83kg vagyok és már 90-nel nyomom a szériát

Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
Hello!
Ha van kedved, légyszíves írd már le nekem, hogy a diéta alatt milyen gyümölcsök fogyaszthatók, melyek a kerülendők, milyen alkalmakkor lehet fogyasztani ezeket, mikor lehet legkésőbb gyümölcsöt enni? Konkrétan az alma, körte, narancs és a szőlő érdekelne.
Előre is nagyon köszönöm, üdv:
Márk
Szerk: helyesírás
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
Na ha már Fless azt írta, hogy tűzzek ki reálisabb célokat magam elé, íme ez talán reális:
Nekem tetszik
Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
Én is imádtam a pizzát, hamburgert sőt az volt a pénteki program, hogy ki haver borházába, ha jó az idő szabadban tárcsán sütöttünk hamburgerhúst (kb 40 db-ot) aztán öten bezabáltuk az egészet, hamburger zsömlével stb. Ez tartott este 8-tól 11-ig.
Rá bevertünk fejenként vagy két-két liter jó egri száraz vörösbort, aztán csodálkoztam, hogy mindenki azt mondja, de meghíztál.
95kg voltam akkoriban (most 82-83kg vagyok haverok meg elhagyták közben a 100-at)
Üdv:
Márk
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
Nekem csak péntek reggel lesz karedzés, majd csütörtök este bemegyek egy kocsmába és akit érek szétcsapok
Ha nem írok pénteken, akkor nem jött be a terv 
Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
Én ezt a szót sohasem használtam, ha tettem volna is maximum magamra értettem volna. Amúgy is ez nem zsír, hanem tömeg

Na azért ez sem rossz:
Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
Szerintetek mikorra fogok így kinézni, a tejsavófehérjétől
:
Vagy talán túl sokat szeretnék?
Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
Na, na, na. Inkább röhögjetek rajtam vén majmon, csak ne egymást basztassátok. Ami viszont örömteli, hogy a gyúrós topicban van azért tesztoszint bőven.
Inkább linekelek egy képet, hogy én hogyan szeretnék kinézni
:
Nálam ő a kedvenc, üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
Én bírom az ilyen arcokat mint te aki legalább megmondja a frankót. Ez nem a duzzogás helye.
Egyébként is: Nem az az igazi barát aki dícsér, hanem aki rávilágít az igazi problémákra, még ha az nem is esik a legjobban.
Üdv:
Márk
Ja egyébként én is hasonló idegbeteg hangulatban szoktam lenni, az éhségtől.
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
Na fasza, jó megkaptam. Akkor inkább beledöglök, de nem hagyom abba, ilyen közel a célhoz biztosan nem. Még a sok év boksz alatt (amikor hajnal 1 óra futás, du. 2 óra edzés volt a napi porgram) sem volt ennyire kevés zsír rajtam mint most.
God Vazzeg: Köszi megpróbálom hátha ez segít.
Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
Na ma reggeli kardió (vagy mi
) edzés után, alig hogy hazaértem (már haza is nehezen mentem), rosszul lettem. Leesett a vércukor, el kellett dőlnöm víszintesbe és egy óráig vert a víz. Mire következtessek ebből:
1. Nagyon fasza, mindent teljes erőbedobással csinálok, közel a kockás has
vagy
2. Egy figyelmeztetés a test részéről, hogy kockás lesz a hasam, de bele is döglök
Egyébként mindent hajszál pontosan úgy csináltam ahogyan eddig, ilyen alkalmakkor: Felkelek, amino tabi be, Alfa-burn be, kardió (15 perc futás 160-as pulzussal, utána 45 perc séta emelkedőn 120-125-ös pulzussal) edzés, Tusolás, fehérje turmix, majd otthon szénhidrátot fogyasztottam volna, de addigra rosszul lettem
Előre is köszi a válaszokat, üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
Ahogy gondoljátok, a meghívás áll, a turmix meg 6 embernek napi 6, 2 napig az 72 adag
, veszek egy 2,35-ös 100% Whey Protein-t hozzá az elég lesz (a vendégeknek Sciteces jár, nekem jó a román Pronutritionos is
). Mint leendő házigazda ezt bevállalom, nem ebbe fogok belehalni. Bort meg nem kötelező inni lehet helyette bármit csinálni
Ha van kedvetek és összejön vagy 6 ember (több az már kicsit problémás lenne nekem) akkor megbeszéljük a részleteket.
A Superbody-n én tuti ott leszek, nem hagynám ki. Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
Szívesen látlak

Egyébként szervezhetünk, PH-s gyúrós találkozót, mert nagy lakásom van, 6-7 embert simán el tudok szállásolni, még turmixot is intézek
, legalább megismerkednénk az itteniekkel.
Egerben egyébként is vannak jó helyek dumálni, szórakozni, iszogatni (nem tudom itt nem eretnekség-e ilyenekről beszélni
). Az biztos, hogy borért nem kell fizetni 
Na jól van, ha valakinek van kedve szervezhetünk ilyet, üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
Tényleg, ha mégis lenne kedved a Mátra-kupára jönni, akkor csak Egerig kell jönnöd, mert itt tudok biztosítani szállást meg turmixot
Innen meg nincs messze Salgótarján, leugrunk az én kocsimmal. Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
Bizony sajnos nekem minden deka zsírveszteségért szenvedni kell. De nem gáz novemberig csak kibírom. Decemberre már szándékosan nem tervezem a diétát, mert télen nem a legideálisabb számomra. Viszont december és február között szeretnék valamiféle tömegnövelésbe fogni, amit én úgy tervezek, hogy inkább kevesebb jöjjön de az minőségben, mert utána nekem nagyon nehéz ledolgozni. Aztán márciustól május végéig megint diéta (majd meglátjuk hol tartok akkor) , hogy ha jön a nyár minél kevesebb zsír legyen. Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
Ez mikor is lesz?
Október 15-én meg lesz Salgótarjánban Mátra-kupa. Oda esetleg tervezed a menetelt?
Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
Köszönöm a kimerítő választ
Most azon gondolkodom, hogy a Scitec Ultra Aminoját kellene kipróbálni, állítólag az a legjobb minőségű Mo.-n kapható aminosav tabletta, kapszulázva (legjobb felszívódás), tejsavófehérje izolátumból nyerve. Állítólag...
Egyébként az MLO honlapján én is olvastam ezt a tablettázott fehérje dolgot, de ott azt írják, hogy az ő termékeik garantáltan nem ilyenek. Na akkor most mi az igazság?
Mégegyszer köszi, üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
Pont ezt akartam kérdezni egy adag (6-8 tabletta) aminosav és egy tejsavófehérje turmix (20g fehérje) között mi a lényegi különbség? Melyik a jobb? Egy turmixot ki lehet-e teljesen váltani egy adag amino tablettával?
Előre is köszönöm, üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
Na jó edzést, meg pihenést a hétvégére, léptem.
Ja a Tescoban az országban a legolcsóbbak az MLO-s aminosav tabletták (120 szemes Anabolic Amino 5300 kerül 2399ft-ba), nevetséges, de ahogy megláttam rögtön vettem is belőle. Nem mintha kellene, de legalább szedhetem ezt is (csak az íze kedvéért, meg hogy több doboz legyen otthon)
Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
Ha megmondanám mennyit edzek lábra, rögtön bannolnának a fórumról.
Örökletesen vastag a combom (nem izmos, csak vastag) és ha elkezdek edzeni lábra, egy pillanat alatt lesz olyan vastag (nem izmos
) lábam meg akkora seggem, hogy nem férek egy nadrágba sem bele. Tudom most mindjárt megkapom a magamét, de diéta alatt nem is nagyon érzem hiányát ennek.
Tudjátok csak felsőtestre, sittesen
Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
Kinyitom a hűtőt: semmi. Kinyitom a kamrát: tele dobozokkal, vödrökkel stb.

Agglegény (abból is a rosszabbik fajta, mert a jobbnál van otthon kaja
) élet
Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
Ezt is köszönöm, megpróbálom. (ezért szeretem ezt a fórumot mert mindig van válasz a kérdéseimre
) Az egy gondom, hogy akkor még hamarabb fel kell kelnem, mert 6.45-re járok edzeni és akkor már 5.45-kor kajálnom kellene, és mivel tíz perc séta innen az edzőterem (kisváros Eger) én csak 6.00-kor kelek. De ez már az én problémám, majd megoldom valahogy. Mégegyszer köszi, üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
Ez jó ötlet, köszönöm és holnap reggel már ki is próbálom, mert egyébként más kaja ritkán van otthon (elváltam, egyedül élek, gondolom megértetek
) de fehérje az van mindig bőven (meg csirkemell) 
Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
Én olyan reggel edzek, hogy előtte sohasem tudok semmit enni
Mondták is, ha délután edzenék nagyobb súlyokkal tudnék edzeni mint reggel éhgyomorra felkelés után, de sajna nem tudok délután járni, mert munka után rohanok a kisfiamhoz és vele töltöm az egész délutánt, azt a programot meg nem mondanám le a gyúrás kedvéért
így marad a reggel. Csak kíváncsi voltam, miért nem tudok egyenletesen teljesíteni mindig mint egy robot 
Üdv:
Márk
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
Ilyenkor megy el a kedvem a fogyókúrától, de nem hagyom abba csakazértsem.

Ma reggel az edzésen jó erőben voltam nagyon, még egy két súlyon egy kicsit emelni is tudtam. Próbálom írni, mikor hogyan megy az edzés (persze nem olyan precízen mint Fless mester, csak nagyjából) és múlt héten és azelőtt alig éltem edzéseken, szédültem stb, ezen a héten meg minden jól megy jó erőben érzem magam pedig nem igazán vagyok kipihent. Semmit nem változtattam étkezésben, tápkiegben, semmiben. Akkor mitől vannak ezek a nagy ingadozások?
Köszi:
Márk
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
Na az már kar! Mi lesz a tömegesítés végére?
Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
Már várom a tömegelést nagyon.
Tegnap mértem testzsírszázalékot, igaz csak a 3 pontos méréssel, és bár nem hiszem hogy valós eredmény jött volna ki (túl kevés volt, azért annál bőven zsírosabb vagyok) de a múltkorihoz képest jóval kevesebb ami viszonyításnak már bíztató. Köszi a lelkesítést, üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
Én ezt el is hiszem.
Na múltkor ígértem, ha Boxer feltesz képet, én is nyomok fel egyet, de vazz én nem nagyon tudom magam fényképezni, max egy kart tudok feltenni 
Egyébként nem röhögni, mert magamhoz képest ez fejlődés, csakhát máshoz képest karcsú
Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
Mellette meg van olyan szögletes állkapcsa is, hogy csak na
Biztosan nem úgy született, gondolom ez kifejlődött nála a ''naturál'' tápkiegektől.
Szerintem... -
Markgx10
őstag
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Gyúrósok ide! Archívum IV.
- (téma lezárva)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BestBuy topik
- Parfüm topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple MacBook
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

: olvastam, hogy összehasonlították a hagyományos kreatin-monohidrátot, a pezsgő kreatint meg a pezsgő kreatin + ribóz formulát és az jött ki, hogy a pezsgő kreatin a hagyományosnál 300%-kal jobban hasznosul, ugyanez ribózzal kiegészítve 400%-kal jobb mint a hagyományos por alakú kreatin monohidrát. Ezt csak érdekességnek szántam, lehet, hogy senkit nem érdekel

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Én is így nyomom napi 5-6 (régebben 4) whey turmix, igaz ez még csak a negyedik hónap, hogy edzek (május végén kezdtem), de határozottan látszik valami 
Köszönöm szépen, üdv: