Hirdetés
Aktív témák
-
Atomgeszi
veterán
válasz God Vazzeg #39701 üzenetére
Nem, de az oldalemelést sem. És mikor látom a terembe, hogy 25 kilókkal dobálnak oldalra ilyen kifordított kényelmes könyökkel mindenfelé hajló karral az már rendesen nekem fáj.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
sNORh
addikt
válasz killer1203 #39650 üzenetére
Én fél órával edzés előtt szoktam meginni 1 deci vízzel, és a további 4 decit(bár 1 litert is megiszok közbe) edzés közben iszom. mivel ilyen ocsmány íze van, ns fél litert abból nem tudnék meginni bekeverve..
más: amúgymeg én kajak nem érzem a hatását a CreaBomb-nak.. a Boiteces monohidráttól meg szinte majd szét durrant a karom...[ Szerkesztve ]
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
dnelb
veterán
Tudom , de én még várni akarok vele. Szerintem nem a kox az elsődleges, hanem hogy megtapasztald mire hogy reagál a tested, felépíts először 1 kis alapot stb. A kox hatása viszont vitathatatlan, még aki szarul kajál azt is megdobja durván.. ( már ha az én ismertségi körömből indulok ki ..)
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz deniro2 #39655 üzenetére
na, a helyzet az, hogy itt nálam szerintem senki nem fél kevésbé az izomvesztéstől, szóval nem ez akadályoz meg hogy 70 kiló legyek, hanem a pizza, palacsinta, kőttészta és társai . De jól látod ez a célom 69-70 kiló reggel üresen, bár jobban fogok hasonlítani egy etiópra mint Janeszra, mert ha Janeszt veszem mintának, akkor 6 kiló leadása mellett 5 cm kéne minimum karra, és 15 cm mellre felszednem. Végülis HW is 220 font 6 % tzs-al Hátha
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Tamoo
MODERÁTOR
Oldalemelésnek mi a szakszerű kivitelezése szerintetek? Ha már így szóba került... Nyújtott karral vagy némileg behajlítva? (videó is jöhet)
-
laci06
senior tag
válasz Atomgeszi #39703 üzenetére
Öhm...
Nekem még a régi terembe ahova jártam, ott az 'portás és egyben edző' srác mutatott egy olyan gyakorlatot vállra, hogy oldalra emelés de úgy, hogy a felkar és az alkar végig derékszöget zárjon be a mozdulat közben, illetve lehetőleg ne a csuklóm, hanem a könyököm legyen fentebb a mozdulat közepén, tehát amikor oldalra tartom a súly.
Ez akkor a véleményed szerint szar?
Csak mert én majd megdöglök a végére, és nem érzem, hogy az izületeim dolgoznának.. Nyilván nem 25 kilóval csinálom.. -
Tomics
addikt
Óó milyen izomlázra ébredtem gettó
De ma akkor is le kell kar/vállazni!
Play Hard or Go Home!PH! addikt since 2004
-
Tomics
addikt
-
Woodslave
félisten
válasz BÁ Nutrition #39726 üzenetére
Herschel Walker
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Manitou
veterán
válasz BÁ Nutrition #39735 üzenetére
wood példaképe
-
varsam
őstag
Oldalemelés
"Ha könyökét és csuklóját mindig kicsit behajlítva tartja, a deltaizom oldalsó részén sokkal jobb hatást ér el" érdemes elolvasni, jól le van írva. Én is így csinálom, lent terembe is így mutatták a "nagyok". -
becso13
aktív tag
válasz varsam #39738 üzenetére
Bunny szerintem ennél jobban elmutogatta valamelyik BBTV-ben (azt nem tudom, melyikben sajnos). Elég szépen be tudja mutatni a gyakorlatokat, és külön pikantériát ad neki, ahogy mindig hozzáteszi, hogy amúgy nagyobb súllyal csinálja.
Megjött a Myofusion és a BCAA+glutamin!
-
Atomgeszi
veterán
válasz Zomb€€ #39709 üzenetére
Ki mit szúr úgy növekszik.
Mindenki addig szúrja magát amig a segge szitává nem érik.
Jobb ma beszúrni a sustát mint holnap egy hamis decát.
Több most nem jut eszembe. Tudatlan fatuskó vagyok ami még a vízbe is elmerül.[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
-
Atomgeszi
veterán
válasz laci06 #39715 üzenetére
Nézd,ha Te így érzed az oldalsó deltád akkor csináld. [link] Gondolom a 3.ra gondoltál csak gép nélkül állva. Ha nem fáj tőle a vállad és érzed akkor csináld. Alex is elmondta az egyik videójába, hogy így ő nem tudja mert fáj a válla.
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz varsam #39738 üzenetére
Aha, ezt már néztem.
"karjait hajlítsa be csaknem derékszögben" <-- ez bizonytalanított el kicsit mert a tagnak a videón nem egészen derékszög. Ezért is tettem fel a kérdést. Végül is az a lényeg h érezzem a vállam, az meg megvan. Csak érdeklődtem ki hogy szokta.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest