Hirdetés
Aktív témák
-
nepszter1
addikt
Délre egy kis mustáros mézes tejszínes csirke
-
Boxer001
veterán
válasz God Vazzeg #40097 üzenetére
2143
Kassadinka
Van, de nem adok.
Nepszter
Az aláírásod még viccnek is rossz. -
Kassadin
addikt
Váll-láb volt meg futás. Természetesen odabasztam.
Most pedig barnulunk egy kicsit a szoliban.xd -
KERO_SAN
aktív tag
Valaki profigym rendelés mostanában ?
the troopa of tomorrow _ maydayzor FUTURE WALKS
-
Yeffy
veterán
válasz God Vazzeg #40097 üzenetére
+98, 99:
Végül megoldottam a kérdést. Isteni jót bic/tricóztam, majd szétesett a karom, és egy edzőtárs tanácsára a végén még guggoltam 5*10-et bemelegítéssel. Jó is volt. De pótlom a ma elmaradt lábat mindenképpen!
Hogy mennyi minden van itt a városban...
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Yeffy
veterán
válasz macikos #40113 üzenetére
Áhh, értem... Inkább nem kommentelem.
Tomics: így már világos, köszi...
Boxos:
1:
2: direkt nem írtam smiley-t a végére, kíváncsi voltam, mit reagálsz. Amúgy tettem volna vigyorgósat.
3: amúgy az ünnepi vásárra meg embercsordára gondoltam. Mondjuk ne mtudtam, h nem világos.A szerkesztéshez +1, bár csak ritkán követem.
Ránner gyerek: amit te "művelsz", az g*cire nem vicces. Boxin (pl) legalább lehet röhögni.
[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
válasz runner 125 #40118 üzenetére
Dehogy volt...csak nem akartam írni, mert a végén még befordul...na most ezért fog befordulni.
macikos
Ki tudja...látod az a majom azt csinál, amit akar...Na jól van basszátok meg, feladom az elveim, tessék:
Jó volt figyelni a reakciókat, hogy nem rakok szmájlit, különösen az tetszett, amikor Tomicsot elkültem a p...ba, macikos meg csak lesett.[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
-
Tomics
addikt
"Ránner gyerek: amit te "művelsz", az g*cire nem vicces. Boxin (pl) legalább lehet röhögni."
Ezt csak te gondolod így, nem furcsa ez számodra?Kassa: Kőkemény azért túlzás, de odafigyelek arra hogy mit eszek, maradjunk ennyiben. Nem akarom túl komolyan gondolni ezt az egészet, mert vannak más dolgok amik fontosabbak és az anyagiak sincsennek meg hozzá, na meg ha meglenne akkor se adná vissza nekem azt az eredményt amit elvárnék... Edzeni szeretek(kardiózni kevésbe de most muszáj), ezért csinálom meg azért, mert látom magamon a változást és ez is motivál.
Nagyon remélem hogy nem a Bréla nyer...és azt is, hogy ha Laci 1x kikerül párbajra kap vagy 20%ot a kemény harcos...
Ja, ez nem az a topik[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Yeffy
veterán
válasz Tomics #40124 üzenetére
Nem, nem tartom annak, csak ha már mindenkin őszinteségi roham van,akk elmondom.
Biztos jó fej a gyerek, nincs vele bajom, csak amikor 25* "ellövi" ugyanazt, az nekem annyira nem tetszik. No offense.Na mentem enni.
Szlovák: 5 év? Ohh, az fika. Hajts rá!
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
-
Yeffy
veterán
válasz runner 125 #40128 üzenetére
Köszi, hogy X km távolságból ilyen komplett személy/jellemleírást adtál rólam!
-
Tomics
addikt
Kardió szarvót.
Utána gyros-tál jóvótPH! addikt since 2004
-
macikos
addikt
válasz Kassadin #40130 üzenetére
Köszönöm kérdésed, itt minden rendben, igaz, két napja nem mozdultam ki a házból, most is csak a porzsákot vittem ki a szemeteshez. Egyébként nagyon jó a porszívózás, durrant tőle egy kicsit a hátam, na meg az aerob is letudva 2 hétre előre
Most kólás Hariboval töltök, adja Idén még úgyse voltam fogorvosnál
-
mocsanisi
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest