Hirdetés
Aktív témák
-
macikos
addikt
De nem csak az számít, hogy mit csinál bicepszre. A legfontosabb a végrehajtás! Például az, hogy leengedésnél ne nyújtsa ki teljesen, lazára a karját!
-
Kassadin
addikt
-
Boxer001
veterán
Nekem mindegy mit írsz, bekapcsoltam a tapló gombot...
Tudsz tenni ellene, hogy ne tartsunk annak...de ne úgy, mint én tettem...
Na jó, léptem én is. Pezsgőt még ne bontsatok, holnap jövök taplóskodni.Szerk.: milyen kamu image? Na mindegy, majd írd meg mire gondolsz, húztam alvadni.
[ Szerkesztve ]
-
mocsanisi
senior tag
Én ezt baromira nem értem. Minek kéne 4 gyakorlat karra ha már 3 éve edzel? Van olyan profi aki nem, vagy 2-3 hetente edzi a karját... Ez hülyeség szerintem.
Én állva egyenes rudazok abból 5 sorozat. Utána ülve ferdepados beforgatós. Na itt már a 2. sorozatnál azt érzem hogy szétdurran az egész karom, és le akar szakadni. 3. gyakorlat meg kalapács vagy scott pad szokott lenni, de akkor már nem is tudom mi visz előlre. Ezek szerint vagy én baszok el valamit, vagy ti.Amúgy nálam így néz ki:
bicepsz: 3 gyakorlat
tricepsz: 3 gyakorlat
alkar: nem eddzem külön
Mell: 3
hát: 4
Váll: 5 (ebből 1 csuklya)
láb: 4
vádli: 2"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
Jojo5
őstag
válasz mocsanisi #39421 üzenetére
a kar edzésem úgy néz ki, hogy:
-francirúd >ezt mostanában raktam be a programba... eddig nem volt
-beforgatós bicó
-kalapács
-koncentrált > szuperszettben fej fölötti tricó ami egykezes nyomás 2 kézzel
a végén van amikor csigán még párat ráhúzok nagyon minimális súllyalKassadin: a váll nálam úgy néz ki, hogy:
-oldalemelés
-vállból nyomás 1 kezesekkel
-döntött törzsű oldalemelés
-test mellett állva "fűrészelés" hátsó vállra[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
karesz86
tag
Majd holnap írom a programot, adigis jó éjt
-
becso13
aktív tag
Aki fent van, itt tudja követni az Arnold Classicot. Schwarzi éppen beszédet mond.
-
LOTR
addikt
én még vagyok, pontosabban most kapcsolódok csak be és akkor kommentálnám közben a maradékot ilyen laikus stílusban - ha van rá igény, ha nincs
Branch hatalmas és ahhoz képes nagyon jó a forma
Dexter ha Branch mellett állna szerintem úgy nézne ki, mintha a 202lbs kategóriában kellett volna indulnia, ellenben nagyon definiált
Dennissel nem tudok mit kezdeni, szerintem jó formája van, de ez nem az igazi, Branchez kicsi, Dexterhez képest meg nem jönnek jól ki a tónusok
Fuad Abiad - én nem tudom ki ez, de a requiem for a dream zenéje adja, meg végülis a forma is elég jó Dexternél nagyobb, de széles a dereka
Victor Martinez, Dexter és Branch közötti állapot
Toney Freeman nagy is, a forma is jó, de nem az igazi, olyan Dennises vastagabb lábakkal
Essa Obaid, szintén nem tudom ki, de terminator bevonuló zenéje jó volt, de összhatásra nem az igazi
ez csak a csapat fele, de most, hogy ott áll mindenki és Branch, Dennis, Dexter és Victor is kint áll, szerintem összességében Victor Martinez a legjobb
és itt be is fejeztem, köszönöm!One Ring to rule them all
-
macikos
addikt
Azért ez a két tornász amit előadott nem volt gyenge. A tarkón támasztás pár száz év gyakorlás után összejönne nekem is
Ez a Bikini forma vagy milyen mezőny úgy ahogy van jöhetne. Nagyon szép csajok vannak benne
[ Szerkesztve ]
-
LOTR
addikt
a legnagyobb/izmosabb Branch lett
ezt nem értettem pontosan, de talán a legjobb kűr vagy pózolás Denniséa csajok továbbra is nagyon jók és ez nem kifejezés
[ Szerkesztve ]
One Ring to rule them all
-
becso13
aktív tag
1. Branch Warren
2. Dennis Wolf
3. Victor Martinez
4. Evan Centopani
5. Dexter Jackson
6. Ronny Rockel -
LOTR
addikt
azért nem volt meglepő, hogy a "legnagyobb" fogja megnyerni
One Ring to rule them all
-
Manitou
veterán
válasz mocsanisi #39421 üzenetére
Én se mindig csinálok 4-et, csak ha úgy érzem, hogy még nem dolgoztam meg kellően.
4-4 szuperszettben tricepsszel. Nekem ez nagyon bejött.
Amúgy meg nem kell semmit érteni, senki nem egyforma, én ha 2-3 hetente edzenék csak karra, akkorr megnézhetném magamat.
Mindenkinek magának kell kitapasztalni mi a jó neki, ezek a dolgok csak iránymutatások.[ Szerkesztve ]
-
Bubee82
őstag
Büszkék lehetünk [link]
Gondolom itthon majd le se sz@rják a fejét, ahogy az lenni szokott
[ Szerkesztve ]
-
Zomb€€
őstag
Mindjárt megyek edzeni, és arra gondoltam, hogy bevezetem, hogy a szombatra eső edzésnap az nem a szokásos lesz, hanem kevesebb ismétlés, kevesebb gyakorlat, viszont annál nagyobb súly.
Ma mell + váll-ra esik, és a szokásos ismétlések helyett max 6-okat tervezek nyomni, és megpróbálok maxot is. Kíváncsi vagyok, remélem kimegy végre a 80kgBöbi: Mert kíváncsi természet vagyok Meg tele vagyok energiával, úgy érzem jót fog tenni.
Pá: wtf? Ugye nem találkoztunk?
[ Szerkesztve ]
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
Bibby
addikt
válasz becso13 #39433 üzenetére
Na megnéztem én is utólag.
Azt szerintem tegnap borítékolni lehetett hogy Branch nyeri meg. Mondjuk én inkább Dennis Wolfnak adtam volna, jobban bírom, nagy szálfa szőke német. Ez talán a legjobb formája volt. Egyet is tudok érteni az első hattal. Önmagában nézve meg szerintem elég erős volt a mezőny, mind a 15 egy hihetetlen állatok.Ha más is megnézné: szabadpózok és a top 6 pózolás
[ Szerkesztve ]
Ελευθερια η θανατος
-
Pá
addikt
Ha már benéztem egy gyors kérdés.
Évek óta Scitec 100% whey professionalt eszek. Teljesen meg vagyok vele elégedve, csak egy picit kezdem megunni az ízeket. Az érdekelne, hogy van-e hasonló minőségű fehérje ugyanennyiért, amit kipróbálhatnék a változatosság kedvéért.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest