Hirdetés
Aktív témák
-
Warriv
csendes tag
válasz Hurkafej #30744 üzenetére
Hello!
Nem mondhatom el magamról, hogy igazán kemény motoros vagyok a témában, konkrétan gyúrni most hétfőn fogok elkezdeni. De annyit biztosan tudok, hogy 15 évesen "tömegnövelőt" meg "energiakapszulát" nem igazán kéne használni, van még időd bőven fejlődni, és egy ilyen fiatal szervezetnek ezek a kiegészítők ártalmasak lehetnek. Fehérje: egyél sok csirkét, rizst, meg túrót. Ha mindenképp ilyesmikhez szeretnél nyúlni, még a korodat eltekintve sincs sok értelme, általában - legjobb tudásom szerint, javítsatok ki ha tévedek - az első 1-2 hónapban elősszöris rá kell hangolódni arra, hogy lényegesen többet és viszonylag szigorú rendszerességgel kell kajálni. A kiegészítők nem csodaszerek - kaja nélkül lófaszt se érsz velük.A gazdasági válság miatt kormányunk lekapcsolni kényszerült a fényt az alagút végén. Megértésüket köszönjük.
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz Hurkafej #30744 üzenetére
15 évesen faszául időben vagy, és mivel gondolom zsebpénzből tengődsz, azt ne kúrd el táplálékkiegészítőkre még. Inkább arra szoktasd magad, hogy napi 6 alkalommal egyél mondjuk 2,5-3 óránként, fogyassz sok folyadékot (mondjuk napi 3-4 liter víz). Ha nem vagy hízékony akkor még a cukrot és egyéb édességeket sem kell száműznöd, de a túl zsíros dolgokkal azért vigyázz. Hús menjen, leginkább hal, csirke, pulyka, vagy napi egy két alkalommal a marha, vagy urambocsá a sertéshús is mehet ha tényleg olyan szálkás vagy. Az edzésed legyen rendben, ne legyen lagymatag, de túl se eddzed magad. Arra figyelj hogy ne eddz ugyanolan súlyokkal állandóan, mert valószínűleg akkor ugyanolyan maradsz te is.
Ha mégis venni akarsz valamit, akkor az tényleg legyen tömegnövelő, vagy fehérje, bár az hogy "olcsó" az relatív, ráadásul olcsó húsnak sokszor itt is híg a leve. A legolcsóbb tápkieg. amire sokan esküsznek az a kreatin monohidrát, vagy vehetsz valami glutamint, hogy segítsd vele a regenerálódásodat.
Amúgy én szar vagyok szóval rám ne halgass
Az összes rap-et hallgató kemény csávónak küldöm e dalt: http://www.youtube.com/watch?v=5PsnxDQvQpw - és remélem tudnak angolul, különben azt hinnék kedveskedek...
-
-
zeg
őstag
válasz Hurkafej #30849 üzenetére
Jó cikk, összefoglalva és kiegészítve:
Izomláz: A terhelés során az izomban szakadások keletkeznek. Ezeken a helyeken a test megpróbál regenerálódni, és folyadék keletkezik, az izom bevizesedik. Ettől érezzük a feszülő érzést, azaz izomlázat. Az égető érzést közvetlen edzés után/közben a tejsav okozza, ez akkor keletkezik (az izmokban) amikor a vér nem tud elegendő oxigént szállítani (az izmokba). Azonban a tejsav 1 órán belül kiürül, tehát nem az okozza az izomlázat.3dfx cuccokat keresek megvételre
-
harry
veterán
válasz Hurkafej #31420 üzenetére
Egyiket sem. Ha olyan szinten lennél, hogy ilyesmire lenne szükséged, akkor nem így kérdezted volna, illetve minimum leírod az étrended. Ahogy elnézem, neked rohadt sokat kell enned, az legyen az elsődleges.
Amúgy én inkább fehérjét választanék, aztán az mehet reggel, ha kell napközben, edzés után két adag + valami ch még, és jó is. Szóval szerintem "sokoldalúbb", biztos nem cukros, és általad választott ch-val kombinálhatod.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Bibby
addikt
válasz Hurkafej #31738 üzenetére
Ezt neked senki sem fogja tudni megmondani, de arra azért mérget vehetsz hogy nagyobb részben az olcsó szójából áll. A taurin+vitaminok ne varázsoljanak el, az összesben vannak és kb elhanyagolható mennyiségben.
Lehet jobban járnál ha vennél szóját meg tejsavót, és a magad módján kevernéd össze.Ελευθερια η θανατος
-
harry
veterán
válasz Hurkafej #31738 üzenetére
Többen is próbáltuk már, ízre szerintem a csokis jó (még csak azt ittam), negatív mellékhatás nem volt, szerintem egy alap kiegészítésnek napközben megfelelő, de nem kell sokat várni tőle. Ha teheted, keverd valami normális tejsavóval, és úgy már jó lesz (pl. edzés utániban több tejsavó, napközben elég csak ez, stb). Hogy gyárilag mennyi tejsavó van benne passz, de szerintem nagyon minimális, nem érdemes erre építeni, hogy "hát elvileg van benne". Amúgy lehet rendelek én is a héten, diéta mellé jó lesz.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
macikos
addikt
válasz Hurkafej #43797 üzenetére
Hát bazz, más íze esetleg fűszertől lesz Vannak emberek, akik undorodnak a rizs minden formájától, az ilyeneken nem lehet segíteni
Főzni kell, utána leszűrni, várni amíg lecsurog, ennyi Nem bonyolult És nem kell szétfőzni, mert akkor ilyen taknyos, összetapadós undormány lesz, akkor meg jó hogy nem tudod megenni... Az a jó, ha pereg, mert akkor kevesebb víz is van benne, tehát nem telít annyira, azaz esetleg többet tudsz enni.
Én ma olyat toltam, hogy rizs+süt felsál+zöldségek (brokkoli, cukkini, répa, stb.) Nagyon finom volt. Ráadásul hűtőbe rakás után ilyen melegben is könnyen fogyasztható.
-
Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Politika
- PlayStation 5
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- RAM topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Revolut
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest