Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Toma
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Warriv
csendes tag
válasz
Hurkafej #30744 üzenetére
Hello!
Nem mondhatom el magamról, hogy igazán kemény motoros vagyok a témában, konkrétan gyúrni most hétfőn fogok elkezdeni. De annyit biztosan tudok, hogy 15 évesen "tömegnövelőt" meg "energiakapszulát" nem igazán kéne használni, van még időd bőven fejlődni, és egy ilyen fiatal szervezetnek ezek a kiegészítők ártalmasak lehetnek. Fehérje: egyél sok csirkét, rizst, meg túrót. Ha mindenképp ilyesmikhez szeretnél nyúlni, még a korodat eltekintve sincs sok értelme, általában - legjobb tudásom szerint, javítsatok ki ha tévedek - az első 1-2 hónapban elősszöris rá kell hangolódni arra, hogy lényegesen többet és viszonylag szigorú rendszerességgel kell kajálni. A kiegészítők nem csodaszerek - kaja nélkül lófaszt se érsz velük.
-
Warriv
csendes tag
Nos, megtörtént az elhatározás, hogy elkezdek intenzíven gyúrni, nézzek már ki valami emberien
Lenne néhány kérdésem hozzátok, szakemberekhez.Első kérdés, hogy itt Kispesten melyik konditermet ajánlanátok leginkább? (én a Power Gym 2-vel szemezgetek, itt az üllői úton, picit drága, de abból ítélve, hogy valami 1300 nm alapterületű, talán megéri az árát) Valamint arra is kiváncsi lennék, hogy - ez talán kicsit láma kérdés lesz, lehet hogy néhányan majd elküldenek ugrani
- az számít e valamit a fejlődés időtartamát nézve, hogy elég jó sportolói múltam van (összesen 5 év úszás, 1 év karate, 2 év judo, és 4 év versenyszerű, heti 6 edzéses evezés)? Viszont az utóbbi 2 évben enyhén szólva is eltunyultam, és elég girnyó vagyok most, a 65 kilós súlyom 175 cm-es magasságommal párosítva enyhén szólva is nevetséges.
Heti 3 alkalmas edzésre gondoltam, esetleg valaki tudna mutatni egy ABC-s edzéstervet, amivel elkezdhetném a munkát?
Előre is köszi a segítséget.
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest