- Fecogame: A csámcsogás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fekeandras
őstag
Elindult a mai napi eseményeknek az élő közvetítése: Kattanj rá!
A képminőség olyan amilyen.A mobil netnek is vannak határai.
-
fekeandras
őstag
-
fekeandras
őstag
"frankó a buli" LOL
-
fekeandras
őstag
19h után eredményhírdetés : [link]
-
fekeandras
őstag
Akit érdekel egy kicsit a gyorsulás világa az ezen a linken nyomon követheti az éppen a Hungaroringen zajló eseményeket.A következő élő bejelentkezés fél négy környékén lesz.Eddig amit láttam egy E30 Turbo BMW, F1 Pisti Audi Quattrója, Dodge Viper, Bulijoe középmotoros hátsókerekes TDI Polója, egy ismeretlen szürke Nissan Skyline R34?, 1-2 dízel autó + egy két Honda Civic.Ömlik az eső ami még jobban megkavarja az erőviszonyokat így egy gyengébb awd autóval és egy ügyes rajttal meg lehet fogni sok komolyabb fwd/rwd autót.A szar idő ellenére is megéri kilátogatni.Izgalmas csatákat lehet majd látni!
"Érdemes rendszeresen frissíteni a bal alsó sarokban található ikonra kattintva, mivel nem lesz folyamatos a stream!"
-
runner 125
nagyúr
válasz
fekeandras #79 üzenetére
Ahaa, értem.
Hm, hát köszi.
-
urban racer
senior tag
Sziasztok! Volt vakai ma a Szentkirályszabadjai gyorsuláson?
-
fekeandras
őstag
válasz
runner 125 #78 üzenetére
Dragracing.hu által szervezett 2009-es rendezvények:
- 2009.május.02 Pécs Gyorsulás
- 2009.május.10 Sármellék Dragracing időmérés
- 2009.május.16 Győr Rábaring Autós Motoros Gyorsulás és Rally + Az Első Magyar Audi klub nyárnyitó találkozója
- 2009.május.17 Fertőszentmiklós Daragracing Időmérés
- 2009.május.30 Boľkovce (Lučenec) Dragracing időmérés
- 2009.június.07 Hungaroring Gyorsulás Autós Motoros OB
- 2009.június.13 Nyiregyháza Autós Motoros Gyorsulás
- 2009.június.14 Szatmárnémeti Erdély ( Satu Mare ) Nyiregyházátol 85 Km, Gyorsulás és tuning show
- 2009.június.27 Piešťany Dragracing Időmérés
- 2009.július.25 Trencsény (Trenčín) Dragracing Időmérés
- 2009.augusztus.01 Kiskunlacháza Autós Motoros Gyorsulás és Rally
- 2009.augusztus.20 Hungaroring, Országos VW és konszern találkozó Gyorsulás Autós Motoros OB
- 2009.augusztus.22 Trencsény (Trenčín) Dragracing Időmérés
- 2009.szeptember.04 Kiskunlacháza KOE Street Europa bajnokság + Rally
- 2009.szeptember.05 Kiskunlacháza KOE Street Europa Bajnokság + OB + Rally
- 2009.szeptember.06 Kiskunlacháza KOE Street Europa Bajnokság + OB + Rally
- 2009.szeptember.26 Kiskunlacháza Autós Motoros Gyorsulás OB és Rally
- 2009.október.04 Hungaroring Gyorsulás Autós OBAz MGYSZ-es rendezvényekkel nem foglalkozom, az már egy vicc kategória...
Ahogy mondod: autók mennek tét nélkül se kupa, se semmi.Programozás, állítgatás próba majd ismét állítgatás újra próba stb... nem lesz túl látványos de nem is erről szól majd az a nap.
-
runner 125
nagyúr
válasz
fekeandras #76 üzenetére
H h?
..máshol lesz a helyszín?
Vagy ugyanúgy mennek autók, csak nem lesz kupa,stb?
-
fekeandras
őstag
válasz
runner 125 #75 üzenetére
Idén nem lesz azon a helyszínen verseny.Csak sima időmérő, amolyan tesztnap jelleggel.
május 17
-
runner 125
nagyúr
Úgy rémlik lassan már kezdődik Fertőszentmiklóson nem de?
-
fekeandras
őstag
Vogelsinger Sándor - Honda Civic Coupe (red rocket) 9.78@245.
+ egy kis videó összefoglaló az XPROVID films jóvoltából. (aki nem volt ott bánhatja...
) : www.dragracing.hu/kezdőlap
-
fekeandras
őstag
Már csak hatot kell aludni!
-
fekeandras
őstag
válasz
fekeandras #66 üzenetére
Fényképezőgéppel készült azért ilyen "jó" minőségű, és nem volt kedvem megvágni ezért csak simán összefűztem.
-
fekeandras
őstag
Elméletileg megbízhatóbb a nulla elektronika miatt.Mechanikusnál butítva van az egész rendszer és gyakorlatilag nincs motorvezérlő computer az autóban, ezért a főtengely jeladóra mindenféle házilagos moddingot kell szerkeszteni, hogy legyen fordulatszám mérőd.Rendes gyári vezérlésű motornál ilyen gond nincs.Van aki esküszik rá, hogy a mechanikus legtutibb de szerintem csak a szívás van vele.Izgalmas úgy gyorsulni, hogy csak saccolni tudsz éppen mennyit forog a motor mert nincs előtted ford.sz mérő és nem nyomhatsz padlógázt mert nem látod pontosan hol az a határ ameddig el lehet forgatni.
Szerintem szar megoldás, a sima jobb. -
qdak
addikt
válasz
fekeandras #68 üzenetére
miért jo h mechanikus ? megbizhatóbb ?
-
fekeandras
őstag
Síma 1896ccm (AFN motorkód, nem PD) TDi visszaalakítva mechanikus vezérlésűre.
Kicsit dadogott mert semmi sem volt beállítva rajta csak épp kutyafuttában össze lett dobva a versenyre és go.Ha volt a motorban összesen 300km akkor sokat mondok.Tesztnapnak indult és végül első hely lett belőle. -
qdak
addikt
válasz
fekeandras #66 üzenetére
mien motor van a g3 ban ?
-
fekeandras
őstag
Feltöltöttem egy régebbi 2006-os videót a YouTube -ra.
Sofőr:RusherTompi, kamera:SafetyCar, -
fekeandras
őstag
válasz
runner 125 #64 üzenetére
-
runner 125
nagyúr
válasz
fekeandras #63 üzenetére
Csak kérdezem, voltál már?
Szinte mindegyiken voltunk,volt régi Polo 3,5 literes BMW motorral,szöcske vázon szintúgy vmi nagy motor..de láttam már Corvette- et is,egy Lotus,1-2 Subaru minden alkalommal ott van. (Nagyon sok osztrák gyorsulni kívánó jön,köztük van jó néhány nem átlagos gép..)
-
fekeandras
őstag
válasz
runner 125 #62 üzenetére
Az a baj vele, hogy kevesen vannak.Meg nincs is "komoly" autó ott.A komolyt szigorúan idézőjelben értem.Viszont aki széria közeli autóval akar egy jót gurulni annak csak ajánlani tudom.
-
runner 125
nagyúr
Nyáron szokott lenni Ferőszentmiklóson is a reptéren, tudom ajánlani,kellemes hétvége szokott lenni.
-
fekeandras
őstag
-
fekeandras
őstag
Hát még ez : 9.42 @ 245.7 km/h.Az 1.5-ös 60láb is szép főleg, hogy rajt előtt elég mélyre begurult és a tapadás se volt a leg optimálisabb.Kezelt pályán szerintem lement volna 9 másodperc környékére.Vagy akár egy hajszálnyival az alá is.Remélem hamarosan itthon is lesz legalább egy kezelt pályás verseny.Nagyon kíváncsi lennék időben mennyit hozna.
Minden elismerésem az AUDIMAXPOWER csapatnak.Egyre jobb időket futnak.És még csak most jön a V8 bi-turbo S2.Alig várom a tavaszt, hogy kezdődjön a szezon végre. -
fekeandras
őstag
Gazdasági világválság mi? : [link]
-
fekeandras
őstag
Unalmas téli napokra.Lehet mazsolázni...
De4dSn4ke videói..És az egyik kedvencem:[link].(Kár hogy a motorból a táv 2/3-nál kifogyott a hajtóanyag.
-
fekeandras
őstag
Ezen a szövegen jót röhögtem: [link].
-
fekeandras
őstag
-
dokar
addikt
válasz
fekeandras #54 üzenetére
ez tényleg nagyon állat
-
fekeandras
őstag
Azért csak meglett ma a Kéknek a 9,4s...
Én meg itthon punnyadtam és nem volt kedvem kimenni.Ilyenről lemaradni...b@xx@+!
[link].
Gratulálok -
Pompi
nagyúr
válasz
fekeandras #50 üzenetére
"* = Ha valakinek van felvétele a középmotoros hátsókerekes Polo TDi-ről az dobjon egy linket vagy küldje el a mail címemre.Köszi"
Bár a füstfelhőtől amit eregetnek elég nehéz felvételt készíteni róluk (mármint globálisan a diesel kategóriára gondolok), felraktam a drag Polo 11.445-ös futamát a Vipergyorsulas.hu oldalra.
-
fekeandras
őstag
Olvasgattam kicsit a futam.hu-t és a dragracing.hu-t.Nekem az egész versengésből az jött le hogy mindkét csapat csak arra megy hogy minnél jobban tömje tele a zsebét.Olyan unalmas már ez a szardobálás.Bíróságra kell menni és ott eldől kinek van igaza!X szerint ez+az nem szabályos erre Y rávágja hogy nem ismerem el az általad hozott szabályokat.Miért nem indulhat gipsz jakab* a lengyel Civic ellen tökölön (futam.hu) és lacházán (dragracing.hu) az Szabyk ellen?Ne azt szívassák aki csak versenyezni szeretne egy jót.Ők a színfalak mögött egyezzenek meg, ha nem megy jogi útra kell terelni.Hagyják az embert versenyezni.Ezt a hülye eltiltást az mgysz részéről elképesztő lol dolognak tartom.
Ezzel utáltatták meg magukat sok versenyzővel.
-
fekeandras
őstag
Szabyk autója sajnos kigyulladt.Idén már nem versenyez az 500+ lovas fiesta.
CCH-nak sem jött ki a lépés,nem lett rekord döntés.De azért odatette magát.
BULIJOE* az autója első éles futamán 11,6s ot futott, a legjobb ideje 11,39s@201-es célvonalival !!! Bebizonyosodott, hogy nem kell 500+lóerő a 11aljához.* = Ha valakinek van felvétele a középmotoros hátsókerekes Polo TDi-ről az dobjon egy linket vagy küldje el a mail címemre.Köszi
folyt.köv.
-
Spin
aktív tag
válasz
Attila444 #48 üzenetére
Jó mókának ígérkezik,és a helyszín sincs messze!Talán a hengerfejes Ventommal még eljutok addig!
Sanyi Hondája,Zoltán és Attila Audi-k már önmagukban megérnek 1 kis üzemanyag költséget!(Persze a többieké is
Remélem a lengyel kollégák is ellátogatnak a versenyre!Erdős Csabának pedig sok sikert előre is!
Köszi,puszi! -
Attila444
aktív tag
válasz
Attila444 #47 üzenetére
Jah, Erdős Csaba Kiskunlacházán próbál rekordot dönteni a dragsterrel, NEM tökölön.
És az országban először lesz KEZELT PÁLYA
Tehát Szeptember 27. Kiskunlacháza! -
Attila444
aktív tag
2008. szeptember 27.-én kerül megrendezésre az MNASZ Gyorsulási Országos Bajnokság következő fordulója Kiskunlacházán.
Reggel 8 órától Magyarország dragster autói és dragster motorjai mérik össze tudásukat a kiskunlacházi repülőtér 402 méteres betoncsíkján.
A dübörgő lóerőket, a megemelkedett adrenalin szintet Magyarország élmenői és a külföldi favoritok biztosítják a nézők számára. Többek között ott lesz, Vogelsinger Sándor Honda, Schuster Zoltán Audi, Kovács Szabi Ford, Mészáros József Bocimobil, Ponyiczki Gábor BMW, Kovács Attila a kék audival ami az elmúlt versenyen többször is megfutotta a 9,8 időt és még nagyon sokan akik eddig csak építették az autójukat. Megtisztel minket egy nagyobb Román és Szlovák különítmény, de rajtuk kívül is várunk más nemzetek autóit, tehát külföldi jelenlétben nem lesz hiány 40-50 idegenrendszámos autó fogja szaggatni a Lacházi betont.
A Magyar Drift Szövetség jóvoltából Kiskunlacháza ad otthont az Országos driftbajnokság II osztályának következő fordulójának ami azért is érdekes mert ezen a pályán még nem tudtak gyakorolni a versenyzők és ez jól megkeverhetik az eddig megszokott sorrendet. Aki ki szeretné próbálni magát, hogy milyen ügyesen terelgeti az autóját a bóják között, az megteheti vagy benevezhet a Drag-Rally versenyere is.
Akinek fontos az egészsége, mindeközben mennek az izgalmasnál izgalmasabb programok, megtekintheti Schobert Norbi és Rubint Réka Egészségprogram pavilonját, ahol ingyenes vérnyomás, vércukorszint és testzsír-százalékmérésre, valamint táplálkozási tanácskérésre van lehetősége mindenkinek.
Az Expressz ismét felállítja az óriási kamionját ahol vetélkedőkkel egybekötött játékok folynak egész nap, a T-mobil sátrában és azon kívül is biztosítja a szabad internetezés lehetőségét és a Yamaha Pest tesztnapja se kis látványosságokkal igér.
Vásárolhatnak és nézelődhetnek a különböző tuning cégek, kiállítók standjánál, kiállított termékeiből többek között a TunerShop által kiállitott tuninglámpákból és egyéb más érdekes termékből, szolgáltatásból nem lesz hiány.
Szeretettel várunk mindenkit Szeptember 27. 8-20 h-ig Kiskunlacházán, aki egy kellemes kikapcsolódásra vagy, feledhetetlen izgalmakra vágyik, annak ott a helye.
Helyszín: KISKUNLACHÁZA – repülőtér (GPS: N471042; E0190407)
Kapunyitás: 08.00-20.00 Belépő: 2000 Ft/fő (12 év alatt ingyenes)
További információ: www.dragracing.hu vagy 06-30-9-430-957
-
dferee
tag
Gyorsulási Futam - Drag Wars 2008!
Ez háború lesz a javából! Szeptember 27-én négyhónapos szünet után, újra ellepik az autók a Tököli repülőtér kifutóját!
Emlékeztek még május 31-re, amikor a BMW (Gerd Habermann „D”) és a Corvette (Grzegorz Staszewski „PL”) küzdelmétől volt hangos a versenypálya? A háború folytatódik, mégpedig egy szinttel feljebb, a csőrös dragsterek kategóriájában!
Itt lesz újra Gerd Habermann, aki most a 126-szoros (!) német bajnok 1000LE-s super competition dragsterével érkezik, hogy megmutassa, milyen a német virtus. Ellenfele nem más, mint Grzegorz lesz, aki most a Corvette-je helyett a lengyel kétszeres bajnok 950LE-s super competition dragsterével érkezik, hogy megvédje a veretlenségét! Titkon reméljük, hogy Erdős Csaba is kilátogat hozzánk, és nem pedig egyedül futja az időrekordokat, hanem végre igazi ellenfelekkel is meg akarja mutatni a tehetségét!
De ez még mind semmi, újra találkozhattok a magyar nemzeti válogatottal, és a profi magyar mezőnnyel – no és persze a lengyel gépcsodákkal; Kukival és Krysióval, avagy a dobhártyagyilkos hondásokkal!
Itt lesz Morten a Chevelle-lel, hogy Káldy Peti (Chevy Nova) orra alá törje a borsot, és Marcin a Typhoon-nal, hogy lobogtassa a hátsó ajtóját a közönségnek! És reméljük most már tényleg kifogások nélkül Witold is megérkezik Európa egyetlen funnycar Civicjével!
A szlovén fronton is keményebbé vált a helyzet, (ahogy azt Taszáron is láthattátok), mivel újra 10 fős versenyzői delegáció érkezik, hogy megmutassák magukat a pesti közönségnek is! Idén újra a román szomszédaink is képviseltetik majd magukat; reméljük nem utoljára!A kapu reggel 10-től nyílik, és 11-órától már a Fusion éves hangnyomás verseny utolsó fordulójára kerül sor, mely mellett a carstyling.hu állandó szépségversenye, és forgószínpaduk budapesti premierje lesz! A Taszáron bemutatkozó Happy Dj Crew újra zenél majd, hogy visszahozza a nyár hangulatát az őszi napsütésben!
És nem utolsó sorban, októbertől új részekkel indul az East Block! Kíváncsiak vagytok, hogy mi történt velük a nyáron? Milyen autókat építettek? Ők is itt lesznek, és forgatnak… tehát a hangulat adott!
A zenéről Kincses gondoskodik majd, a döntők pedig 16:00-tól kerülnek megtartásra, nem kérdéses tehát, hogy hol a helyed ezen a hétvégén!
A belépőjegy ára változatlan!
Tehát szeptember 27-én szombaton, egy időben tuningcsodák és dragsterek a Tököli repülőtér kifutóján!
Ahogy a régi szlogenünk mondta:
„Kihagynád? Kétlem!„ -
fekeandras
őstag
Hétvégén valaki Pécs és/vagy Fertőszentmiklós???
-
fekeandras
őstag
válasz
Attila444 #43 üzenetére
Letöltöttem a vidit.Köszi
Nálam kicsit akadozott a lejátszás.
Mi már délután kimentünk ő még este 7körül a kocsit buzerálta otthon.Éppen hogy kiért mielőtt lezárták volna az időmérést.Ugyanott álltunk ahol te is csak mi a rajtnál.Onnan úgy tűnt mintha többet kapott volna a BMW-től.Meglepve láttam hogy alig több mint egy autónyit.Remélem lessz ez még jobb is, még az idén. -
Attila444
aktív tag
válasz
fekeandras #41 üzenetére
Akkor a sógorodat ismerem
Csak 2 futama van meg, a 3. nincs. [link]dokar: Eddig ez az 1 videó van a versenyről, biztos lesz még több is. Pl. az AUDI MaxPower-en lesz egy összefoglaló erről a versenyről is.
-
Attila444
aktív tag
válasz
fekeandras #39 üzenetére
Véletlenül van
Kivágom azokat a futamokat, feltöltöm valahova és küldök linket.
Mi volt a rajtszámod? -
Attila444
aktív tag
Hétvégi Hring: [link]
-
fekeandras
őstag
Nem is ez zavart mert annyival nem volt erősebb egyik sem.Rajtban látványosan elmentünk aztán az a rakás x@r kuplung féltávtól a végéig csúszott.Legalább 0,6-0,8s-t vesztettünk vele.Na ez pont elég volt a kieséshez.Mondjuk 1/4-n nem hiszem hogy nyernénk ellenük bármilyen kuplung lenne is a kocsiban.Elég durva célvonali sebességeket futnak.Nekünk meg ikább a rajtunk jó.
-
Dumb
senior tag
válasz
fekeandras #34 üzenetére
Gondolom turbos volt, a bömösök meg szívók
-
fekeandras
őstag
Sikerült hazaesni a ringről.Beraktak minket (1900ccm dízel) egy kategóriába ahol több db M5 motoros BMW-is volt
. Mindegy 0,3 másodpercel lemaradni egy sokliteres M5 motoros E30-ról nem olyan gáz.Jó volt csak a végén kicsit hideg volt már.Viszont a Kohári Viper meglepetés volt.Elég szépen lépést tartott a Schuszi audijával.Jó nap volt.
-
fekeandras
őstag
Holnap valaki ring?
-
Dumb
senior tag
válasz
fekeandras #31 üzenetére
Igen, de on-line gyengébb minőségű. Érdemes letölteni, (onnan is le lehet) a hangja sokkal jobb
-
Dumb
senior tag
Nyaralásunkkor útba ejtettük a svéd Drag EB futamot, Mantorp Parkban. Egy kis videó, képek róla, remélem le tudjátok szedni. [link]
A Top Fuel pokoli volt. Minden ruhadarabom, de még a szemem is remegett a hangjuktól
-
Gibkey
tag
Esetleg valaki nem tudja , hogy a Hajógyári péntek esti gyorsulgatók hova költöztek?
Múlt hét pénteken jártam kinn kisebb kihagyás után és láttam, hogy tele rakták kőoszlopokkal meg a kerékégető helyén is valamit felépítettek, tehát semmit se lehetne kezdeni.
Ha valaki tud valamit az írjon! -
fekeandras
őstag
Hülyeségnek tartom a K.Zoli és az MGYSZ közötti rivalizálást.Komolyan röhelyes volt a Szentkirályszabadja-i verseny is.Azt senki sem mondta hogy, off-road -ozni kell hogy eggyáltalán bejussunk a pályára!Meg ez a "kibérelem a kifutót magán leszálló pályának"...áh no comment.Baxxameg és aki csak versenyezni akar?Kit érdekel ki a szervező???Mint az oviban!Röhelyes!
Ezzel baxxák tönkre az egészet.Kicsit kezd olyan lenni ez is mint a politikai hatalomharc.Osszd meg és uralkodj.Kezdem azthinni hogy ez csak ránk magyarokra jellemző.Igazi magyar mentalitás.Fel kéne már nőni gyerekek.
-
Attila444
aktív tag
"Mégis 6x annyian vanna mindíg Tökölön"
Honnan tudod, voltál már más versenyen? Lacháza, Kunmadaras, Hungaroring, Rábaring...stb?"Az, hogy a profik miért mennek már más téma abba sztem ne menjünk bele ;)"
Miért is?"Mindenki oda megy amilyen színvonalat szeretne ;)"
Ez igaz, ezért megy a többség a Dragracing.hu rendezvényeire.Nekem nem a tököli rendezvénnyel, vagy a színvonalával van bajom, hanem ezzel az eltiltósdival, amit gili kitalált a kis gittegyletével. Ezért vált ketté ez az egész.
Tavaly sokkal jobb volt, nem volt mgysz, nem volt eltiltás, mindenki ott versenyzett, ahol akart és nem kellett választania a 2 közt.De a többség mégis a dragracing versenyeit választotta...vajon miért?
-
Integra
titán
szerintem ne menjünk bele ebbe, mindenki tudja hogy milyen rivalizálás és egymás fikázása megy gyorsulási körökben is, vagy driftben etc, mindenki magát tekinti a "hivatalosnak" etc.....
nem csak tököl van, sok más is, és azok is jók tudnak lenni.
ez nem ember mennyiség függő. -
Attila444
aktív tag
Miért lenne jobb?
Kunmadarason lesz az összes magyar profi versenyző...az összes komoly Audi, Szaby, cch, Boci és persze Erdős Csaba a Dragsterrel, az jobbat megy, mint a lengyel corvette
Tökölre kik mennek? Lengyelek, és miattuk mennek ki a nézők is, nem a hazai versenyzők miatt. gili jól megcsinálta ezt is... -
dferee
tag
Sziasztok!
A tavasz utolsó gyorsulási versenyét május 31-én Tökölön rendezik meg! A garantáltan gyors, szép és hangos autókkal, motorokkal teli rendezvényen a már barátainkká vált külföldi versenyzők mellett itt lesz Európa leggyorsabb E30 BMW-je, ami 8.7 másodperc alatt teljesíti a negyedmérföldes távot!
Igen változatos, és eseménydús az idei tavaszi szezon. Április második hétvégéje az MGYSZ OB-val és a téli fejlesztések megismerésével kezdődött, majd egy pompás hangulatban telt, izgalmas, magyar sikerektől sem mentes King of Europe „East”-el végződött!
A következő verseny a nézőcsúcsot döntő taszári Gyorsulás Ünnepe volt. A rendezvényen mindenki megtalálta a neki valót. Gyorsulás, drift, szlalom, gyönyörű lányok, és egy hatalmas party-sátor gondoskodott a hangulatról!
A szezonnak azonban vége, legalábbis a nyár közepéig! Épp ezért egy méltó búcsúztatást tartunk neki, mivel Európa leggyorsabb E30 BMW-je, a lengyel és szlovén profik, Magyarország I. Nemzeti Válogatottja, és az új generációs magyar versenyzők részvételére számíthatnak a látogatók! A rendezvény kapuja reggel 10-től nyílik meg, és este 8ig tart az esemény!
Ha ez sem elég? Rákontrázunk! BMW és Corvette találkozót tartunk, folytatódik a Carstyling Show 'n Shine, és a Fusion dB kupa, és persze ingyenes lesz a légvár! De az első 100 BMW-snek ajándék üdítőt adunk, és minden Corvette-nek ingyenes nevezést biztosítunk, és még pénzdíjat is adunk, hogy legyen miért elfüstölni a gumikat!
Meglepetésként, egy kis sétára a rendezvénytől a Volks 'N Roll fesztivál zajlik majd ahol jungtimer és oldtimer kiállítás látható, és újra találkozhattok, (TV2 új autós műsoraként is ismert!) az East Block csapatával, és első osztályú műremekeikkel!
Belépő 2000 Ft/fő, 12 év alatti gyermekeknek ingyenes!.
További információk a 06 (70) 522-0016-os telefonszámon és a futam.hu oldalon
-
kornél1
aktív tag
ha vki jár részvtvevőként gyorsulásra, van két jo állapotú gumim füstölni, mer másnak nem kell! 165/70R14 és 5000Ft a 2 db. akit érdekel irjon pü-t.
-
Makaveli
senior tag
Igazából "részt venni" lenne jó.
Én voltam pár motoros gyorsaságin... Van ott ám olyan hajtás. Hayabushák nyomják rendesen. -
Pompi
nagyúr
Azért annak örülnék ha a topic nem (csak) képek beszúrásáról szólna. Főleg, hogy ekkora képeket nem ildomos berakni, mert lemarad egy része. Ilyet inkább linkeljük, akár szöveges linkkel vagy a nagy képre mutató nagy képpel.
-
dferee
tag
-
dferee
tag
Vannak azért alap verdák és nem kell hozzá messzire menni
-
dferee
tag
Én nem egyszer voltam már kint Tökölön és hidd el egyszer kifizeted a belépőt és onnantól kezdve meg sem fogod gondolni, hogy kimész-e a következőre, a látvány annyira megéri
-
Pompi
nagyúr
Tényleg nem túl nagy az érdeklődés. Volt anno egy hasonló témájú topicunk. Az teljesen elveszett a süllyesztőben. Mivel a neve erősen az illegális gyorsulásra sugall nem erőltetem, hogy abban folytassuk a témát, hátha ez az új topic nagyobb szerencsével jár majd.
Ha gondoljátok nézzetek be hozzánk, a Dragracing.hu versenyein szoktam fotózni és videózni, valamint pár erősebb vas is van a "csapatban" (Brabus S600, Dodge Viper stb.) ezekről találhattok további képeket és videókat meg némi háttérinfót: www.vipergyorsulas.hu
-
qdak
addikt
VW Golf I. VS. Subaru Impreza (Golf Win)
csak néztemmikor 1x látam a videot
-
dferee
tag
Nem nagy az érdeklődés látom
-
dferee
tag
Sziasztok!
Úgy látom nem csak egyedül vagyok aki kedveli és látogatja az autós gyorsulási versenyeket és nincs ilyen téma, ezért úgy gondoltam fogjuk egy topic keretein belülre az összes olyan információt véleményt és bármiféle írást ami a gyorsulással kapcsolatos.
Beszúrhattok képeket, videókat különböző rendezvényekről vagy bármiféle hozzászólást ami a gyorsulással és dragracing-gel kapcsolatos!
Kedvcsináló videók:
Corvette
DragonHunter
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Formula-1
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- Sorozatok
- Gumi és felni topik
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest