Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaper
őstag
válasz
BusinessGuy #2285 üzenetére
Azt elfogadom, hogy sárgul, de sok év után kivételesen fehéret vettem, szeretném látni
Teal'C: Köszi, akkor megveszem a két darabosat, bár nekem mindig kerül szösz alá, nem szeretem én felrakni, jobb lenne valami üzletben, aki ért hozzá.
A tokból akkor ha jól értem a sima, rugalmasabb ajánlottabb, jobb a fogása? Eddig szilikon tokok voltak az előzőeken, azok védték és nem volt csúszós. Nem hátrány.
sylex1: Igen, az ultra az hajlított, gondolom nem olyan egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Három telefon van idén is: S23, S23+ és S23 Ultra. A külső ismerős, a hátlap alatt nagyobb változás történt.
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Autós topik
- Motoros topic
- eGPU tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB Green, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Zöld, Garanciális
- Samsung Galaxy S23 FE 5G 128GB Graphite, Szép Állapotú, Grafit Színű, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Cream, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Dobozos, Garanciális
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB Green, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Zöld, Garanciális
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest