Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Aktív témák
-
Balinov
titán
nem kell,megoldom.figyu,a lapot+procit+ramot elhoznám tőled,kipróbára,ha jó,akkor 1,3k-ért jó és próba,teszt után fizetem..a winyó függő,mert valami vincsi van abba a félkonfigba,addig,amig nem nézem meg tutira hogy mekkora,milyen állapotban van,addig nem akarom lefoglalni.
vga-m van valami agp-s 32megás R7000-es szerüség.az bőven jó lesz msn-re,skype-ra
-
Supr@
senior tag
-
Supr@
senior tag
válasz
Balinov #13394 üzenetére
huhh, akkor hamar előkeresem a vinyót délután és kipróbálom, h még működik e
ha viszed egyben, kapsz még ajándékba sd-ramot, ami tuti jó
2*64mb/100-as mondjuk csak
olvastad rem, h az asus lap+proc+128sd nem tudom h jó e! nincs kedvem kipróbálni
ja és asus fekete ide kábelt tudok adni a laphoz, ha kell -
-
Supr@
senior tag
Találtam itthon pár fölös cuccom, így ezektől megszabadulnék. nem tudom h jók e, se kedvem, se időm kipróbálni őket. mind oem. ezek lennének:
- Gigabyte GA-8SR533 rev. 2.0 [link] 500ft
- medion md8080 1.0, s478, firewire, 5.1hang, lan, digitáli hang ki és be menet, asszem hátlap is van hozzá, matx lap, agp, 3pci, 500ft
- Acer SF2/661FX rev. 1.1, s478, matx, int. vga+agp, 3pci, lan, 500ft
- Biostar M7VIG 400 pro, matx, socket-A, vga+agp, lan, 3pci, penne egy 2000+ athlon xp, nem tudom milyen maggal, de kicsit sarkazva van. [link] 1000ft
- Asus CUSL2, s370, sr-ramos, int vga+agp, benne egy p3 800mhz/256/133-as prockó hűtővel és egy 128megás 133mhz-es sd-ram [link] 1300ftvan még ha jól emléxem egy működőképes, jó 30gigás quantum ata vinyó is, ára 2.5k amint előkerítettem
2db ipTime 5portos, 10/100as switch, alighanme az adapter is megvan, 500ft/db
1db Netgear 8portos 10/100as switch, adapterrel, 800ft
1 db Netgear 4portos router, adapterrel, 1000ftja és ha vki többmindent visz akkor akár kedvezmény is van
egyenlőre ennyit találtam az ágy alatt -
Flow
senior tag
válasz
Balinov #13387 üzenetére
Max csinál egy fotót, aláírással, hogy ennyi meg annyi volt a villanyóra állása, és vár. MEg pl éjszakára le lehet kapcsolni a biztosítékokat. Akkor is pörög?
Szerintem amúgy ebből nem lesz baj, senki sem feltételezi, hogy évente egy kisebb gyáregység áramfelhasználásával rendelkezik az építkezés
.
-
Balinov
titán
Srácok,ilyenkor mi a teendő:
kollégám Mosonszentmiklóson építkezik.Most vették észre a hétvégén,hogy belső munkákat csinálják,hogy az EON által felszerelt villa-nyóra megkergült. 500W-os refit használnak és az órát nézve 1percenként ugrik 1Kw-ot.Azt mondja,hogy egy éjjel,amikor semmi elektronyos cucc nem ment,lepörgött 20Kw.Hívta az eon üsz-t,azt mondták neki 1-2 héten belül kimennek,megnézni,ami fogyasztás meg felhalmozódott,azt talán majd jóváírják,ha megbizonyosodott hogy az óra volt szar.Ilyenkor mit lehet tenni az érvágáson,pióca felhelyezésén kívül?
Bali
-
helkis
veterán
-
helkis
veterán
válasz
Dryman #13372 üzenetére
húvazz.. te is fiam bluetooth?
igazából már kiveséztétek az útviszonyokat egyetértek mindenben, a téridő-kontinium-os részt is meg tudom erősíteni, anno a driftnél hasonló volt a szitu ugyebár "bármit" csináltam nem reagált a kocsi 2db fékpumpára volt csak idő folyamatos íventartás mellett, az egész 2 sec lehetett, már a megcsúszás és a telitalálat között..belassult az idő, lefutottak a subrutikok, kitámaszt, "vársz", csatt és ismét "bulettime off" módban van az ember.
egyébként ugyanez a helyzet szvsz a bevállalt necces közelkedési helyzeteknél (vagy tudatos kockázatvállalásnál), ahol éppen hogy csak megúszod a dolgot, helyzetfelismerés + döntés után beindul az adrenalin+endorfin-termelés, ill szintén belaggol az idő, ennek érdekessége, ha sikeül az jó érzés..
ha pörgős rész-re vágysz! -
Balinov
titán
válasz
Dryman #13377 üzenetére
meg zuhéjban azért óvatosabban is teker az ember,legalábbis én. Életem legdurvább esőfutama tavaly augusztusban volt,mikor Hévízről jöttünk fel Pápa fele Győrnek. Olyan szakadó esőt még életemben nem értem át a volán mögött. Szent György hegyről Hegymagasnál olyan volt az amúgyis qrva keskeny ut,mintha egy kis folyó keresztezé.
Dry,egy szó mint száz: vigyázz! Örülök,hogy ép bőrrel megúsztad!
-
G@ben
addikt
válasz
Dryman #13372 üzenetére
Én pénteken egy csatornafedélen csúsztam meg, mikor az előttem lévő hosszú hezitálás után eldöntötte, hogy mégiscsak elengedi a gyalogost. Szerencsére három kerék jól tapadt, csak a jobb első adott ki olyan hangot, mintha épp eltűnni készülne róla a futófelület egy tenyérnyi részen. Úgy rémlik, hogy egy Puntos volt a hezitáló.
Flow: ez nálam fordítva működik, elszívja az energiát!
-
-
Dryman
őstag
Az ABS az most jól jött volna....de nem volt....
legalább mostmár megnézik mi a rák van a kocsival, nem ugy mint multkor.... először az volt a bajom a kocsival hogy alig volt fék, most meg az hogy a javított fékrendszer talán túl jól is működött...lehet pont ez volt a baj, mert valahogy az előtte levezetett kilóméterek meg megszokottá tették hogy taposni kell a féket ha meg is akarsz állni.....mostmeg lehet nem kellett volna....mondjuk mindegy volt csuszott ez tovább, fék ide vagy oda........ -
Dorien
veterán
válasz
Dryman #13372 üzenetére
A néhány csepp eső a legrosszabb, akkor olyan az út, mint a takony.
Én ma este ütköztem majdnem a csanaki vasúti átkelő mellől kikanyarodva.
Direkt elengedtem minden lassan kóborló járművet is, indulok, erre látom, hogy behúz elém egy régi Suzuki Swift...blokkolás, csikorgás...épphogy megúsztam. A kölyök vagy 80-nal húzott át a síneken, de lehet, hogy volt az több is... Csak nézett rám, mint egy bamba birka.
Soha többet nem kanyarodok ki ott balra, inkább megyek át kétszer a síneken. -
Flow
senior tag
válasz
Dryman #13372 üzenetére
Uhh... hát mostanában megszívod ezzel a puntossal rendesen. Én akkor döbbentem rá a fékutak hosszára, mikor elmentünk a moyoródi tanpályára egy egész napos kurzusra. Jó, ott tükörjég szimuláció van, de hihetetlen, milyen különbség van pl abs és nem abs között...
Örülök, hogy megúsztad, és nem lett különösebb bajod!
-
Dryman
őstag
Középső pörgős részek is jók,
pláne így hogy egy kicsit sikerült megint átértékelni a dolgokat....
pénteken azon a néhány csepp esőn megcsúsztam a 3 éves nyári gumival vértezett Puntóval, és hiába kerestem a menekülőutat, nem volt így maradt a blokkolt kerekekkel egyenesbe bele az előttem éppen csak hogy megállni tudó Yarisba...
na mindegy, volt kicsi remegés még másfél órával az eset után is......
rendőr nem volt, mivel nem volt személyi sérülés, de ha belegondolok 45km/h-ról alig lassulva kb 35-tel beleszálltam az előttem a sárga lámpába belelálló öreg bácsikába....
Na ez a nem mindegy........öv nélkül megusztam.....aki Likócson jár, az vethet egy pillantást a fiat reiglernél álló puntóra...egész csunya látvány.......
Azóta tudom hogy a kb 10másodperc alatt bekövetkezett esemény közben kétszer próbáltam megfogni a kocsit, kétszer próbáltam meg hogy ne csusszon fékezés közben, visszakapcsoltam 3-asba, ez sem volt elég, aztán menekülési út keresése de nem volt rá lehetőség, majd ha még lett volna egy kis idő, talán kézifék, de erre már nem volt időm, mert bevillant hogy nincs övem, innentől csak a kormányt markoltam.....és vártam az ütközést......
és tudjátok mi a pláne....mintha kivülről szemléltem volna az eseményeket, szinte mindenre volt idő, csak hely nem...arra hogy meg is tudjam állítani ezt a Xart......
Élek, és innentől ez számít....... -
Dorien
veterán
Bakker, az utcánkban kidőlt egy 20 méteres fenyő...
-
Supr@
senior tag
nincs vkinek egy jobb fajta eladó am2-es hűtője esetleg? akár adnék érte cserébe egy zalman 7000b-alcu ledet. de akár kp-ra is megvenném!
-
Supr@
senior tag
van egy dobozos 300w-os enermax, aktív pfc-s, 2ventis (alul egy 9es, hátul egy szabályozható 8as), 20pines atx csati, sata dugesz és pci-e csati-ja nincs
vitt már ilyen konfigot is: asus a8n sli, 3700+, 7900gs, 3vinyó, gond nélkül
vagy van egy 300w-os ultor, passzív pfc-s, 1ventis (8as hátul), 24pines atx, 6molex, 2sata, pci-e csati!
enermax 3.5k, ultron 2.5k, gari 1hét
-
G@ben
addikt
Vennék olcsón tűrhető minőségű 300-as tápot még a héten. Kinek van ilyenje?
-
Flow
senior tag
Bali+Préri, ebbe hallgassatok bele, szerintem nagyon jó lett, pedig nem rajongok a törtért...
-
Balinov
titán
Éretm.MInőségi darabnak tűnik az nem vitás.
Érdekelni érdekelhet,de lassan eljutunk abba a fázisba végre,ahol minden pénzt euróra kell váltani..Amúgy jó ár érte!
Homár pékfényezés. Kérdeznék: Li-s akksit (Olympusét) feltöltve a fényképezőben hagyva vagy abból kivéve érdemes/szabad/kell tárolni?
-
v.tom
őstag
válasz
Dorien #13240 üzenetére
Lassanmár érik a lapcsere, amíg még emberi árom meg tudok szabadulni a 939-től. Tom hogy nem menni e procim 115 fokon, az amd szerint is 71 fok a proci max hőméréklete
, amit kibír. Csak idegesítő hogy nem megyek semmire a hőmérővel. Egy ilyen laptól azért nme ennyit várna ez ember. Mondjuk más bajom sohasem volt vele, ha eltekintük attól, hogy nem tudom kicserélni az aktív nb hűtőt passívra, mert olyan idióta helyen van, hogy nem fér semmi oda a videokaritól.
Tegnap este vért izzadtam. Állandóan kikapcsolgatott a gépem. Nem tudtam elképzelni hogy mi az oka. Először kivettem, kihúzogattam mindent. Semmi. Utána kiszereltem a neonokat és a ledeket. (nekem egy külön "dobozba" vannak beépítve a vezérlések minden ilyen cucchoz. ami egy 5,25ös helyen van) Semmi. Szétszedtem mindent. Házon kívül jó volt. Gondoltam biztos az alaplap zár valahol. Kutattam szigetelő alátéteket. Beszerelem. kikapcsol.
Megmértem műszerrel. A házon volt kb 0,5V feszültség, ami állandóan ingadozott.
. Nagy nehezen rájöttem a gondra: A házba van építve egy ventivezérlő lcd-vel meg ilyenekkel gyárilag, és valahogy meghalt benne a vezérlés, és állandóan, véletlenszerű időközönként gondolt egyet, és rövidre zárt.
-
Flow
senior tag
válasz
Balinov #13340 üzenetére
Hát pl nem megy szét fél év alatt. A hátizsákom, amit a hirdetésben is említek egy 4,5 kilós notit+töltőt + 4 kilónyi fényképezős cuccot+egyebeket hordoz a hátamon, sőt, van hogy az állványt is viszem... és semmi baja. Már több, mint egy éves, de meg sem látszik a használat. Lowepro nagyon jó márka táskák terén.
Gari.
Van egy kihajtható védő"izé", amiheves esőzéstől is óv.
Nem szakad le a pántja, erős, tágas, normálisan ki van bélelve. Sok rekesz, mindenféle bizbasznak, övre is tehető például bringázásnál ez nagy előny.
Tényleg érdekel?
-
Balinov
titán
válasz
Balinov #13339 üzenetére
Híínye,akkor már inkább a tiéd.mégiscsak több fér bele.. Ez amúgy mivel tud többet,mint a 2-3k-s tatyók,amiket pölö a spárban,vagy a fuckarban láttam?
-
Flow
senior tag
Táska eladó.
-
Dorien
veterán
Ahh, ezt a jégesőt...
Csupa fehér minden. -
Balinov
titán
-
Balinov
titán
jövő héten? hát 7-4ig biztos nem,esténként,változó. tdm sem rossz,de úgy belejöttem az S&D-be,hogy a sima ffa vagy tdm már fura.mint a puszula azt nem értem,az cod2 szeró volt,qrva sokat jártam oda.szerettem,vagy csinálnak cod4 pub-ot is? vagy mi? a miénk ma indult,3 hónapra előre kivan csengetve,20slotos,miniadminnal,meg 10slotos TS-sel.
-
Dorien
veterán
Izgalmas hétvégi mutatványt űzök: WinXP telepítése PII-333MHz/128MB konfigra.
Legalább a vinyó gyors benne. -
Balinov
titán
Öröm és bódottá
COD4 kockák: mától megy a pub szerverünk 1.5-ös patch-cel. aki akar nézzen be.20 slotos:
62.112.194.67:28964 -
Flow
senior tag
Ahh, nincs korlátozás, visszatehettem 200-ra a fórumhozzászólások megjelenítését!!!
-
gs20
tag
válasz
Dorien #13310 üzenetére
Akkor Te is meg vagy áldva
De nekem már zsír az ipaqRútert belőttem, hálózatot megcsináltam, minden kafa
Zárójelben jegyzem meg, Jazzosnak igaza volt, a Tp-link, meg szar smc közt tényleg ég és föld a különbség. Kb 5 perc alatt minden klappolt. Előző smc rúternél két napig vért izzadtam mire ment minden -
gs20
tag
Na egy gyors helyzetjelentés: memtest lefutott, hiba nincs. Cpuburn 2.5 órát ment, hiba nincs. Bios frissítve. Ezek után próbáltam, az ipaq a cd íróval, a 10es és a 80as vinyóval mindenféle pozitúrában megdugva, de sehogy nem jó neki. Erre berágtam és szétborítottam a hamradik gépet is itthon. Láss csodát, az eldzsííí dvd íróról hajlandó bútolni! Tehát a sanyi nem tetszik neki valamiért
Most azon küzdök, hogy a 80as vinyót megegye. simán 16 gigának látja, ha ráteszem a capacity limiter jumpert akkor 33nak. egyelőre küzdök, hogy hátha látná 80nak, de félek marad 33
Mindenesetre másfél nap után már ez is némi eredmény
-
Flow
senior tag
Egy maydayen kb dupla ennyi a név. És fele ennyi a belépő, miért választanám hát ezt? Vagy pl Kecel. (jó, tudom, aktuálisabb példát is mondhatnék) Vagy flörtben is volt már egyszerre két nagy név.
NA mind1, nem győzködni akarok, vagy ilyesmi, de nem látom az okot a 15k-ra. És csodálkoznék, ha dugig lenne emberekkel.
-
Coyot
őstag
feribácsi erendezte...
te meg a kemény munka mi
Flow:
Én nem tudom de ha csak a fent említett két név lenne valami buliban, én nem röhögném körbe... valami biznányára van benne h A sensation,de most h itt van kisshazánkba, simán bevállalható(részemrő ugye cask lenne ha lenne rá zs) szerintem -
Flow
senior tag
Persze, hogy mondanak. Mindegyiket fogják hallani 2 órán keresztül. Ezért perkálnak 15-öt. Mondjuk pl picotto meg kleinenberg is messze vannak trancetől.. Pont ezt írtam az előbb, hogy ilyen vegyes lett, mindenkinek jó lenne, de szerintem az úgy nem járja.
Szerintem az emberek nagytöbbsége azért megy, mert ez A sensation. Ha más névvel futna, ugyan ezekkel a dj-kel, mindenki kiröhögné őket. Így csak majdnem mindenki. Persze ha nem számítana a pénz, én is mennék, de ennyiből 2 fullos buliban érzem jól magam. Vagy 3-ban. Tahát mi az értelme a "zenéért menni"?
Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest