Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Cizio
aktív tag
Slayer a fórummal bíbelődsz mostanában ....????
-
oti69
csendes tag
sziasztok!
ha érdekel vit, vagy ismertek vkit akinek kéne a game, annak szólok hogy eladó nálam egy eredeti(eredeti doboz, 2cd, 2db kiskönyv). kb 2 hónapot játszottam vele, van az accounton egy 14.szintű elementalist/necromanta. Miután megvetted meg lehet mindent változtatni, e-mail címet, nevet, jelszót. Kb 6 ezer lenne, de lehet alkudni és ajánlatokat tenni, de ezt miond e-mailben légyszi,mert nincs sok időm ide feljárni. Az e-mail-eket ide küldjétek:
otottadam@freemail.hu -
Dao
tag
Zenty...kiléptél már a SCOGbol? Kik vannak/voltak még bent?
LOL...méghogy megállt az élet. Épp most kezdődött el a világbajnokság.... -
Zenty
őstag
Pl az új területek nekem még nincs meg és ahogy észrevettem hencsekel kicsit nehézkes lenne végig vinni
!
Egy páran együtt megcsinálhatnánk?
Egyébként igen egy idő után pvp marad ,bár hamarosan kell jönije a kiegészitőnek ami remélem nem csak a pvp-re fog hajazni...
[Szerkesztve] -
yerico
senior tag
basszus, de régen nem nyomtam már gw-t
. Ezek szerint nem halt ki teljesen az élet még. -
Cizio
aktív tag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Én viszont szeretem a PvP-t
mondjuk szerintem miután végigvitted a játékot 3x és minden küldit megcsináltál fejlődési lehetőség csak ott van... -
Zenty
őstag
Valóban elöször avval kéne foglakozni hogy legaláb taguk legyünk lol
! -
Cizio
aktív tag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Na gyerekek én mondanék egy kis bevált dolgot.... a régi SCOG-ból Expect The Unexpected (''számíts a kiszámíthatatlanra'') (XP) vé alakult.
Igazából a SCOGnak volt egy honlapja mi egy idő után már annyire nem is működött inkább az SG-n csináltak egy fórumot.
Ott lehet különböző topikokat nyitni, zárolni a fórumot.... szal igazából mindent ami egy guild működéséhez kell... a honlappal nekem csak annyi gondom van, hogy elég időigényes a karbantartása és én ezt pl senkitől se várnám el, hogy tegye...
szal szerintem egyszerűbb ez az alternatív megoldás... igaz nem olyan dizájnos, de a célnak megfelelő.
Amit pedig sajnálok... már a guild historyban nem látszódik, hogy megalapítottam a guildot

és kár, hogy a palástot sem írták ki oda... pedig azzal is sokat dolgoztam 

de itt van az önfényezés vége....
de elöször csak annyit kellene tenni, hogy bécónéni végre valakit előléptessen officernek és akkor legalább invitálni lehetne.... szerintem küldjünk neki termérdek sok levelet e miatt majd csak észreveszi...
Ja és egyébként remélem a guild alapötlete megmarad... a célja a játék megismertetése és a jó hangulat volt, nem pedig egy kifejezett PvP guild. -
Slayer Valor
őstag
válasz
nofreenick
üzenetére
Alap betűtípus tökéletes lesz

-
nofreenick
aktív tag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
ezt az élet nagy kérdései között tartom számon

milyen betűtípust használjunk az oldalon? először ezt kéne eldönteni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mint mondottam, szívesen besegítek az arculattervezésbe ha gondolod...
-
Slayer Valor
őstag
válasz
Steelheart
üzenetére
Aszondmármegnekem, hogy ki mondott neked olyat, hogy én e 107 fórumrendszert akarok? Rendes phpBB fórummotor lenne, amit ugye egyáltalán nem nehéz beüzemelni.
Kérdés... mi legyen a honlap címe?
www.adk.uw.hu/index.php
vagy.
www.kiskocsma.uw.hu/index.php

-
Slayer Valor
őstag
válasz
Steelheart
üzenetére
Bár sztem is kicsit túl korai, meg tök haszontalan lenne a dolog egy nagyonnéhány fős guildnek.
Azért lehet rajta dolgozni.... úgy is van egy 5 ember, akit valsz be tudnék csalakoztatni a guildbe
Nameg... téged ne érdekeljen azzal a hülye politikus fejeddel, hogy én mit csinálok

[Szerkesztve] -
nofreenick
aktív tag
válasz
Steelheart
üzenetére
...érdekes a dolog... ez amúgy saját téma, v vmi előregyártott?
-
Steelheart
senior tag
válasz
nofreenick
üzenetére
Öcsém olyasmire gondol, mint a néhai (
) GHun oldala (Bővebben: link), amit még igazából be sem fejeztem, de nem is fejlesztettem tovább, mert ugye idő előtt bomlott (f)el a guild.
Tehát egy sima e107 oldal fórummal, hírekkel, cikkekkel, feltöltési lehetőséggel, taglistával stb. A designon annyit lehet változtatni, hogy lehet hozzá témákat csinálni, ami egy valamicskét webprogramozáshoz, na meg gragfikához értő ember számára nem is oyan nehéz, a mikéntje le van írva elvileg az doc.e107.hu-n vagy hol, anno még olvastam, szal létezik
.
Bár sztem is kicsit túl korai, meg tök haszontalan lenne a dolog egy nagyonnéhány fős guildnek. -
nofreenick
aktív tag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
hát, figyelembe véve, h egyenlőre 4en vagyunk, talán korai még a honlapon gondolkodni
előbb inkább a tagok listáját kéne bővíteni... bár ahogy néztem a guildwars.hu-n a kocsma ott sem a magas létszámmal tűnt ki a tömegből 
...és mi van 1 ilyen guild-honlapon? esetleg besegítek a design-be
-
Slayer Valor
őstag
Egy kérdés

A Dalolo Kocsma-nak van már honlapja?
Mert ha még nincs, kéne csinálni egyet
-
Bubee82
őstag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Nah! Az üzlet elvi síkon nyélbe ütve.. Hamarosan én is tolom x1000 a GW-t

CAN'T WAIT!!!

Még x1 thx 4 ajánlat
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Zenty
őstag
Akkor szerintem én is kocsmázni fogok ha már ott voltam az alapitásnál
!
Ugy is a daloloba volt eddig a legjobb filing
Ui:
Ok ki is léptem a mostani guildbol, ha gondoljátok lehet invitálni!
[Szerkesztve] -
Bubee82
őstag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Köszi! Utána nézek h mit tudok tenni ez ügyben

-
Slayer Valor
őstag
Vadasz nemtudom, de Cizio kocsmázik
Bélanéni szintén, én is belépnék már, csak bélanéni soha nem akkor online amikor én
Kicskocsma újra életre fog kelni
Bubee82: Ennek az ipsének eheti hétfő óta van eladó GW-je 6k-ért, próbáld meg lealkudni úgy hogy 6k postaköltséggel együt
xjoewon(KUKAC)hotmail(PONT)com
Amúgy www.guildwars.hu-n is körül lehet nézni
De ez most friss ajánlat
[Szerkesztve] -
Slayer Valor
őstag
válasz
Bubee82
üzenetére
Ezt nézd át: Bővebben: link
5-6k-nál drágábban nem érdemes venni használt guildwarst, szal sztem a max amit költesz rá 5500 legyen
-
Zenty
őstag
Hi mindekinek! Sorry ,de mostanába nincs sok időm! A fő suli idő igényes!

De nem kell félni nemsokára vissza térek aktivaban
!
Egyébként mi történ a guildal ? Vadász se látom ciziot se? Vissza mentetek a daloloba vagy mih?
[Szerkesztve] -
Bubee82
őstag
Üdv all!
Nem tudna vki szerezni viszonylag olcsón használt, megunt GW-t? Acc is érdekel, sőt azt talán most jobb lenne, tekintve anyagi helyzetemet. -
Slayer Valor
őstag
Hát nem.... egyszeüen ez az ''eszement'' osztálytársam, már csaknem az 5. felhasználóját csinálja a Ph!-n
A neve amúgy ''Lord Gytron'', Cizio, biztos taliztál már vele...
Eddig nem is tudom mik voltak a felhasznevei....ezekre emlécem:
Peszka, Hullajo, Vigyorikám, Lord G. LLLooooLLLLLLL -
Lord G.
csendes tag
Hi.Én is játszom a Gw-wel .épp most nincs teamem mert kiléptem .nagyon fogyott az ember
.most épp a magimmajungelben vok .ott nem tok megcsinálni 1 missiot
.lvl 12-es a warriorom.ha valaki tud 1 jo guildet akkor pls szoljon nekem
.
-
gaborbol
őstag
Én körbejártam a várost a ''mer hülye azér nem vok''-ba volt a legolcsóbb 6990, és ott mindjárt meg is vettem.

-
nofreenick
aktív tag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
jahh, tegnap is regeltem 1 tízórás accra, amíg nem jön meg a teljes

-
Helló
Itt lehet igényelni kódot 10 órás próbajátékra Bővebben: link -
Slayer Valor
őstag
válasz
bélanéni
üzenetére
Nem baj
Amúgy a rúnákat (csakis elsődleges kaszthoz tartozó rúnák+vigor rúna) úgy tudod alkalmazni, hogy kétszer katt a rúnára, és az egyik páncéldarabra, és benne is van. De ha van az egész ruhaszetedben 2 ugyanolyan falyta rúna, az egyik nem fog érvényesülni. Ezért minddből csat egyet lehet
Rúnákat Rune Trader-eknél tudsz venni a nagyobb városokban (Ascalon City; Lion's Arch; Henge of Denvari; The Amnoon Oasis; Droknar's Forge) A rúnáknak 3 szintjük van: -Minor; Major; Superior; A minor semminél nem vesz le életet ha használod, de a major/superion mindig (kivéve a major+sup vigor/major+sup absorb[warriornak]) Major: -50 halalth; Superior: -75 health, és persze az adott attribhoz 2/3-at ad.
Vannak rúnák, amik elég magas áron voltak/vannak. Pl van a sup absorb meg a sup vigor (ezek a legjobbak), most az absorb asszem 75 platina körül mozog, a vigor 35-40 platina. (volt mikor mindkettő 100 pl volt)
Nos, én egy Rune of Major Vigor rúnát adtam neked, ami ha belerakod a páncélodba +40 életet ad, ami kezdetnek is már nagyon jó. Javaslom, a többi 4 páncéldarabodba is vegyél csakis minor rúnákat (va lesz rá elég életed, ha szeretnél, vegyél major/sup-ot is
). Ranger rúnák ha jól tom 100 arany mindegyik minor. Én mindegyikböl vennék, mindegyik külön-külön az adott attrib-hoz ad 1-et - 1-et.
-
válasz
Slayer Valor
üzenetére
bocs, megint kidobott a game, meg amúgy is mennem kell.

-
Slayer Valor
őstag
Hmmm, arra gondoltam, hogyha majd Kiskocsma tagjainak létszáma eléri a 10-15öt, frissíthetnénk a GW.hu céhlistáján a klán info-t

-
cloud2
tag
mivel ugye én a Crown Clanban leledzek, remélem nem veszi sértésnek egyik volt GH tag sem, ha a friend listámról zaklatom majd néha

-
Slayer Valor
őstag
Abból a 20 onlineból min 10-15 mindig newbie/ez a beszélgetés szintű emberek voltak
40 főből meg csak 10-15en voltak, akik normálisak is. De ritkán volt olyan h ergyszerre közületek 10en is fenn lettetek volna
Max 5en egyszerre, a többi majdnem mind Marko Hun/Desak Brigi feeling
-
yerico
senior tag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Abból a 40 főből max 20 volt egyszerre onlány, és nem tapasztaltam sohasem vitát nagyon, hogy ki menjen hova.
-
-
XinAgent
tag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
engem meg senki se hiányol

-
Slayer Valor
őstag
válasz
Steelheart
üzenetére
Ki mondta neked, hogy a GH azért bukott mert 40 fős volt? Szó sem volt ilyenről...
LoL
Cizio: Én nem teszem ignore listára, ugyanis ha rossz kedvem van, mindig felvidít az értetlenkedésével ha épp online...
De hagyjuk szegényt, van nála 5 évvel idősebb is aki Sokkal rosszabb nála

-
Cizio
aktív tag
na ezt eléggé érdekes volt még olvasni is... sztem ilyenkor kell ignore listára tenni az embert...
-
Steelheart
senior tag
Ja ha már írok ide, itt egy különös eset, ami öcsémmel, azaz Slayerrel történt, én meg javasoltam neki a screenshotot.
A nem témáról szóló szövegeket (pl Minotaur Horn fölvétele meg hasonlók) kivágtam a jobb olvashatóság érdekében, a nevet meg ugye nem illik ott hagyni, így etikusabb. Bár a volt GH-n belül azért a töbség szerintem tudja, kiről is van szó... 
[Szerkesztve] -
Steelheart
senior tag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
A GH nem azért bukott, mert volt benne 40 fő, hanem mert ebből a 40ből minimum a fele örök n00b volt és még egy-két ''apróság'' miatt. Igazság szerint, ha lenne külön accom, belépnék az fGf-be, a GH jogutódjába, ahol a normálisabb ex-tagok tartózkodnak.
-
Cizio
aktív tag
válasz
nofreenick
üzenetére
Ezt igazán majd egy guild életében lehet megtapasztalni hosszabb távon...
Általában a problémák akkor jönnek ha sokan vannak bent és mondjuk csak 8 fő mehet a Tombba, a többi kimarad és az nem olyan jó dolog.... de ez csak 1 pl. megbeszéléssel mindent lehet. -
nofreenick
aktív tag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
mit értetek azon, h ''kezelni'' kell ennyi embert? bocs

-
nem, én még tartom a frontot

sőt már ketten vagyunk, de ha te is belépsz, meg azok is, akik eddig ígérték, elérjük a 10-et is
én sem leszek túl aktív, ezért is fogok kinevezni valaki mást vezetőnek
nagyon király lenne, ha ebben tömörülnének a PH!-sok, és ez lenne az egyik legnagyobb magyar céh. ha sokan lennénk, nem számítana, hogy van egy-két lézengő is
[Szerkesztve] -
cloud2
tag
crown clan-ba is be lehet lépni, ha valaki szeretne...
nincs guildhall még, a célunk pedig (persze a pvp mellett): új életet és koronát Ruriknak!
-
Dao
tag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Zenty és Cizio is nálunk van. Zenty nem nagyon játszik, illetve be szokott lépni, de a guild életében nem igazán vesz részt. Cizio már annál inkább, főleg ha meglesz az uj gépe.

Bélanéni am priviztem rád, de nem válaszoltál...
Amugy pár hónapon belül valszeg ladder-reset.
Üdv:
The Godfather [SCOG] -
Shabranigdo
tag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
A Dalolo Kocsma a neve és guildhall nincsen,csak palást.jelenleg én és Bélanéni vagyunk benne
-
Slayer Valor
őstag
válasz
bélanéni
üzenetére
Ne offoljunk, jó ez itt

1 kérdés. Még mindig A Dalolo Kocsma a neve, vagy Kiskocsma?
Vagy ez valami minirövidítés?
Én szívesen belépek, páran még jönnének a GH-ból is.
Mégegy kérdés. : Régen meg lett véve a Kiskocsmának a Guild Hall vagy még nem? Mert ha meglett, akkor érdemes törölni a guildet, és újra indítani, ugyanis ha van már guildhall, ki tudja hanyadikok lehettek céhlistán
A céhalapítást, palástot, invitálást fizetem én ha kell
ez viszont off:
Régi GW-sek hová lettek? pl Zenty, Cizio...
Rég nem írtak ide... -
válasz
Slayer Valor
üzenetére
nem akartok visszajönni/belépni a Kiskocsma guildünkbe?

lehetne ez az official PH! magyar guild (ötlet by nofreenick)
-
yerico
senior tag
Valamit kezdeni kellene a GH maradványával, mert az elmúlt két napban nem sok aktivitást tapasztaltam a guildben. Az a 3-4 ember, aki aktívan bent volt, nem túl sok, és nem volt magas a kooperáció szinje sem, egyelőre nagyon leült a hangulat. Mivel mindhárom karakterem vagy végigvitte a játékot, vagy az uccsó küldetésre vár, ezért marad a többiek segítése, és némi csapatmunka.
Szóval normális csapatot akarok, a szintemnek megfelelő tagokkal.
Elolvastam a topicot is, ami a kiválásról szól, nem az én tisztem megítélni az okokat. -
cloud2
tag
na milyen a Sorrow's Furnace?
próbáltátok már? -
Steelheart
senior tag
Én olyant tapasztaltam, hogy a mesmer-necro-warrior-ranger csapat egy-egy ellent néhány pásodparc alatt leterített, úgy, hogy a mesmer fullmesmer volt, és a kondíciókat és hexeket kihasználva egy-két másodpercnyi brutálgyors (köszönhető fast castingnak) varázslás után pár ember már a földön feküdt. A ranger majdnem minden varázslatát megszakítja az ellenségenek, így nem is nagyon tudja magáról leszedni a hexeket. Persze ezt a kombinációt is 8/8-asban lehet a legjobban kihasználni, ha van monk is, és még 1 mesmer. Ebben az esetben már külön lehet választani az anti-castert és az anti-warriort.
Én speciel még nem próbáltam ezt, elém miatt, de ha lesz saját accom, biztos hogy indítok mesmert és megpróbálom. -
cloud2
tag
ha esetleg valaki guild hiányban szenved, a Crown Clan felvételt hirdet. Jelentkezés Yoro Yarell, vagy Roryn Greenmoon karaktereknél...
-
Dao
tag
válasz
Steelheart
üzenetére
Hát barátom, te sem találkoztál még spiker teammel.

Mert akkor tudnád miért kellett lebutítani ezeket a skilleket.
De legalább spirit spam nincs már hál'Istennek. Mostanában a smite a menő, de az se mind1, hogy van összerakva.
-
yerico
senior tag
válasz
Steelheart
üzenetére
A sebzést még egy dolog befolyásolja, és ez az témában az attribútumod értéke, ami max 16 lehet. Egy 12-es attribbal rendelkező egyed 60-as páncélzat esetén sebez 100%-ot, egy 16-os viszont 80-asnál. Az is igaz, hogy minden +40-es armor felezi a sebzést.
-
Steelheart
senior tag
Itt elég egyszerűen ki lehet számolni, mennyit is sebez vmi ténylegesen egy maxos cuccos warrioron: Bővebben: link
A tűz és egyéb sebzéseket, ahol nincs kiírva pl hogy nem veszi figyelembe az armort, vagy hogy x% páncéláttörő hatása van (mint lightingnál) ugyanúgy befolyásolja a harcos alappáncélja is. Ha vkinek pont 60 armorja van, az jelenti azt, hogy pont annyit sebzel, mint ami a skill definícióban szerepel nálad.
Eszerint a Phoenix, ami 60 armoron sebezne a melletted álló ellenre 105+86-ot (=191) 14es attribon, az egy warrioron sebez 135-öt, nem számolva a pajzsot (mondjuk ez hammeresnél nincs is) és az esetleges +defense-et vagy ele sebzés elleni defense-et. Ha csak a pajzsot számolom, a sebzés máris 102, és neadjisten magára rak pár monk cuccost, amivel te nem nagyon tudsz mit kezdeni, máris meg sem érzi. Mondjuk ha egyenlő, vagy csak nem sokkal kevesebb armorod lenne mint a W-nak, te győznél, de így nemnagyon. Igaz, arra esélyed van, hogy más spellcastrerekre 191-et sebezz vele. A legnagyobb gond az, hogy az ele skilleket PvP-hez képest túl sokáig tart megidézni, egy hammeres w, hiába nincs épp pajzsa, simán kiüt egy egyszerű skilljével, míg te másodpercekig csak töltögeted. A másik, hogy egy Mesmer a fast castingjával másodpercek alatt többszáz DIREKT DMG-et vihet be, azaz mintha nem is lenne armorja az ellenségnek, legyen az Warrior, Ranger vagy akár Monk, több olcsó varázslattal, amiket így nem is egyszerű folyton megszakítani. Elének nem sok ilyen skillje van, az is earth-on belül. Én azt mondom, hogy ele használható, de nála sokkal jobban használhatóak minden funkciójára más kasztok PvP-be.
Igazából a mostani balance-change nagy hibájának tartom, hogy az ele air spelleket nemhogy erősítették, hanem pont a legjobban sebzőt, a chain lightingot tönkrevágták mint a francot. Én a helyükben inkább az egy célpontot sebzőket emeltem volna kicsit meg, pl Lighting Orb-ot meg hasonlókat, hogy érjen is vmit az ember.
Sajnos a legtöbb külföldi elite fórumon ezeket írják, egész jó helyű ladderes klánokból is, és kénytelen vagyok hinni nekik. Szal én, Vilnor Rubinheart karimmal asszem egyelőre megmaradok a PvE-nél
Bár most suli miatt talán arra sem lesz időm... Fene vinné el a 11. évfolyamot, már első nap leterhelnek házikkal 
[Szerkesztve] -
Slayer Valor
őstag
Phoenix-el késöbb már az lesz a baj, h lassan idézed meg, közben a mesmi ellenek megaszakítják simán. Föleg ha pvpben vagy, és tapasztalt mesmerekkel van dolgod. Energy storage: elején max 6, fire 9nél feljebb, aztán fire skilleket hazsnálj, meg necrokat. Necronál amúgy még mindig javaslom a death magicet

-
Xelo
addikt
10es vok... Elementalist/Necro... Goddam Hellfire a nevem a gameben és amerikai serveren nyomom. Most az Necro cuccaimat hanyagolom, feltolom kicsit az energy storaget aztán azt is, mert abbol viszont nagyon, NAGYON sok skillem van. Phoenix szerintem egy nagyon jó skill, fire ball sem rossz.Imádom a karim

-
nofreenick
aktív tag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
azaz... tudtam, h van itt a PH!-n 1 hasonló nick, csak nem voltam benne biztos, h te vagy az
én Shan Tosh néven voltam... meg ha minden igaz leszek még ma este is... -
Slayer Valor
őstag
válasz
nofreenick
üzenetére
Aha, akkor tutira te voltál
Valoryn The Slayer voltam.
-
nofreenick
aktív tag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
asszem tegnap veled beszéltem, bélanéni helyett... ehhez nagyon hasonló a neved ugye? nem tudtam pontosan megjegyezni
én voltam tegnap bélanéni accával... -
Slayer Valor
őstag
válasz
Vigyorikám
üzenetére
LoL... figyi, ne csinálj több felhasználót, még banolva leszel... Tudom hogy te vagy az Hullajo/Peszka....(mármint PH!-n már regisztrált felhasználóid...)
-
Vigyorikám
csendes tag
Hi én is játszottam a guild wars-szal de kaptam 1 trojait és anyámék elrejtették a gamet:

na hhát ez van pedig már lvl 10 -es voltam
talán slayer valortól megkapom jövőhéten vagy ha nem akkor valamikor máskor valaki mástól
nah további jó játékot kívánok mindenkinek aki játszik a gammel
-
sziasztok srácok, kölcsönadtam néhány embernek az Acc-omat, emiatt ne csodálkozzatok, ha a nekem szóló üzenetekre esetleg nem reagálnak. sajnos nincs időm játszani, de ami késik nem múlik.

-
yerico
senior tag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
A phoenix sebzése összeadódik a két része miatt. Ténylegesen ütöttem már vele 270-es damage-et PVP-ben egy warrior ellen.
Jelenleg olyan 160-at sebez a sajátom a spell kiírása szerint. Ezt persze befolyásolja az ellenfél mágiaellenállása, de ez köztudottan nem a warrioknál a legnagyobb. A kiíráshoz képest felfelé is eltérhet, és el is szokott. A gépi ellenfelek egy része kifejezetten érzékeny a tűzre, mint a mergoyle-ok, náluk a duplája is összejön ennek, így volt ezzel az említett warrior is.
[Szerkesztve] -
Slayer Valor
őstag
Azért phoenix-el ne túlozz.... 14es fire magicen 105-öt sebzek vele alap!!, és warrioron ez max 80at nyír. Bár már az is sok... ele skillekből Már nmicsenek egy ütésre 150 fölött sebző cuccok
Persze ha mellettem van a warior, akkor azért könnyebb leszedni pillanatnyi életéből 130-at...
[Szerkesztve] -
cloud2
tag
ha esetleg lenne valakinek eladó cd key (esetleg login stb.), persze materiális javak (doboz, CD) nélkül, olcsón
keressen!
Tesómat bolondítom a saját accommal és belelendült... -
yerico
senior tag
válasz
Steelheart
üzenetére
Azért ne nézd le az elét. A régi E/N elém pillanatok alatt bevitt 4-500 pontnyi sebzést egy warriornak (meteor shower, hogy ne szakítson meg, ha jól időzíted ,akkor pont akkorra sül el, mikorra hozzádér...phoenix, 150-270 damage ellentől függöen, lava, inferno), és az ellenfél máris fekszik. Megfejelve a necro cast életelszívó varázslataival a warrior feküdt ki gyakrabban, mint én.
Hova kellene beregisztrálnom magam a castba?
Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black - Karcmentes állapot - 2029.02.26 garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

phpBB fórum. Oldal úgy is fölösleges, nincs értelme

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A neve amúgy ''Lord Gytron'', Cizio, biztos taliztál már vele...