Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Slayer Valor
őstag
Na, Zenty én is gratulálok az avatarodhoz, nagyon jó lett szerintem
GW Powa!
Hamarosan nekem is lesz egy, már csak várjuk Basht
''Slayer Valor!
Az egyik legjobban sikerült kép, mindössze annyit kérnénk, hogy ha az arcszínén, illetve a szakáll színén lehetne kicsit világosítani, akkor tökéletes lenne.'' - by Bash
Vühühü, már megvan a kép, csak várunk
megintcsak jujjdeváromjujjdeváromjujjdeváromjujjdeváromjujjdeváromjujjdevárom
-
Slayer Valor
őstag
Hmmm, kiváncsi vagyok ez fennt lesz e normális videoként gw.com-on

Egyébként tényleg nagyon egyiptomi... pl malom
Ellenek se rosszak,meg sivatag nagyon odavág.... crystal desertet agyon nyomja 
Más: ''Nightfall Prerelase Package Announced: Bonus Items, Trial Key, Character Slot, and More!''
Az már biztos, h minimum 1 kari sloot kapunk ha megvesszük a gamet, de sztem lesz az 2 is, mint FC-nél
[Szerkesztve] -
Slayer Valor
őstag
hát ne lenne rossz gyngíteni... kicsit nagyon durva... 4 dervis jött ellenünk random arénába, és 15 mp volt a harc...
Ahogy mondtad msn-en Zenty, ennyi erővel csinálhatunk egy saját gildot, 8 dervist egy gvgre, oszt lehentelünk midnenkit
Na szal ezért lesz dervis legyengítve, ebben biztos vok
-
Slayer Valor
őstag
Senki nem tud paragonból nő karit csinálni, dervishből meg hapi karit csinálni, vagy csak én nem tudok?:S Mert ugye a régi factions hétvégére meghívott accon vok, és lehet h itt nem lehet, ugyanis ez csak pvp hétvégékre van

Egyébként sztem dervis nagyon jól néz ki
jó kis ruhát, és egy hatalmas kasza!!
Paragon meg egy igazi kékszemű.... khm.... egy nagykoponyájú buzi...
ezért nézném meg milyen a nő kari, talán az jobban néz ki.. -
-
Ősember
őstag
elolvastam a cikkeket (neten lassan megy.... nem birok monitorrol hosszu távon olvasni
) és ami számomra nagyon fájo, hogy városon kivül nem találkozol senkivel csak azokkal akikkel partyban vagy 
én ryl-el játszottam (az uj fajtával) és ott mindig a harctéren csatlakoztam valkihez, nem álltam neki a városban uj arcokat keresgélni... nagyon jo lenne kiprobálni a játékot, de 7k a találomba sok... esetleg valaki kölcsön tudja adni?
-
Slayer Valor
őstag
Én úgy halottam lesz vmi észak amcsi beütése is, na midnegy... afrika oszt kész
Tök jól megcsinálták, régi egyiptomiaknak is ilyen nagy labdafejük volt, mint a paragon hapsinak
a többin nem nagyon látom csukja, meg haj miatt. Lesz két új warrior megint
tehát lesz eddig 4 közelharcra kifejlesztett kaszt;) Warrior, Assassin, Paragon, Dervish.
Dervis tök jó lesz, majd megyünk halálkodni egy jó nagy kaszával![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Paragon meg pajzsal, meg lándzsával fog rohangálni. Egyre jobban várom!
csak legyen miből megvennem, egyenlőre 1k alig van rá, és a nyáron egy fillért nem tudok összeszedni

-
Zenty
őstag
Bots Banned 6 July 2006
In order to maintain a solid game economy, we constantly monitor the game for the use of cheats and exploits. Over the course of the last week, we banned more than 4,000 accounts of players using ''bot'' programs intended to mine the game for gold and items. The use of such programs is strictly against our User Agreement, and their use can have a negative effect on the game's economy and on all players who play the game legitimately. We will remain diligent on the matter of bot use, and will continue to take action against those accounts involved in such use.
gw.com -
Slayer Valor
őstag
-
Steelheart
senior tag
Ez jó fejlesztés lesz, nem fogják elhasználni a materialok a helyet - annyira
Mert azért valljuk be, az a 250/alapanyagfajta kicsit kevés néhány esetben 
Mod: bár már tényleg gondolhatnának az aukciósházra is, mint soron köv. feljesztésre, mert nagyon bekívánkozna...
[Szerkesztve] -
kovsol
titán
-
-
Zenty
őstag
Mondjuk ha sokan vesznek slotot akkor evidens böviték a servereket,de szerintem, végtelen slotot ez a pénz se fedezi
( ahoz már minimum havidij kéne)
Ha pedig végtelen számba lehet venni mégis az poén lesz...
Már akkor elöre várhato hogy a japo fanaticok azon fognak versenyezni ,hogy kinek van több slotja...
[Szerkesztve] -
Slayer Valor
őstag
Factonbe a 2+ slot hely tutkó meglesz. De ezt a slotos dolgot, h lehet venni, sztem vmilyen szinten korlátozzák:/ Pl ne lehessen 5nél többet vnni... végén még túlterhelődik a serverük, oszt az nem jó.
Mellesleg ha missiokért is fizetni kell, én megölöm az összes ANet-eset, csak nemtom hogyan
Aktív témák
Hirdetés
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS32FG812SUXEN) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BONTATLAN ZSÍR ÚJ MSI RTX 5080 16G INSPIRE 3X
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- darkFlash Shadow Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

''

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

És jelenleg is feltöltés alatt áll

Méghogy ráfizetéses lenne a havidíjmentesség...

majd talán mire kijön a C4, addigra megveszem C3at...