Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
és meddig toltad? beértél a városba?
mert nekem amikor beértam akkor igen swappolt, igaz hogy alapból vagy 400mega az 1Gigámból levan foglalva.... meg amikor a kocsmából ki be rohangáltam... izéé HDRt te hol találtál benne? én mindent maxra, onra nyomtam de egy szem HDR efektet sem láttam... van benne tömkeleg blur efekt.. de mást nem vettem észre... meg egyébként naon jó játék, van benne bullet time, ha feltöldtődik, akkor FPS nézet, ha kell, meg norm TPS nézet.. a lovat kicsit kellet szoknom, mert én NFSszerüen akrtam irányitani
megyek 1000rel, fék, becsuszás.. tolatás.. de ez lóval nem megy
kell majd neki eg ykis tuning
1ébként meg naon érdekes lehet a sztori is, mármint ma ujrakezdem a gamet mert wint ujraraktam.. a kezdet izgi.. bár ilyesmit szokhattunk meg western filmekből..
szerk: továbbra is azt mondom: KELL NEKI A MEMÓRIA! mert az egész várost meg mindent, egybe próbálja begyömöszölni.... az egész.... helyszint... szal nekem játék közben egyszer se töltött, egy percre sem, klipp után folyt köv volt rögtön, ezért tudom hogy a memóriába töltögeti egyfolytában az elemeket, igy biztos kell neki sok ram akárki akármit fog mondani.. ha neki jól megy, örülök.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mert nekem amikor beértam akkor igen swappolt, igaz hogy alapból vagy 400mega az 1Gigámból levan foglalva.... meg amikor a kocsmából ki be rohangáltam... izéé HDRt te hol találtál benne? én mindent maxra, onra nyomtam de egy szem HDR efektet sem láttam... van benne tömkeleg blur efekt.. de mást nem vettem észre... meg egyébként naon jó játék, van benne bullet time, ha feltöldtődik, akkor FPS nézet, ha kell, meg norm TPS nézet.. a lovat kicsit kellet szoknom, mert én NFSszerüen akrtam irányitani
1ébként meg naon érdekes lehet a sztori is, mármint ma ujrakezdem a gamet mert wint ujraraktam.. a kezdet izgi.. bár ilyesmit szokhattunk meg western filmekből..