- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Titmouse09
aktív tag
Ma megjött a gumibroker.hu-ról a TS860. 20-án rendeltem, elvileg nem volt saját készlet.. Nem rossz időt futott így
Nem értem miért írta a másik webshop, hogy nem beszerezhető időben..
DOT 4518, szóval annyira nem ócskák még
Holnap felkerül, kíváncsi vagyok milyen lesz (miután bejáródik kicsit). A most fent lévő régi téli szettel nem mernék hóban elindulni, pár napja az esős időben már csúszkált induláskor.Kicsit előrevetítve a tavaszt, ha már ennyire belemerültem: A nyári szett felemás. Fele valami öreg Goodride, másik fele tavaly vett Matador MP16 Stella 2. Mit gondoltok, mi lenne a logikus lépés? Kiegészíteni egyformára, vagy valami jobb (pl. Semperit Comfort-Life 2) szettet venni? Most néztem erről a Matadorról tesztet, hát izé.. Lehet nem a legjobb döntés volt akkor megvenni, viszont sürgősen kellett és a lehető$égek is korlátozottabbak voltak..
Méret továbbra is 155/70R13Külön érdekes, hogy a Semperit gumi mennyit változott 3 év alatt [link]
-
Titmouse09
aktív tag
Üdv! Megrendeltem 4 TS860-at, de visszaírt a webáruház, hogy nem tudják beszerezni. Próbáljam meg szerintetek még máshol is, vagy ha nincs a gyártónál, akkor nincs.
Esetleg érdemes lehet még várni kicsit, hátha lesz? Egy régi téli gumi van a kocsin.Ha mást kell választani, mit lenne jó? Látom volt ajánlás mostanában Polaris 5-re, Firestone WinterHawk 3-ra. Jobban átgondolva az autó tavasszal megy a legtöbbet, télen kevesebbet. Viszont nem akarunk most spórolni rajta, ha már rászánjuk legyen jó. Még egy árva ABS sincs szegényben, így legalább a gumi legyen a jobbjából
Ja és nem kifejezetten városi közlekedés, inkább főutas városközi.
-
Titmouse09
aktív tag
-
Titmouse09
aktív tag
Sziasztok! Lassan eljön a csere ideje, így venni akarok új téli szettet.
Ezek közül a boltok közül melyiket tudjátok ajánlani / honnan érdemes venni? Próbáltam itt a topikban rájuk keresni, de nem sok tapasztalatot találtam, illetve elég sok bolt árulja.
Nokian WR D3 155/70 R13
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- Apple TV eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest