Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyll
őstag
Sziasztok!
Tudtok esetleg olyan gumis helyet Pesten, ahol ma vagy holnap tudnának fogadni egy 17"-es kerékcserére, és nem horror áron dolgoznak? Mi scusi..
-
Wyll
őstag
válasz
tboy93
üzenetére
Na kinéztük, ez lenne a cél felni a kis Yarishoz. A BBS elvileg jó minőség

Két kérdés:
(1) 5.5J helyett 6J a mérete, ez ugye azt jelenti, hogy fél collal szélesebb a felni, ez jelenthet problémát? Felmegy rá a 175/65R14 kerék?
(2) Az agymérete (ez nem tudom mit jelent) ennek 60.1, a miénk meg gyárilag 54.1, szintén az a kérdés, hogy baj-e ez az eltérés?Illetve ez a kettő együtt így már nem túl nagy diffi? Jó lesz ez így?
Laikus vagyok, tudom
2ozzmexy (43450):
Köszi az ajánlást, messze a tiéd lenne a legolcsóbb megoldás, de bnőm mindenképp alufelnit szeretne
-
Wyll
őstag
Sziasztok!
Alufelnit szeretnénk venni a párom Yaris-ára (1.3VVTi, 2005-ös, P10-es), hogy ne a gumit kelljen mindig felteteni és levetetni ugyanarra felnire/-ről.
Téli gumi már van, 176/65R14, ehhez kéne egy semmi-extra alufelni.
A wheel-size.com adatbázisa alapján 5.5Jx14 ET45 kell nekem, 4×100as osztókörrel.Honnan érdemes vásárolni? Mik a jó boltok, ahol normális árak vannak? (Esetleg használtat is érdemes nézni, vagy az felejtős?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Diablo IV
- Windows 10
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- Dualtron Popular dual motor 14Ah, szervizelt, +új gumi
- Xiaomi Robot Vacuum E10 robotporszívó
- HomeAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest