Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Habemus papam
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
faster
nagyúr
válasz
GumisPeter #629 üzenetére
Hát, hirtelen nem is tudom, milyen felni kéne, olcsó, vagy inkább szép és jó, majd meglátom, hogyan alakul az anyagi helyzetem a közeljövőben. A kocsi egy Toyota Startlet, 1,3-as, az a változat, amelyiket 96-tól gyátottak (és 96-ban is gyártották)
És zöld
Egyelőre annyi a bajom, hogy egy felnim már teljesen tropa, és most a pótkerékét használom, de lehet, hogy az összeset le kéne cserélni. Olyan felni kéne, ami bírja a kátyúkat. -
faster
nagyúr
Elnézést kérek, ha már kérdezte volna más előttem a topikban, de hol lehetne a neten utánanézni annak, hogy milyen kocsitípusra milyen felni és gumi jó?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Scooter 4
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- ÚJ, BONTATLAN Bespoke AI Jet Ultra álló porszívó 400 W - GYÁRTÓI garanciával
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest