Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Firstaye
tag
válasz
Palesztin994
üzenetére
[link]
Ebben a videóban 5. perctől full kezdők ráütős módszerrel simán leszedik ezt a fajta kerékőrt. Nálad nehezebb dolguk lenne, mivel benne ül a furatokban az anya. Elrettentésnek amúgy jó, hogy hirtelen felindulásból ne vigyék el, de túl nagy akadályt nem jelent egy ilyen. -
kelly416
veterán
válasz
Palesztin994
üzenetére
Oh, látom már aug.-ban is beszéltünk ugyanerről. Akkor én békén hagylak, már egyszer válaszolgattam, most hagyok mást kibontakozni.
-
kelly416
veterán
válasz
Palesztin994
üzenetére
Ez a kerékőr szerintem a buta hiperpigmentált gyerekek ellen véd csak. Akinek ez a felni kell, kinézi a helyet és a kerékőrt, még ha nincs is raktáron, rendel egyet hozzád hasonló pénzért és van négy felnije. Egyébként szívatod magad meg max. a gumist, de jó eséllyel neki is van hozzá "kulcsa" a polcon.
Egyébként azon a 1,5mm-en nem múlik szerintem, nem túl rövid a kerékőr sem. A Te anyáid mélysége 34mm, a kerékőröké 32,5. Max itt lehet problémád, kilógni nem fog a felniből ez sem.
-
rbalint88
veterán
válasz
Palesztin994
üzenetére
Valoszinu egyszerubb ebay/aliexpress/jofogas/facebookrol az utangyartott felnihez venni kulon kupakot. Ha mazdasat nem talasz, akkor univerzalis, jel nelkuli kupak es mazdas matrica a megoldas.
-
Dorien
veterán
válasz
Palesztin994
üzenetére
Ha olyan autód van, aminek csak a téli garnitúrája ~700e Ft, akkor alap a casco. Szerintem felesleges túlzottan aggódni a kerekek miatt, ha a sokmillás autót is simán trélerre tehetik. Persze ez a 13e Ft-os kerékőr nem tétel és ekkora értéknél észszerű befektetés, csak mindig legyen nálad az egyedi szerelőfej, ha esetleg gumisra lenne szükséged...
-
tzabo
tag
válasz
Palesztin994
üzenetére
Gyáriból lehet, hogy csak néhány féle van, de pl a Mcgard az eléggé egyedi.
-
Reggie0
titán
válasz
Palesztin994
üzenetére
Ha csak neha parkolsz utcan, akkor nem valoszinu, hogy csak ugy elviszik a kerekeket. Amit visznek azt jellemzoen kifigyelik.
-
Reggie0
titán
válasz
Palesztin994
üzenetére
Vegyel kerekbilincseket es rakd fel a kerekekre
Az nem csak a kerektolvajtol ved, hanem a kozteres bilincsetol is. -
blakey
titán
válasz
Palesztin994
üzenetére
Casconak van értelme, kerékőrnek nem sok, felesleges pénzkidobás. Amit el akarnak lopni, azt úgyis elviszik, cserébe sok szívással, szívatással járhat.
-
kelly416
veterán
válasz
Palesztin994
üzenetére
Bakter. Nem olcsó. Szerintem aki felkészül és tudja, mit akar lopni, annak nem fáj max. 1x szimatolni, másnap vissza menni a megfelelő kerékőrhöz való szerszámmal. Magad is látod, beáldoz 13200+posta lóvét és megvette ennyiért a 4 kerekedet. Plusz mindenki másét, aki ilyen kerékőrrel védekezik. Ebből már jut befektetni a következő 10-12 fajta kerékőrhöz való kulcsra és még kávéra is fussa.
Persze a buta egyszerű alkalmi tolvaj ellen meg a féleszű marhák ellen jó, és ilyen kérekek mellé nem is nagy kiadás. Ennyit érhet a dolog simán, csak akkor legyen mindig elérhető a kerékőr kulcsa.A kérdésedre meg "igen" a válasz, ez jó lehet hozzá. Bár van "forgókúpos" kerékanya, szerintem kellene legyen ugyanilyen kerékőr is, ahol az alátét kúpos, mint az alufelni csavar belső fele. Én a helyedben akkor már ilyen kialakítást keresnék, ha a többi anya is ilyen.
-
kelly416
veterán
válasz
Palesztin994
üzenetére
Magadat akarod szívatni, vagy a gumist? Mert aki lopni megy, úgyis leszedi a kerékőrt is 1 perc alatt.
Szerintem. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Palesztin994
üzenetére
Toluk vettem gumit most tavasszal, nekem nem volt gondom veluk.
AKH-t nezd meg esetleg, neha ott is jo aron van gumi.
-
yodamester10
őstag
válasz
Palesztin994
üzenetére
Én biztos nem vennék,vegyél a MARSO-tól
-
No.01
addikt
válasz
Palesztin994
üzenetére
En telre biztosan legalabb 1 merettel kisebbet vennek...
-
yodamester10
őstag
válasz
Palesztin994
üzenetére
Nincs benne riasztó?Az enyém max 2 centi emelésnél már visít.
-
válasz
Palesztin994
üzenetére
Engem idegesít a kerékőr, mindkét autómról leszedtem. Persze ha necces helyen parkolsz, akkor talán van valami értelme.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Palesztin994
üzenetére
Felesleges, felkeszult tolvajnak lesz hozza kulcsa, csak magad szivatos vele meg a gumist.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az nem csak a kerektolvajtol ved, hanem a kozteres bilincsetol is.