Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Declare #9040 üzenetére
Ma felhívott a Michelin, a szabadságok miatt váratott eddig a dolog.
Nagyon segítőkész, szakértő válaszokat kaptam, tényleg profi volt, rám szánt negyed órát.Végül abban maradtunk, hogy inkább a télit (Alpin5) vegyem, ne CrossClimate-ot (CC).
Indoklás:
- ugye lesz egy teljes nyári garnitúrám
- évi futás 20-25 k km
- elég meredek utcában lakom, amikor leesik a hó, akkor csak másnap takarítják le
- az újabb generációs télik már jobban bírják a csapatást, nem darálódnak le olyan könnyenAzt is elmondta, hogy amikor összehasonlították havas emelkedőn a CC-t az A5-tel, akkor tényleg hasonló volt a kapaszkodóképességük, sőt a CC érzésre stabilabb volt. Ennek ellenére ő inkább az A5 felé hajlik.
Érdekes infók:
- új téliek profilmélysége manapság 8 mm
- új nyáriaké 6,5 mm
- ennek ellenére nem kopnak jobban, mert tartósabb a keverék. Azzal indokolta, hogy az EU-s energiacímkék kényszerítik ki ezt a változtatást ÉS nem a Danone kefír esete forog fenn (ami ugye egyre kisebb és kisebb...). -
válasz
Declare #9040 üzenetére
Hát a Michelin válaszára még mindig várok.
Amúgy konkrétan 246 kmh a gyári vége, a Performance pack itthon nincs, azzal 250.
Nyilván nem akarok 100 kilométereket menni nyélgázon, de néha ki kell kormolni a rendszert. H indexűvel nem mennék 220 fölé. (Hangsúlyozom, nem vagyok donorjelölt.)
Ma megyek a lemezfelnikért, a gumiban még nem döntöttem.Köszönöm szépen a tippeket! A reifendirektről korábban többször is rendeltem, itthon gumik.hu cím alatt fut, Németo-ban persze kedvezőbb az ár a szállítási költség miatt (is).
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest