- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yodamester10
őstag
válasz
adamssss #61388 üzenetére
2020 tavaszán kerültek fel a mps4 gumik amik nagyon jó gumik,viszont télivel cserélgetve is megöregedtek.Ha nagyon akarnám még ezt a szezont lejárhatnám vele és nem a minta mélysége a hátrány mert a kopás jelzőt még nem érte el,hanem a kis repedések és nem kockáztatok.Most kipróbálom a conti sportcontact 7-et elvileg hétfőn tudom felrakatni.Ha jól kinagyítod láthatóak a repedések,3 szezon van benne igaz én szoktam csapatni.A felső kép az első,ott hajt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ! COUGAR TERMINATOR professzionális gamer szék
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- AKCIÓ! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest