Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
-
LOGOUT
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rhymes
csendes tag
válasz
adamkaa777
üzenetére
Igen, de nagyon kis mértékben. 12-ről 20-as szintig lépkedtem WvW-ben, közben szereztem új fegyvert is igaz, de csak vagy 50-60-nal nőtt az alap sebzés. Nem néztem, de valszeg a statok emelkednek x-szel szintlépéskor. A hp kb. 1-1500-zal nőtt ennyi szint alatt.
Még azóta is a játék hatása alatt vagyok, olyan hangulata van a WvW-nek, hogy iszonyat. Csak egy példa: az egyik legnagyobb támadás során a 2-300 fős francia ostrombrigádot nagy nehezen szétvertük Stonemistnél, majd a megmaradt 10-20 fős csapatot a várfalról leugrálva, hujjogva üldözőbe vettük, majd egy rövid hajsza után az egyik domb mögött egy vagy száz tagot számláló kis különítménybe futottunk, és üldözőből üldözötté váltunk, ezek akkora pillanatok Vagy mikor két ellenséges sereg csatázik a völgyben, te pedig a hegytetőről hajítógéppel szeretetcsomagokat küldözgetsz nekik. Hatalmas!
Új hozzászólás Aktív témák

- Crimson Desert
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- EAFC 26
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ford topik
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Eladó Sennheiser Momentum 3 bluetooth fejhallgató aktív zajszűréssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Silver 128GB használt szép állapot 95% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest