- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Skype adatvesztés
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
válasz
KAMELOT #7343 üzenetére
Nekem is olyan konfigom van mint a haverodnak, tehát 3770K, GTX670 OC és 3D-s monitorom FULL HD-ben, és tudom, hogy a 3D majdnem lefelezi az FPS-t ha külső programot kell alkalmazni.
És akkor megint csak az van, hogy a VGA-nak kell még többet számolnia, tehát még jobban a VGA limit felé van terelve a dolog.
Nem a semmiért úgy tesztelnek procit, hogy a grafikát leveszik, hogy az FPS nőjön és úgy látják, hogy melyik proci mire képes.
Lehet a BF3 motorja nem kezeli normálisan a CF-et vagy ilyesmi lehet.MÁS: Több monitoros kiépítéshez miért kellene még erősebb proci?
Tegyük fel, egy 3570K átlagba tud 90FPS-t a BF3-ba multin, ha erős a VGA akkor az ki is használja FULL HD-n, de ha 3 monitoron játszunk ugyan így, akkor már a VGA nem tudja kihasználni a CPU erejét és lesz csak 30 FPS, ezt pedig további vagy erősebb VGA-val lehet növelni, mert nagyon is VGA limites.
De a processzor bármilyen VGA-t is rakunk mellé, ez maximum ennyit fog tudni, mint Winne esetében.
Mert ugye ha a VGA terhelését csökkentjük, azzal növekszik a CPU terhelése.
Ezt régen úgy vettem észre, hogy a HD5770-emen a CoD2 le volt fixálva 125FPS-re, így a proci terhelés 20% körül volt, de a VGA sem volt maxon, mikor meg kiengedtem a korlátot, az FPS jócskán megnőtt, de ezzel egy-időben a VGA és a CPU terhelés is, már nem tudom melyik okozta a limitet.
Ez mind csak saját gondolatmenet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciális! GIGABYTE RTX 4070 Ti SUPER OC 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 150db DELL Universal Dock D6000 dokkoló (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest