Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
SpazzMaticus
üzenetére
Nem tudom hogy igaza van-e vagy sem,nem is érdekel és nem is az én dolgom el dönteni.
A GTA V-ért egyszer fizettem ,vagyis nem egyszer mert konzolra is megvettem,de a lényeg végül is az hogy egyszer megvettem utána sok ezer órát játszottam vele és nem költöttem rá,még is meg volt mindenem.Számomra a GTA V és az Online mindennél jobb volt,az elmúlt tizen valahány évben egyetlen másik ilyen kaliberű játékkal sem találkoztam.Volt itt sok próbálkozás és klón de valjuk be akármilyen cseszett nagy hype-al jöttek és csilli villi grafikával jöttek belül rohadtak voltak és szart sem értek.Kb olyanok voltak mint a arany csomagolópapírba csomagolt kutya szar,kivülről szép de jobban megnézve nem kérsz belőle.
Ha megérem a GTA 6 igen is kell,a videó alapján szerintem a rockstar megint pofán csapja a többi kiadót,mert hasonló kaliberű játékkal megnt nem tudnak majd előjönni tíz évig az fix.
Az meg hogy ki mennyit költ játékra megint más tészta,senkinek semmi köze ahhoz szerintem.Ha valaki nem költ Online-ban semmit mert megszerzi magának ok,de ha lusta és megveszi pénzért,hát tegye az ő dolga.
Ui:Mobilon már a héten másodszor látom azt a pc gurus hirdetést hogy jön az RDR3.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sorozatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest