Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#76480) zsiz válasza Plata (#76478) üzenetére


zsiz
őstag

Ez nem teljesen igaz azért. Én teljesen jól el szoktam lenni publicban is. Persze eladni én se ott szoktam, max ha van még mellettem 6-8 PH-s arc is :D Tegnap is mentem oppressorral, arra jött egy másik szintén mk2-vel, ott volt még egy tank meg egy deluxo is, egyikünk se lőtt a másikra, mindenki elvolt a saját dolgával. Persze nem mindig ilyen a public, azt aláírom. Pl volt olyan is, hogy beléptem, de közben nyomkodtam a telefont, közben betöltött a játék és ott álltam az út szélén mozdulatlanul. Arra jött valaki, megölt. Aztán mondjuk utána mentem, megöltem vagy 5-6x és kilépett. :D Vagy hasonló szitu, mozdulatlan vagyok, jött a gyerek a nightclubbos teherautójával, elgázolt. Aztán nem tetszett neki, mikor én is kilőttem 2x. Szóval, ha bekezdenek és van kedvem meg időm is, akkor utánamegyek. Igaz, hogy béna vagyok, de azért ki szoktam nyírni én is párszor a másikat :D Modderekkel se szokott gondom lenni. Ha valaki/valami gyanús, odébbállok. Párszor kaptam wc csészét, tüzet, ketrecet, ufót, de azokat is régebben. Mostanában 1x volt olyan, hogy mentem a kocsival, és egyszercsak ott álltam az úton. Valaki kiszállította az egész sessiont a saját autójából. Pénzdobálóval még pl. sose találkoztam.
Ha nagyon akarnak, passzívban is ki tudnak nyírni, persze nem olyan könnyen.. Ez is régebben volt, hogy jött két oppressoros gyerek, én passzívban, és azzal szórakoztak, hogy jött felém, leugrott a motorról, az meg elütött. Kb. mire felálltam, jött a másik. Persze viszonylag nyílt terepen, nem nagyon volt hova bújni.

Én inkább ezzel szívok mostanában... [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] Régebben nem volt ilyen gond. Minden ugyanaz maradt a gépben, a beállítások is a régiek, átraktam SSD-re, az se segített. Valamelyik nap konkrétan játszhatatlan volt. Kiléptem, újraindítottam a játékot, utána meg jó volt. :F

Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.