- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daw93
senior tag
válasz
kozi71 #43325 üzenetére
Én a yachtot fölöslegesnek tartom, féláron vettem a legfullosabbat, de szerintem annyit se ért.
A reális áta kb 2-3 milla lenne, én csak azért vettem meg, hogy legyen nekem is, meg mert féláron volt és annál olcsóbb úgy sem lesz sose (ja, meg akkor lett meg a cm). Vannak akiknek a yacht a fétise, meg a légvédelem, de szerintem egy nagy nulla. Voltam a yachtomon vagy 3x mióta megvan. Szerintem mielőtt megveszed alaposan gondold meg, és tájékozódj, mert mivel nem vagyunk egyformák, vagy tetszik majd vagy nem, és ez azért nem százezres tétel.
-
Plata
félisten
válasz
kozi71 #43325 üzenetére
Kurumát visszakapod a biztosítótól,mi a fenének újat venni?
A Yacht nagyon jó és nincs szinthez kötve,de a fullos yacht 9.75 millió.
És szerintem csak a fullost szabad megvenni.
Nekem már vagy 100 alkalommal robbantották fel a kocsim,de simán vissza adja a biztosító,ha mindig újat vettem volna még levegőre se lenne pénzem. -
Segal
veterán
válasz
kozi71 #43325 üzenetére
Igen magyar Asuska.
A megvett autókra alapból jár a biztosítás az utcáróllopottakra meg köthetsz az autószerelőnél. Nehogy 1 gta$-t is költs a saját autód megjavítására egyszerűen hazaviszed a garázsba és újra tökéletes állapotba van. Ha nincs szükséged a második kurumára add el nyugodtan mert abból legalább lesz pénzed míg ellenklező esetben csak fölöslegesen foglalja a helyet egy másik autó elöl a garázsba. Mondanám hogy majd egy második garázsba átviheted de mivel bárhol lekérhető bármelyik garázsból bármelyik autó ezért tényleg fölösleges 1 tipusból többet tartani.
Szerintem 26-os szinten ne luxushajót vegyél de ez csak szimpla jótanács. Ha ennyire tele vagy pénzel sokkal jobban megéri egy második gyár teljesen felfejlesztve mint egy hajó amire ugyan el fogsz menni pár alkalommal meg tény hogy poén beülni a jakuzziba de szerintem ilyesmit akkor vegyél amikor már nagyon nem tudod mire költeni a pénzed.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest