- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz
ProgenXL #40861 üzenetére
Hát én se hittem volna... az első hülyesége után még jólvan... egye fene.. én is buziskodok néha... igaz nem végig Aközben hogy a másik Ládázik hanem ha nem csinál senki semmit.. aztán jött ezzel a nem jelöljük vissza dologgal.. aztán megint öldöklésbe kezdett... jött Gabo majd leállt aztán bele is beléállt...
Mondjuk neki írjon ide a fórumra... ő nem tudja hova kell irni.. de ő amugy PH-s...
Közbe ugy ládázunk és nem irtál vissza 2 percig akkor rögtön "nekem senki nem segit... mondjatok mááá valamit" stb stb... poénkodok vele hogy citromos vizet igyon jó a mensire de arra is csak beszólogat...
bezzeg ő segített (bevettem CEO-ba és még az első láda leszállítás közben kilépett mert felhozta a CM-et és mondtuk hogy az nem ugy megy ám és már ki is lépett alólam)Mondom segitenék de előreláthatólag nincs annyi szabad időm egybe ami a CM-hez kell... aztmondja.. "és szonbat?"
mondom az előrelátható időn belül nálam az hetek-hónapok.. erre és Vasárnap?
meg szoNbat mért nem jó? neki miért nem segít senki...Plata : 3-an voltunk Dkotordevil meg én... kickelhettük volna.. de előszsör még csak nevettünk rajta... aztán nem tetszett neki hogy nem érünk rá és ládázás közbe elösször rámlött stb.. mind1 is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- The First Berserker: Khazan
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- HÚSVÉTI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest